- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Valla artık varSeksting
boyle bır sey bızım genlıgımızde yoktu..
ıyıkıde yokmus
Erkek milleti dememeyelim her ne kadar karşılaşmamış olsak da bu iyi olanlarla Ben onların varlığına inanıyorum sadece yollarımız kesişmemiştir. Hayalleri olan kız iyi insanlarda vardırAynen. Erkek milleti iste
Tabikide orası öyle. Allah hepimizi iyi,hayırlı insanlarla karşılaştırsın:)Erkek milleti dememeyelim her ne kadar karşılaşmamış olsak da bu iyi olanlarla Ben onların varlığına inanıyorum sadece yollarımız kesişmemiştir. Hayalleri olan kız iyi insanlarda vardır
Ne güzel dedin evet inşallah aminTabikide orası öyle. Allah hepimizi iyi,hayırlı insanlarla karşılaştırsın:)
İkimizde 24 yasindayızBu adam kac yasinda? Lisede degiliz demis ama ergenlikten krndidi cikamamis.
Yani normalini yaşamak için acele etmek istemediğimden mesajlarına karsilik veriyodum. Yeni nesilde cok sık olan bisey bu durum. Cok normal olarak görülüyor. Acıkcası elinde mesajlarım var diyede çekemem yani..Ben olsam bi de öfkelenirdim hatta bu sexting dediğiniz şey sanal sex gibi bişe heralde ya gerçeğini yaparım sanalını yapmam şu işin, birinde öyle mesajlarınızın olması rahatsız edici değil mi , gerçeğinde yapıyorsun geçiyorsun en azından.
Yeterince sevmiyordur o sizi eşimle on yıllık evliyiz birbirimizle çok daha fazla mesajlaşıyoruz emin olun. Hele sevgiliyken ohoo
romantızm e ne oldu..agaclardan yapraklar duserken yuruyus yapmak..Valla artık var
bız genckken romatızm ask vb vardı..su ankı genclere uzuluyorum gercektenBu adam kac yasinda? Lisede degiliz demis ama ergenlikten krndidi cikamamis.
O duygularını belli edemezmis dkdkdkdk beni istemesi arzulaması sevdiği anlamına gelirmisromantızm e ne oldu..agaclardan yapraklar duserken yuruyus yapmak..
Yani normalini yaşamak için acele etmek istemediğimden mesajlarına karsilik veriyodum. Yeni nesilde cok sık olan bisey bu durum. Cok normal olarak görülüyor. Acıkcası elinde mesajlarım var diyede çekemem yani..
bence farklı seyler..yazarım sımdı burda hıslerını terbıyem musade etmez..O duygularını belli edemezmis dkdkdkdk beni istemesi arzulaması sevdiği anlamına gelirmis
Hahabence farklı seyler..yazarım sımdı burda hıslerını terbıyem musade etmez..
bence farklı seyler..yazarım sımdı burda hıslerını terbıyem musade etmez..
Sevmesem F*** yapar mıyım diye bi karikatür var o geldi aklıma
Seni sadece cinsellik arzuladiginda arayan adam bir sure sonra sana kendini kotu hissettirir. Bu adam icin neyim ben diye sorgulamaya baslarsin. Ayrilman iyi olmus. Sevgi sex yapmak degil. Bazen bir bakis, bir gulus... sevgi emek vermektir. Iliskiye emek vermeyen insandan uzak dur.İkimizde 24 yasindayız
cınsellıkte ınsan dogasının bır parcasıHahaAllahım sen benı yine hangi ateşten aldın tesekkür ederimm...
Ama ona göre o emek veriyormus işte. Bne sürekli kestirip atiyormusum git gelli iliskiler ona göre degilmis. Ama ne bi ilgi var ne bi şevkat. Hiçbisey beklemeden sadece oldugum yerde kalmamı bekliyor. Çok garip.Seni sadece cinsellik arzuladiginda arayan adam bir sure sonra sana kendini kotu hissettirir. Bu adam icin neyim ben diye sorgulamaya baslarsin. Ayrilman iyi olmus. Sevgi sex yapmak degil. Bazen bir bakis, bir gulus... sevgi emek vermektir. Iliskiye emek vermeyen insandan uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?