Doğrumu yapıyorum?

Ben olsam bi de öfkelenirdim hatta bu sexting dediğiniz şey sanal sex gibi bişe heralde ya gerçeğini yaparım sanalını yapmam şu işin, birinde öyle mesajlarınızın olması rahatsız edici değil mi , gerçeğinde yapıyorsun geçiyorsun en azından.

Yeterince sevmiyordur o sizi eşimle on yıllık evliyiz birbirimizle çok daha fazla mesajlaşıyoruz emin olun. Hele sevgiliyken ohoo

Hiç sormaya düşünmeye gerek yok. Arkanıza da asla bakmayın. Bu sexting olayını zaten kabul etmeyince direk kaçarlar aslında. Yani sizinki bir ilişkiden ziyade karşı tarafın kafasına göre takıldığı bir şey olmuş. En doğru kararı vermişsiniz. Kesinlikle tekrar iletişime geçmeyin.

Yani normalini yaşamak için acele etmek istemediğimden mesajlarına karsilik veriyodum. Yeni nesilde cok sık olan bisey bu durum. Cok normal olarak görülüyor. Acıkcası elinde mesajlarım var diyede çekemem yani..

Yani normalini yaşamak için acele etmek istemediğimden mesajlarına karsilik veriyodum. Yeni nesilde cok sık olan bisey bu durum. Cok normal olarak görülüyor. Acıkcası elinde mesajlarım var diyede çekemem yani..

Hayır tabi ki bunun için devam etme de bunu da çok sürdürmek uzun vadede cinselliği de bozar bence. Adam sizdense vatsap klik sesine daha çok erekte olacak ne yazdı acaba diye , bi nevi bağımlılık gibi birşey. Bilmiyorum cinsel sağlık için çok uygun değil.

İkimizde 24 yasindayız
Seni sadece cinsellik arzuladiginda arayan adam bir sure sonra sana kendini kotu hissettirir. Bu adam icin neyim ben diye sorgulamaya baslarsin. Ayrilman iyi olmus. Sevgi sex yapmak degil. Bazen bir bakis, bir gulus... sevgi emek vermektir. Iliskiye emek vermeyen insandan uzak dur.

Haha Allahım sen benı yine hangi ateşten aldın tesekkür ederimm...
cınsellıkte ınsan dogasının bır parcası
ama genclıkte romantızm dıye bır sey var..fılmlerdekı gıbı derler ya..
yanı ınsan sankı bır meta gıbı karsındakının ısını goren..bu farklı bır sey ask değil bence

Ama ona göre o emek veriyormus işte. Bne sürekli kestirip atiyormusum git gelli iliskiler ona göre degilmis. Ama ne bi ilgi var ne bi şevkat. Hiçbisey beklemeden sadece oldugum yerde kalmamı bekliyor. Çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…