- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Bir kadına kendini kötü hissettiren bir cümle.sextıng demek bıle ıtıcı ..ne bılıym duygu yok gıbı..yok rahatlıycakmıs vb..
Yapilan en buyuk yanlislardan biri de yeni iliskiden cikan biriyle iliskiye baslamak. Daha o iliskinin yukunu adam uzerinden atmamiski, daha duygulari da net oturmamistir her ne kadar iliskiyi o bitirse de. Cunku her ayrilik bir taziye yasatir. Iliskisi bittikten hemen sonra yeni iliskiye baslayan adam ya cinsellik icin ya kafa dagitmak icin ya o boslugu doldurmak icin ya da yara bandi olarak iliskiye baslar.Zaten bu kisinin cinsellik için sevgililiğe sığındığını düşünüyorum. Duygularından dolayı bi ilişki aramıyor bence. Cinsel hayatı olsun die
Bi ilişki arıyor
cok romantık bırıydı esım..saatlerce konusurduk..bır bardak çay eslıgınde..herseyden...
Adami sadece hormonlar yonetiyor. Beyin hak getire.İşte gelde anlat.. bende o yüzden anlatmayı bıraktım. Suskunluga büründüm ya. Buz gibide sogudum zaten. Birde şöyle birşey yaşadık ve iyice zaten kendımı değersiz hissettim. Birgün yine kavga etmistik bu kestirip atma olaylarımdan dolayı. Sonra tatlıya bagladık gibi olucakken bana dediği şey şu “sinirlenince azıyorum,sonra konusalım” bu ne demek yabundan sonra zsten buz gibi oldum olay orda kapandı benım ıcın
Dedigşne göre o ilişkideki kişiye duygusu kalmauan ve bitiren oymus. Uzak mesafe ılıskısıymıs zaten. Pek aklı baskasınds gibi değildi. Aşırı rahattı yani ama yinede bilemicemYapilan en buyuk yanlislardan biri de yeni iliskiden cikan biriyle iliskiye baslamak. Daha o iliskinin yukunu adam uzerinden atmamiski, daha duygulari da net oturmamistir her ne kadar iliskiyi o bitirse de. Cunku her ayrilik bir taziye yasatir. Iliskisi bittikten hemen sonra yeni iliskiye baslayan adam ya cinsellik icin ya kafa dagitmak icin ya o boslugu doldurmak icin ya da yara bandi olarak iliskiye baslar.
çok kıbardı esım beyefendı bırıydı oyle kendı yagımızda kavrulurduk gecınebılecegımız kadar kazancımız vardı bırlıkte olmak bıze yetıyordu..Allah rahmet eylesin tekrardan.. İyi hatırlamanız çok kıymetli bence en güzeli bu
Gecenlerde bir konu vardi. Kizimizin erkek arkadasi goruntulu ya da goruntusuz artik bilemeyecegim telefonda onu tatmin etmesini istiyormus. Kizimiz ilk badlarda yapmis ama sonra hosuna gitmedigi icin yapmamaya baskamis. Beyimiz de surat asip trip atmaya, kizimizi aramamaya baslamis. Duygu sevgi bunun neresinde anlamadim.aynen nasıl bır hayatta yasıyoruz..hersey sanal oldu..cınsellıkte:)
O konuyu bende okumustum. Sevgi böyle bisey degil evetGecenlerde bir konu vardi. Kizimizin erkek arkadasi goruntulu ya da goruntusuz artik bilemeyecegim telefonda onu tatmin etmesini istiyormus. Kizimiz ilk badlarda yapmis ama sonra hosuna gitmedigi icin yapmamaya baskamis. Beyimiz de surat asip trip atmaya, kizimizi aramamaya baslamis. Duygu sevgi bunun neresinde anlamadim.
Hayır ne anladıklarını anlamadım okuduklarindan etkilenip kendilerini mi rahatlatıyorlar kinamiyorum asla ben de gerizekalı eski kocamla yapardım ama ona o mesajları atarken bir yandan bulaşık yikiyordum yaniAslında kötü bir şey değil bence. Devir değişti cinsellikten çok farklı şeyler bekleyen insanlar var. Değişik fantezileri olanlar. Değişik fantezileri varsa evlenince bir süprizle karşılaşmamak için iyi bişey gibi. Ama sadece seks konuşmakta saçma yani :)))
aynen ıgrenc bırsey kestırme yoldan gıdecek herseye..normal degıl bu adamlar benceGecenlerde bir konu vardi. Kizimizin erkek arkadasi goruntulu ya da goruntusuz artik bilemeyecegim telefonda onu tatmin etmesini istiyormus. Kizimiz ilk badlarda yapmis ama sonra hosuna gitmedigi icin yapmamaya baskamis. Beyimiz de surat asip trip atmaya, kizimizi aramamaya baslamis. Duygu sevgi bunun neresinde anlamadim.
Bencede en iyisini yapmışsın gec bile kalmışsın bosa kendini yorma hırpalama geri dönmek istersede sakın kabul etme bu yaşadıkların hep aklında olsunMerhaba,
Biri var 2020 ekim ayında tanistik. O o zmaan yeni bi ilişkiden çıktıgı için ( kendi duygularının zamanla azalması sebebi ile bitmiş karşı taraf hala üzgünmüş) pek ilişki yaşamak istemedi başta ve karşı taraf hemen yeni bi ilişkiye başladıgını dusunmesın diye beni bisüre oyaladı. Tabi ben bunları sonradan öğrendim. İlişki düşünmediği için gel gitli bi flört aşamasındaydık ve bi ara 2 ay koptuk birbirimizden. Sonrasında geri döndğ beni sevdiğini vs söyledi.gönlümü aldı ve biz bi sekilde ilişkiye başladık gibş oldu. Aynı semtteyiz bu arada. Ama şöyle birşeyki kendisi çok ilgisiz. Asla merak etmez gün içinde aramaz. Günaydın yazmaz iyi geceler yazmaz. Sadece gün ıcınde naber nasılsın yazar 4-5 mesajla konusma biter. (Yeni baslamıs olmamıza rağmen). Surekl mesajlasamayız tabıkıde ama ınsan merak edılmek daha detaylı konuşmak istiyor. Kendısıne bunu söyledıgımde bunun cok cocukca oldugunu ve cok yogun oldugunu söyliyor kestirip atıyor. Yani sanırım o günlük hayatının dısında bos zamanlarını degerlendırıcek birini arıyor anladıgım. Bense günlük hayatıma dahil edebileceğim günümün parçası olabilecek birini istiyorum. Onun dışında sekstinge her zaman vakti var. İnsan bazen sevgi sözleri duymak istiyor dediğimdede verdiği cevap ben sevgimi böyle belli ediyorum diyor. (Seksting yaparak dkdkdk) acıkcası kafam cok karıstı şikayet etmeyi kestim ve bisüre izledim sadece. Hala aynı değişmiyor günde 4-5 mesaj. Seksting yapacağı zaman yoğun mesajlaşma. Onun disinda hicbirsey yok. Ne işe kaçta gittiğimi bilir ne kaçta çıktığımı gün içinde naptıgımı bilmez. Kısaca ölsem haberi olmaz. Cunku ona göre merak etmek cocukca. En son yine böyle uzun süre mesaj atmdı ve bende mesajlarına cvp vermedim asla. Yani bitirdim gibi bisey oldu. Cunku cok kizmistim. Sizce dogrumu yaptım? Yani daha ilişkinin basında bukadar ilgisiz ve meraksız olan biri.. bilmiyorum. İlgi manyağıda degilimdir ama bi iliskinin amacı zaten iyi hissettirmesi değil midir? Ben kendımı umursanmıyo hissettim. Sizce bitirmekle dogrumu yaptım?
Bazi erkekler ozellikle narsist kisilik bozuklugu olanlarin baglanma duygulari yoktur. Bu tiplerin empati yetenekleri de yoktur. Korkunc manipulasyon yetenekleri vardir. Akil karistirmayi cok iyi becerir bu tipler. Sadece kendilerini dusunurler. Beraber oldugu kisiyi duygu vampiri gibi somurur sonra da birden birakirlar. Bilemem bu adami tanimiyoruz oylemidir degil midir ama bu adam icin hayat sanki sadece seksten ibaret. Seni tanimak falan umurunda degil. Konusma hadi soyun diyen bir tip.Dedigşne göre o ilişkideki kişiye duygusu kalmauan ve bitiren oymus. Uzak mesafe ılıskısıymıs zaten. Pek aklı baskasınds gibi değildi. Aşırı rahattı yani ama yinede bilemicem
Yine de bir iliskiden bir iliskiye atlayan adamla olmak dogru degil. Eski iliskisi bitmis bir sure ara vermis adamlarla denemek daha iyi.Dedigşne göre o ilişkideki kişiye duygusu kalmauan ve bitiren oymus. Uzak mesafe ılıskısıymıs zaten. Pek aklı baskasınds gibi değildi. Aşırı rahattı yani ama yinede bilemicem
Normalde cok fazla duygularıyla hareket eden ve duygularından dolayı zarar gören biriyimdir. Ancak bu sefer mantıgımı dinlemesem olmazdı yani. Bencede dediginiz gibi biri. Söylesek kabul etmez ama. Oyuzden bosverdim gittiBazi erkekler ozellikle narsist kisilik bozuklugu olanlarin baglanma duygulari yoktur. Bu tiplerin empati yetenekleri de yoktur. Korkunc manipulasyon yetenekleri vardir. Akil karistirmayi cok iyi becerir bu tipler. Sadece kendilerini dusunurler. Beraber oldugu kisiyi duygu vampiri gibi somurur sonra da birden birakirlar. Bilemem bu adami tanimiyoruz oylemidir degil midir ama bu adam icin hayat sanki sadece seksten ibaret. Seni tanimak falan umurunda degil. Konusma hadi soyun diyen bir tip.
Sadece sexting yaparak sıze mesajları arttıran bırı ıle tabıkıde olmaz .Sakın muhattap olmayın sakınMerhaba,
Biri var 2020 ekim ayında tanistik. O o zmaan yeni bi ilişkiden çıktıgı için ( kendi duygularının zamanla azalması sebebi ile bitmiş karşı taraf hala üzgünmüş) pek ilişki yaşamak istemedi başta ve karşı taraf hemen yeni bi ilişkiye başladıgını dusunmesın diye beni bisüre oyaladı. Tabi ben bunları sonradan öğrendim. İlişki düşünmediği için gel gitli bi flört aşamasındaydık ve bi ara 2 ay koptuk birbirimizden. Sonrasında geri döndğ beni sevdiğini vs söyledi.gönlümü aldı ve biz bi sekilde ilişkiye başladık gibş oldu. Aynı semtteyiz bu arada. Ama şöyle birşeyki kendisi çok ilgisiz. Asla merak etmez gün içinde aramaz. Günaydın yazmaz iyi geceler yazmaz. Sadece gün ıcınde naber nasılsın yazar 4-5 mesajla konusma biter. (Yeni baslamıs olmamıza rağmen). Surekl mesajlasamayız tabıkıde ama ınsan merak edılmek daha detaylı konuşmak istiyor. Kendısıne bunu söyledıgımde bunun cok cocukca oldugunu ve cok yogun oldugunu söyliyor kestirip atıyor. Yani sanırım o günlük hayatının dısında bos zamanlarını degerlendırıcek birini arıyor anladıgım. Bense günlük hayatıma dahil edebileceğim günümün parçası olabilecek birini istiyorum. Onun dışında sekstinge her zaman vakti var. İnsan bazen sevgi sözleri duymak istiyor dediğimdede verdiği cevap ben sevgimi böyle belli ediyorum diyor. (Seksting yaparak dkdkdk) acıkcası kafam cok karıstı şikayet etmeyi kestim ve bisüre izledim sadece. Hala aynı değişmiyor günde 4-5 mesaj. Seksting yapacağı zaman yoğun mesajlaşma. Onun disinda hicbirsey yok. Ne işe kaçta gittiğimi bilir ne kaçta çıktığımı gün içinde naptıgımı bilmez. Kısaca ölsem haberi olmaz. Cunku ona göre merak etmek cocukca. En son yine böyle uzun süre mesaj atmdı ve bende mesajlarına cvp vermedim asla. Yani bitirdim gibi bisey oldu. Cunku cok kizmistim. Sizce dogrumu yaptım? Yani daha ilişkinin basında bukadar ilgisiz ve meraksız olan biri.. bilmiyorum. İlgi manyağıda degilimdir ama bi iliskinin amacı zaten iyi hissettirmesi değil midir? Ben kendımı umursanmıyo hissettim. Sizce bitirmekle dogrumu yaptım?
Kesinlikle doğru yaptınız. Amacı kendini tatmin etmek. Sevgi bununla gösterilmez. Seven merak eder ve önemser.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?