- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Katılıyorum sizecınsellıkte ınsan dogasının bır parcası
ama genclıkte romantızm dıye bır sey var..fılmlerdekı gıbı derler ya..
yanı ınsan sankı bır meta gıbı karsındakının ısını goren..bu farklı bır sey ask değil bence
Eskiden sadece cinsellik icin iliski yasanmazdi. Yasayan illaki de vardir ama simdi daha cok. Simdiki nesilin sex yapmasi icin duygulari olmasi gerekmiyor. Ihtiyac giderme olarak bakiyorlar sanirim. Bizse romantizm isterdik. Hersey sanki daha anlamliydi.bız genckken romatızm ask vb vardı..su ankı genclere uzuluyorum gercekten
ben rahmetlı esımle ılk kez gorusmeye gıttıgımde onun kazagını almıstım:)Katılıyorum size
ben rahmetlı esımle ılk kez gorusmeye gıttıgımde onun kazagını almıstım:)
yıne gelmezsse kazagı almak ıcın gelır belkı dıye
Biriyle seks konusmak hoşlarına gidiyor. Bende anlamadım vallaKusura bakmayın konumuza değil ama gerçekten merak ediyorum erkekler bu sextingten ne anlıyor yani gerçekten okuduklariyla kendini tatmin mi ediyor? Gerçekten cehaletten soruyorum yani ellerinin altında telefon internet var isterseler bunun için videolar hatta chat siteleri var mantığını ben hâlâ anlayamadim
aynen kız yada erkek mektup vb yazardı..o kısıyı ayarlamak ıcın 40 takla atıyodu..:)Eskiden sadece cinsellik icin iliski yasanmazdi. Yasayan illaki de vardir ama simdi daha cok. Simdiki nesilin sex yapmasi icin duygulari olmasi gerekmiyor. Ihtiyac giderme olarak bakiyorlar sanirim. Bizse romantizm isterdik. Hersey sanki daha anlamliydi.
Zaten bu kisinin cinsellik için sevgililiğe sığındığını düşünüyorum. Duygularından dolayı bi ilişki aramıyor bence. Cinsel hayatı olsun dieEskiden sadece cinsellik icin iliski yasanmazdi. Yasayan illaki de vardir ama simdi daha cok. Simdiki nesilin sex yapmasi icin duygulari olmasi gerekmiyor. Ihtiyac giderme olarak bakiyorlar sanirim. Bizse romantizm isterdik. Hersey sanki daha anlamliydi.
yok arkadasım rahmetlı oldu esım ..umarım boşandığınız için rahmetli diyorsunuzdur
Aslında kötü bir şey değil bence. Devir değişti cinsellikten çok farklı şeyler bekleyen insanlar var. Değişik fantezileri olanlar. Değişik fantezileri varsa evlenince bir süprizle karşılaşmamak için iyi bişey gibi. Ama sadece seks konuşmakta saçma yani :)))Kusura bakmayın konumuza değil ama gerçekten merak ediyorum erkekler bu sextingten ne anlıyor yani gerçekten okuduklariyla kendini tatmin mi ediyor? Gerçekten cehaletten soruyorum yani ellerinin altında telefon internet var isterseler bunun için videolar hatta chat siteleri var mantığını ben hâlâ anlayamadim
Allah rahmet eylesin..yok arkadasım rahmetlı oldu esım ..
Neresinde emegi varmis, sordunuz mu? Mesela sadece 1 saniye gorebilmek icin yol mu katetmis? Ne yapmis? Daglari da delsin demiyoruz ama ne yapmis ki? Akil oyunu oynuyor. Bir telefon etmis sadece, hadi sex yapalim diye o kadar. Telefonun tusuna basmak mi caba sarfetmek? Adam mesaj yazmaya bile useniyor.Ama ona göre o emek veriyormus işte. Bne sürekli kestirip atiyormusum git gelli iliskiler ona göre degilmis. Ama ne bi ilgi var ne bi şevkat. Hiçbisey beklemeden sadece oldugum yerde kalmamı bekliyor. Çok garip.
yok arkadasım rahmetlı oldu esım ..
aynen nasıl bır hayatta yasıyoruz..hersey sanal oldu..cınsellıkte:)Neresinde emegi varmis, sordunuz mu? Mesela sadece 1 saniye gorebilmek icin yol mu katetmis? Ne yapmis? Daglari da delsin demiyoruz ama ne yapmis ki? Akil oyunu oynuyor. Bir telefon etmis sadece, hadi sex yapalim diye o kadar. Telefonun tusuna basmak mi caba sarfetmek? Adam mesaj yazmaya bile useniyor.
Ben erkek arkadasimla bulusmak icin kivranirdim evden nasil cikacagim diye. Sadece camdan yuzumu gormek icin 750 km yol gelmisti. Simdi hersey cok kolay ulasiliuor sanirim, o yuzden de kiymeyi yok belki de. Bilemiyorum ya.aynen kız yada erkek mektup vb yazardı..o kısıyı ayarlamak ıcın 40 takla atıyodu..:)
Bizdeki ismi yaz aşkı idiSeksting
boyle bır sey bızım genlıgımızde yoktu..
ıyıkıde yokmus
İşte gelde anlat.. bende o yüzden anlatmayı bıraktım. Suskunluga büründüm ya. Buz gibide sogudum zaten. Birde şöyle birşey yaşadık ve iyice zaten kendımı değersiz hissettim. Birgün yine kavga etmistik bu kestirip atma olaylarımdan dolayı. Sonra tatlıya bagladık gibi olucakken bana dediği şey şu “sinirlenince azıyorum,sonra konusalım” bu ne demek yaNeresinde emegi varmis, sordunuz mu? Mesela sadece 1 saniye gorebilmek icin yol mu katetmis? Ne yapmis? Daglari da delsin demiyoruz ama ne yapmis ki? Akil oyunu oynuyor. Bir telefon etmis sadece, hadi sex yapalim diye o kadar. Telefonun tusuna basmak mi caba sarfetmek? Adam mesaj yazmaya bile useniyor.
cok romantık bırıydı esım..saatlerce konusurduk..bır bardak çay eslıgınde..herseyden...Allah rahmet eylesin böyle geyik bi şekilde okurken birden kaldım da , üzüldüm
sextıng demek bıle ıtıcı ..ne bılıym duygu yok gıbı..yok rahatlıycakmıs vb..Bizdeki ismi yaz aşkı idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?