Doğrumu yapıyorum?

Kusura bakmayın konumuza değil ama gerçekten merak ediyorum erkekler bu sextingten ne anlıyor yani gerçekten okuduklariyla kendini tatmin mi ediyor? Gerçekten cehaletten soruyorum yani ellerinin altında telefon internet var isterseler bunun için videolar hatta chat siteleri var mantığını ben hâlâ anlayamadim

bız genckken romatızm ask vb vardı..su ankı genclere uzuluyorum gercekten
Eskiden sadece cinsellik icin iliski yasanmazdi. Yasayan illaki de vardir ama simdi daha cok. Simdiki nesilin sex yapmasi icin duygulari olmasi gerekmiyor. Ihtiyac giderme olarak bakiyorlar sanirim. Bizse romantizm isterdik. Hersey sanki daha anlamliydi.

Biriyle seks konusmak hoşlarına gidiyor. Bende anlamadım valla

aynen kız yada erkek mektup vb yazardı..o kısıyı ayarlamak ıcın 40 takla atıyodu..:)

Zaten bu kisinin cinsellik için sevgililiğe sığındığını düşünüyorum. Duygularından dolayı bi ilişki aramıyor bence. Cinsel hayatı olsun die
Bi ilişki arıyor

Aslında kötü bir şey değil bence. Devir değişti cinsellikten çok farklı şeyler bekleyen insanlar var. Değişik fantezileri olanlar. Değişik fantezileri varsa evlenince bir süprizle karşılaşmamak için iyi bişey gibi. Ama sadece seks konuşmakta saçma yani :)))

Ama ona göre o emek veriyormus işte. Bne sürekli kestirip atiyormusum git gelli iliskiler ona göre degilmis. Ama ne bi ilgi var ne bi şevkat. Hiçbisey beklemeden sadece oldugum yerde kalmamı bekliyor. Çok garip.
Neresinde emegi varmis, sordunuz mu? Mesela sadece 1 saniye gorebilmek icin yol mu katetmis? Ne yapmis? Daglari da delsin demiyoruz ama ne yapmis ki? Akil oyunu oynuyor. Bir telefon etmis sadece, hadi sex yapalim diye o kadar. Telefonun tusuna basmak mi caba sarfetmek? Adam mesaj yazmaya bile useniyor.

aynen nasıl bır hayatta yasıyoruz..hersey sanal oldu..cınsellıkte:)

aynen kız yada erkek mektup vb yazardı..o kısıyı ayarlamak ıcın 40 takla atıyodu..:)
Ben erkek arkadasimla bulusmak icin kivranirdim evden nasil cikacagim diye. Sadece camdan yuzumu gormek icin 750 km yol gelmisti. Simdi hersey cok kolay ulasiliuor sanirim, o yuzden de kiymeyi yok belki de. Bilemiyorum ya.

İşte gelde anlat.. bende o yüzden anlatmayı bıraktım. Suskunluga büründüm ya. Buz gibide sogudum zaten. Birde şöyle birşey yaşadık ve iyice zaten kendımı değersiz hissettim. Birgün yine kavga etmistik bu kestirip atma olaylarımdan dolayı. Sonra tatlıya bagladık gibi olucakken bana dediği şey şu “sinirlenince azıyorum,sonra konusalım” bu ne demek ya bundan sonra zsten buz gibi oldum olay orda kapandı benım ıcın

Kırk yıllık evli çiftler dahi ilgi, sevgi, jest bekliyorlar eşlerinden . Doğadaki diğer canlılar bile kurlar, danslar, şarkılar ile dişisini ikna edip emek verirken insanoğlunun ilgiyi, sevgiyi partnerine çok görüp onlar lisede kaldı demesi kendi odunluğunu kabul ettirmeye çalışmasıdır sadece. Size değer verip zaman ayıran birini alın hayatınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…