doğrumu yaptım :-(

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim.daha önce ara sıra siteye bakıyordum ama şimdi üye olmak kısmet oldu.çünkü benim bir derdim var.
derdimi anlatınca eminim tepki alıcam eleştirenler kızanlar olacaktır bende kendime kızıyorum ama malesef gönül ferman dinlemiyor.
bir kere evlendim ve boşandım nedeni ise şiddet.bu evlilikten bir erkek çocuğum oldu.
aradan uzun bir zaman geçti ve birine aşık oldum.ama yanlış kişiydi bu aşık olduğum kişi neden derseniz kendisi hiç evlenmemiş ve bendende 3 yaş küçüktü.hem bu durumdan hemde başka durumlardan birbirimize hiç uymuyorduk ama diyorum ya işte gönül ferman dinlemiyor.
arkadaşlarım ne işin var senin öyle insanla deyip yakıştırmıyorlardı yanıma.ailesiyle hiç tanışmadım anlattığına göre beni çocuğumdan dolayı istemiyorlarmış kendi aileside nasıl öyle birini kendine yakıştırıyosun derlermiş benim için.
bayadır birlikteyiz herşeyi paylaştık herşeyi yaşadık.maddi manevi destek oldum ona para bile verdim.onunsa bana seviyorum demesinden başka hiç birşeyi dokunmadı ne maddi ne manevi.
birlikte olduğumuz sürede belki 50 defa ayrılma kararı aldık bazen ayrılalım dedik hiç ayrılamadık bazen ayrıldık bikaç gün sonra tekrar birbirimize döndük kopamadık.
beni çok kırdığı zamanlar oldu yinede devam ettim.tüm ihtiyaçlarını giderdim sevgimle şahlandı resmen.onun bana gösterdiği ilgi benim ona verdiğim sevgi değer ilginin anca onda biriydi.
aileme karşı gelemem dedi ben zaten istemem karşı gelmesini.
bekle evlenip ayrılayım eşit olalım dedi.evlenmk istemiyorum başkasıyla birtek seninle anlaşabilirim dedi.hiç birşeyi kabul etmedim.
her gece rüyama giriyor başkasıyla evlendiğini görüyorum uykularım kaçıyor.dünde gördüm rüyamda aynı şekilde bugün ayrılmak istediğimi söyledim vedalaştım başta biraz tartıştık sonra güzel bir şekilde ayrıldık güzel dileklerle verdiğim parayıda istemedim.ama son bakışı hep aklımda doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum birgün evlenicem bunu saklayamam diyor ailem zorluyor diyor.ben bunu kaldıramamki :-( sizce doğrumu yaptım yoksa ona haksızlıkmı yaptım

Doğru yapmışsınız. Bence arkadaşın sizinle evlenmeye niyeti yok.
Olsaydı kimseyi dinlemezdi.
Ailesi önemliymiş tabiki bnde anlıyorum önemlidir ezmesinide istemem tabi.
ama nekadar aurı kalacaklardı karşı gelseydi elbet barışacklardı

Sizinle aynı durumda olup evlenen nice insanlar var

Biri yakınımızın oğlu

Annesi diyor ki ben karşı çıktım ama iyi ki evlenmişler şimdi oğlum çok mutlu

Aile karşı çıkar ama bununla mücadele etmek yerine evlenip ayrılayım eşit olalım diyen adamdan bir şey olmaz

Bakalim dogru anlamis miyiz...

Sartlari esitlemek icin baskasiyla evlenip bosandiktan sonra size gelmeyi teklif eden birine...

Maddi manevi destek olmus...

Tekrar tekrar ayrlip barismissiniz ama sonu olmadigi da belliymis.

Sonunda ayrilabilmissiniz ve kararinizin dogrulugunu sorguluyorsunuz.

Ki onun ikna etmesi durumunda tekrar baslarsiniz muhtemelen...

Cunku iliskide verici ve her seye razi taraf sizsiniz, onunuze engel koyan o.

Sozun ozu karar dogru, zamanlama yanlis.

Cok gecikmeli bir karar olmus bu.

Bir de verdiginiz parayi da geri istememissiniz de...

Adam olan onu geri vermeyi kendi teklif ederdi zaten.

Hatta sonunu gormedigi bir iliskide o parayi hic almazdi.

yasadiginiz iliski de yargilanicak bir sey yok sonuc itibariyle o da bekar sizde,ama benim takildigim sizin ilgi gosterip onun onda birini gostermemesi burda sknti var ayrilmaniz dogru karar olmus,ama takildigim diger nokta evlenip ayriliyim esit olalim ne demek:KK57: siz oturup onu mu bekliyceksiniz bosansin diye,evlendigi insana yazik degil mi:KK43:

Sizinle aynı durumda olup evlenen nice insanlar var

Biri yakınımızın oğlu

Annesi diyor ki ben karşı çıktım ama iyi ki evlenmişler şimdi oğlum çok mutlu

Aile karşı çıkar ama bununla mücadele etmek yerine evlenip ayrılayım eşit olalım diyen adamdan bir şey olmaz
Benim çevremdede var bu şekilde.onada anlattım hep bizim ailelerimiz kaldırmax böyle şeylrri diyor

Evlenip boşanayım şartlar eşit olsun mu? Mantığa gel. Gerçi bu sizi biraz daha oyalamak için söylenmiştir sanırım yani böyle düşünmek bile gerçek olmasından daha mantıklı.
Bekar olması önemli değil, benim evlenip ayrılmış 2. evliliğini hiç evlenmemiş birisi ile yapan tanıdıklarım var. Çok mutlular. Eğer kendisi isteseydi kimseyi dinlemez evlenirdi. Şu adamlara bu kadar değer vermeyin ya, verseniz bile belli etmeyin. Bir erkeğin bir kadından para alması çok itici. Yani karşılıklı olur böyle şeyler ama o hep bana hep bana demiş. Bence siz bekar olup olmaması önemli değil ama daha olgun ve mantıklı birisi ile birliktelik kurmalısınız. En iyisini yapmışsınız daha fazla sizi kandırmasına izin vermeyin

Bakalim dogru anlamis miyiz...

Sartlari esitlemek icin baskasiyla evlenip bosandiktan sonra size gelmeyi teklif eden birine...

Maddi manevi destek olmus...

Tekrar tekrar ayrlip barismissiniz ama sonu olmadigi da belliymis.

Sonunda ayrilabilmissiniz ve kararinizin dogrulugunu sorguluyorsunuz.

Ki onun ikna etmesi durumunda tekrar baslarsiniz muhtemelen...

Cunku iliskide verici taraf sizsiniz, onunuze engel koyan o.

Sozun ozu karar dogru, zamanlama yanlis.

Cok gecikmeli bir karar olmus bu.
Evet defalarca ayrıldım ama her arayışında ona döndüm.neden şu gecelere kadar aradığını uyumadığını görüyorum ve üzülüyorum haline bu sefer kendimi suçluyorum neden sevdiğim adama bunu yapıyorum diye.
bu sefer tam karar verdim

Evlenip boşanayım şartlar eşit olsun mu? Mantığa gel. Gerçi bu sizi biraz daha oyalamak için söylenmiştir sanırım yani böyle düşünmek bile gerçek olmasından daha mantıklı.
Bekar olması önemli değil, benim evlenip ayrılmış 2. evliliğini hiç evlenmemiş birisi ile yapan tanıdıklarım var. Çok mutlular. Eğer kendisi isteseydi kimseyi dinlemez evlenirdi. Şu adamlara bu kadar değer vermeyin ya, verseniz bile belli etmeyin. Bir erkeğin bir kadından para alması çok itici. Yani karşılıklı olur böyle şeyler ama o hep bana hep bana demiş. Bence siz bekar olup olmaması önemli değil ama daha olgun ve mantıklı birisi ile birliktelik kurmalısınız. En iyisini yapmışsınız daha fazla sizi kandırmasına izin vermeyin
Ben yaptığımı doğru buluyorum ayrılma konusunda yani.
insanlara hep taviz veriyorum ne drrlerse tmm diyorum.ayrıldım ya iki üç kere arasın tmm diyorum dönüyorum ben niye böyleyim çözemiyorum işte

Kendiside istememis işte. Nice insanlar var oyle evlenen. Reşit kişi gelip sizinle herseyi yaşıyor imzami atamamis ailesini öne sürmüş. Hem evlenip ayrılayim eşit olalım mantığı nedir ya kafasimi güzelmiş o esnada. Ayrilmakla en doğru karar bence. Hayirlisi

X