• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğrumu yaptım :-(

M

a
Madem ailesinin istemedigini basta soyledi o zaman hic devam etmeseydi basttan bitirseydi. Ergenler gibi davranmis. su durumu esitleme mevzusunda sundugu cozum zaten adamin zeka seviyesini de gosteriyor.
İşte başta bitirmedim hata yaptım şimdi kopamıyorum bağlandım alıştım sensiz yapamıyorum diyor.
bugünde çocuğuna razı gelmem dedi ve beni can evimden vurdu bukadar gizlwmiş istemediğinş bu zamana kdr gizlemiş

Evet defalarca patladım artık bu yükü kaldıramıyorum diyorum sonumuz olmayan bişeyi yaşıyoruz.
bigün zaten o bırakıp gidecek en iyisi şuan benim bırakmam
aynen öyle.. Arkasına bile bakmadan gider. O nedenle siz bırakın. Ondan yaşça daha büyüksünüz hem evladınız var. Eminim doğru düzgün ve ailesine sizi gururla tanıştıracak biri bulursunuz.

aynen öyle.. Arkasına bile bakmadan gider. O nedenle siz bırakın. Ondan yaşça daha büyüksünüz hem evladınız var. Eminim doğru düzgün ve ailesine sizi gururla tanıştıracak biri bulursunuz.
inşallah
brnden utanıyor bugün biraz bastırdım annenle tanışıcam dedim içindekileri kustU ben hsla insanlara üzülüp gerçekleri göremiyorum

İşte başta bitirmedim hata yaptım şimdi kopamıyorum bağlandım alıştım sensiz yapamıyorum diyor.
bugünde çocuğuna razı gelmem dedi ve beni can evimden vurdu bukadar gizlwmiş istemediğinş bu zamana kdr gizlemiş
Kac yaslarindasiniz ikiniz de bilmiyorum ama ergenler gibi davrandiginiz kesin ikinizin de. Kusura bakmayin. Bir cocugunuz var degil mi. Allah bagislasin. Artik onu dusunmelisiniz. Boyle ne serden ne yardan vazgecmeyen biri icin o kiymetli yillarinizi bosa harcarsaniz adamin anca metresi olursunuz. O hem paranizi hem bedenizi kullanir siz de bir yudum sevgi kirintisi icin boyle bekler durursunuz. Boyle tipler de sonunda anasinin buldugu biriyle evlenir gider. Siz de onun icin sadece bir ani olursunuz. Agir oldu biraz kusura bakmayin ama artik evladinizi ve onun gelecegini ve kendi geleceginizi dusunme zamani gelmis.

Evet böyle dedi eşit oluruz kinse laf edemez dedi ama ben kabul etmem edemem böyle bileui yuvamı yıkıcm birde
Yuva falan yıkmaz merak etmeyin. Kendince teselli etmiş sizi. Evlenip ayrılıp, sizinle tekrar evlenmeye cesaret ediyor ama ailesine karşı dik durmaya edemiyor. İnanmayın lütfen. İnsan ailesinin az buçuk ne diyeceğini bilir. En başından onay alsaydı madem. Üzgünüm ama kandırmış sizi. Piyasada ayrılmış kadınları kendi aklınca kullanan çok sivri zeka var. Lütfen kendinizi önemseyin ve önemsenmediğiniz her ilişkiden uzak durun. Kıymetinizi bilin nolur.

Böyle güçlüymüş gibi görünen ama safın en önde gideni kadınların konularını okuyunca gece uyuyamıyorum sinirimden.her bakımdan kendini kullandırıyorsun madem bari çocuğunun rıskını yedirme yahu bu neee...seviyormuş ta bilmem ne.batsın böyle sevgi.halen kullanıldığının farkına varamayıp yanlış mı yaptım diyor.lütfen çocuğunu adam gibi yetiştir,birlikte olduğun adam olmayan adam gibi değil ama.gece gece sinirlerim tavan yaptı

Ayrılmakla kendine de onada haksızlık değil en iyisini yapmışsın ailesi istemiyorsa o da ailesine karşı gelmiyorsa ve de sana ben de evleneyim boşanayım eşit oluruz diyorsa ondan sana fayda yok bil... Hadi evlendi diyelim boşanacağının garantisini veremez ki bu cümleyi kurması çok saçma ve dürüst değil ve sen de aşırı bağımlısın sanki ona dünya onun etrafında dönmüyor ona harçlık verdiğine göre belli ki maddi durumun var iyi o zaman kimseye minnet etmeden ve kendini kullandırtmaya müsaade etmeden yaşa bir insan zaten seviyorsa bahanelerin arkasına sığmaz :KK39::KK39:

Bigün evlenicem ailem çok istiyor ne demektir yahu..bu adam size zerre.deger vermiyor aşk falan hak getire zaten.
Seven sırtlanır sahipnçıkar bahane bulmaz..adam degil buradan bile belli sende kendini kandırma seni istemeyen adama deger verip başınq taç etme..

Bu adamin elle tutulur bir yani yok ki,neresine haksizlik yaptiginizi dusunuyorsunuz acaba?bende evlenip bosanayim esit olalim demis terbiyesiz bide.hadi oyle oldu diyelim,bi kizin gunahina girecek kadar aymaz demek ki.paranizi yiyor,her turlu ihtiyacini karsiliyorsunuz bide utanmadan sizin cocugunuzu istemedigini sizden utandigini mi soyluyor:KK57:Ne ona nede kendine,en buyuk haksizligi yavrunuza yapiyorsunuz...

ben en çok adamın evlenip de ayrılmayı planlamasına takıldım gerçekten evlenmek amacıyla evlenen iyi niyetli bir kızın günahına girmeyi planlamak o insanı enayi yerine koymak kullanıp atmak tabi gerçekten söylediği gibi planı buysa söyleyecek söz bulamıyorum artık kimseye zerre kadar güvenilmiyor madem sevdiğin var adam gibi onla evlen başkalarının günahına girme

son yormlarınızı okumadım ama adam gayet yemış seni...

Seven insan her ne olursa olsun yaninda olur. Buna hicbir tore hicbir kanun,orf adet karsi koyamaz

Evlenip ayrılayım eşit olalım demesinden zihniyet belli, e cocugunuzda var bide coxuk yapması lazım eşitlik için. 5 yıl sonra bulusurdunuz artık. neyin eşitliğiyse savasa hazırlık gibi.

Doğru yapmışsın tabii.
"bekle evlenip ayrılayım eşit olalım "
Lafa bak bekle çayı demleyip geliyorum der gibi.:KK53:

Back
X