• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğrumu yaptım :-(

Tabii ki de dogru karar vermissiniz de, bu kararinIzda daha simdide "acaba mi?" Dediginize gore, bu da 51. ayrilip barismaniz olacak gibi gorunuyor.

Kendinize, cocugunuza sayginiz varsa yakinda evlenecek adamla iliski yasamayin. Yazik gunah

evlenip ayrilarak cok agir bi suc mu islemissiniz nedir yani..
gitsin boyleleri magrada yasamaya devam etsin,mumkunse toplum icine karismasinlar,geri kafalilar.
ayrilmakla iyi yapmissiniz,sizi gecmisinizle degerlendirmeyen bi insan bulun,boyleleri ve boyle insanlarin aileleri sizi ancak uzer.

Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim.daha önce ara sıra siteye bakıyordum ama şimdi üye olmak kısmet oldu.çünkü benim bir derdim var.
derdimi anlatınca eminim tepki alıcam eleştirenler kızanlar olacaktır bende kendime kızıyorum ama malesef gönül ferman dinlemiyor.
bir kere evlendim ve boşandım nedeni ise şiddet.bu evlilikten bir erkek çocuğum oldu.
aradan uzun bir zaman geçti ve birine aşık oldum.ama yanlış kişiydi bu aşık olduğum kişi neden derseniz kendisi hiç evlenmemiş ve bendende 3 yaş küçüktü.hem bu durumdan hemde başka durumlardan birbirimize hiç uymuyorduk ama diyorum ya işte gönül ferman dinlemiyor.
arkadaşlarım ne işin var senin öyle insanla deyip yakıştırmıyorlardı yanıma.ailesiyle hiç tanışmadım anlattığına göre beni çocuğumdan dolayı istemiyorlarmış kendi aileside nasıl öyle birini kendine yakıştırıyosun derlermiş benim için.
bayadır birlikteyiz herşeyi paylaştık herşeyi yaşadık.maddi manevi destek oldum ona para bile verdim.onunsa bana seviyorum demesinden başka hiç birşeyi dokunmadı ne maddi ne manevi.
birlikte olduğumuz sürede belki 50 defa ayrılma kararı aldık bazen ayrılalım dedik hiç ayrılamadık bazen ayrıldık bikaç gün sonra tekrar birbirimize döndük kopamadık.
beni çok kırdığı zamanlar oldu yinede devam ettim.tüm ihtiyaçlarını giderdim sevgimle şahlandı resmen.onun bana gösterdiği ilgi benim ona verdiğim sevgi değer ilginin anca onda biriydi.
aileme karşı gelemem dedi ben zaten istemem karşı gelmesini.
bekle evlenip ayrılayım eşit olalım dedi.evlenmk istemiyorum başkasıyla birtek seninle anlaşabilirim dedi.hiç birşeyi kabul etmedim.
her gece rüyama giriyor başkasıyla evlendiğini görüyorum uykularım kaçıyor.dünde gördüm rüyamda aynı şekilde bugün ayrılmak istediğimi söyledim vedalaştım başta biraz tartıştık sonra güzel bir şekilde ayrıldık güzel dileklerle verdiğim parayıda istemedim.ama son bakışı hep aklımda doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum birgün evlenicem bunu saklayamam diyor ailem zorluyor diyor.ben bunu kaldıramamki :-( sizce doğrumu yaptım yoksa ona haksızlıkmı yaptım

Aferin böyle devam edin çocuğunuzun rızkını yedirin elin adamına. Evlencekmiş de ayrılırsa eşit olacakmış da ... nasıl dünyalarınız var sizin anlayamıyorum. .

Bu herif senin etinden sütünden faydalanmış he.
Sende başından geçen talihsiz evlilikten hiç ders almamışsın.
Oooh olaylar olaylar.

Seven adam evlenirdi..eger ki ailesiyle görüsmeyecek bile olsa yine evlenirdi ama dedim ya seven....
Evlenip bosanmak ? Bosverin bu adami siz daha olgun biriyle tanisirsiniz ins..
Dogru yapmissiniz ama dönmeyin bu kararinizdan...

seni hem cinsel hem de maddi anlamda kullanmış ailesi ile tanıştırmaya bile değer görmemiş bu cumleden ne anlıyorsun sen, herşey yeterince açık değil mi?

daha evlenmeden evleneceği insanı aldatıp kandırmayı düşünüyor..sakın geri dönme..kararının arkasında dur...eşini nasıl unuttuysan bu kişiyede öyle unutursun...

evlenip ayrilarak cok agir bi suc mu islemissiniz nedir yani..
gitsin boyleleri magrada yasamaya devam etsin,mumkunse toplum icine karismasinlar,geri kafalilar.
ayrilmakla iyi yapmissiniz,sizi gecmisinizle degerlendirmeyen bi insan bulun,boyleleri ve boyle insanlarin aileleri sizi ancak uzer.
aslında başta inandım ona ailem kabul etmez deyince.
sonra ısrar ettim tanışıcam diye ozaman olmaz bende razı gelmem çocuklu olmana dedi.yani benim burda bu lafından anladığım çocuğunu kabul etmem
ama o sonra yok sana çocuğa laf söylerler bunu kaldıramam dedi.
iş ciddiye bindiği için sonuçta oda razı geldi ayrılığa
keşke en başından böyle zorlasaydım ozaman görürdüm gerçek yüzünü.geç gördüm ama yine seviyemi bozup kötü bi laf etmedim güzel bir şekilde noktayı koydum

daha evlenmeden evleneceği insanı aldatıp kandırmayı düşünüyor..sakın geri dönme..kararının arkasında dur...eşini nasıl unuttuysan bu kişiyede öyle unutursun...
unutulur tabi kimse vazgeçilmez değil ne ben ne o ne başkası.
biraz geç oldu ama gerçeği gördüm
gerçi hissediyordum en başından bana yaan söylediğini ama o yine bir şekilde beni kandırıyordu
ben haklıyken ayrıldım diye hep haksız duruma düşüyordum

benimde ikinci evliliğim.benimde eşim bekardı... üm ailesi karşı çıktı ama o vazgeçmedi evlendik kızımız oldu.gayetde normal bi durum bende

benimde ikinci evliliğim.benimde eşim bekardı... üm ailesi karşı çıktı ama o vazgeçmedi evlendik kızımız oldu.gayetde normal bi durum bende
Ne güEl allah öutluluğunuzu daim etsin laf edermiş ailesi bırakamazmış olmazmış

Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim.daha önce ara sıra siteye bakıyordum ama şimdi üye olmak kısmet oldu.çünkü benim bir derdim var.
derdimi anlatınca eminim tepki alıcam eleştirenler kızanlar olacaktır bende kendime kızıyorum ama malesef gönül ferman dinlemiyor.
bir kere evlendim ve boşandım nedeni ise şiddet.bu evlilikten bir erkek çocuğum oldu.
aradan uzun bir zaman geçti ve birine aşık oldum.ama yanlış kişiydi bu aşık olduğum kişi neden derseniz kendisi hiç evlenmemiş ve bendende 3 yaş küçüktü.hem bu durumdan hemde başka durumlardan birbirimize hiç uymuyorduk ama diyorum ya işte gönül ferman dinlemiyor.
arkadaşlarım ne işin var senin öyle insanla deyip yakıştırmıyorlardı yanıma.ailesiyle hiç tanışmadım anlattığına göre beni çocuğumdan dolayı istemiyorlarmış kendi aileside nasıl öyle birini kendine yakıştırıyosun derlermiş benim için.
bayadır birlikteyiz herşeyi paylaştık herşeyi yaşadık.maddi manevi destek oldum ona para bile verdim.onunsa bana seviyorum demesinden başka hiç birşeyi dokunmadı ne maddi ne manevi.
birlikte olduğumuz sürede belki 50 defa ayrılma kararı aldık bazen ayrılalım dedik hiç ayrılamadık bazen ayrıldık bikaç gün sonra tekrar birbirimize döndük kopamadık.
beni çok kırdığı zamanlar oldu yinede devam ettim.tüm ihtiyaçlarını giderdim sevgimle şahlandı resmen.onun bana gösterdiği ilgi benim ona verdiğim sevgi değer ilginin anca onda biriydi.
aileme karşı gelemem dedi ben zaten istemem karşı gelmesini.
bekle evlenip ayrılayım eşit olalım dedi.evlenmk istemiyorum başkasıyla birtek seninle anlaşabilirim dedi.hiç birşeyi kabul etmedim.
her gece rüyama giriyor başkasıyla evlendiğini görüyorum uykularım kaçıyor.dünde gördüm rüyamda aynı şekilde bugün ayrılmak istediğimi söyledim vedalaştım başta biraz tartıştık sonra güzel bir şekilde ayrıldık güzel dileklerle verdiğim parayıda istemedim.ama son bakışı hep aklımda doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum birgün evlenicem bunu saklayamam diyor ailem zorluyor diyor.ben bunu kaldıramamki :-( sizce doğrumu yaptım yoksa ona haksızlıkmı yaptım
çok güzel kandırılmışsın.

:-( defalarca ayrıldım neden ozma peşimde koştu.
insan sevmediğinin peşinden koşarmıki :-(
insan parmağında oynatabileceği parasını yiyebileceği hiçbir bağlılık göstermeden (eğerki birliktelik yaşadıysanız) yatıp kalkabileceği kadını bulduysa neden gitsin ki o yanında olsun diye azıcık kımıldanır ..dış gözlerle bakın siz sizin gibi maddi manevi boş bir adamı kalkındıran kadını bulduğunuzda bırakır mıydınız hanımefendi?

insan parmağında oynatabileceği parasını yiyebileceği hiçbir bağlılık göstermeden (eğerki birliktelik yaşadıysanız) yatıp kalkabileceği kadını bulduysa neden gitsin ki o yanında olsun diye azıcık kımıldanır ..dış gözlerle bakın siz sizin gibi maddi manevi boş bir adamı kalkındıran kadını bulduğunuzda bırakır mıydınız hanımefendi?
bilmiyorum erkek olsaydım sevmesem duramazdımki o kadınla.
bilmiyorum yinede.

bilmiyorum yinede.
o zaman bende kendi adıma söyleyeyim bana para verecek benimle cinsel birliktelik yaşayacak beni hoş tutacak bir kadını sevmesem de yanımda tutardım..ki şu ahlaksız teklifi etmekten de geri durmamış vatandaş ben evleneyim sen dur boşanıp seni alacam..bu ne demektir biliyor musunuz evleneyim ama senle birlikteliğim bitmeyecek ,ha bu arada bir de çocuk yapardı emin olun maksat şartlar eşit olsun ailesi kabul etsin..ailesinin sizden ahberi yoktur adım gibi eminim..
o herif bu teklifi yaparken hangi masumun kanına gireceğini de sordunuz mu..kim boşanmak için evleniyor..

umarım gözünüz açılmıştır lütfen kendinizi kandırmaktan vazgeçin.Sevilmemişsiniz kullanılmışsınız,önünüze bakın sizi çocuğunuzla da kabul edecek Allah korkusu insan evladı birisi vardır bu dünyada.

Evlenip bosanmis cocuklu bi kadin olarak biraz daha mantikli olman gerekmiyo mu artik? Hala mi ask diye ne idugu belirsiz adamlarin pesinden kosmak? Daha ne yasaman gerekiyor ki duzgun adimlar atman icin?

bilmiyorum yinede.
Cunku erkek degilsin. Erkek icin cinsel ihtiyacini gideren kadin muhim bi seydir. Oyle olmasa eskorta neden gitsinler? Eskortu sevmiyor bi de sevismek icin uste para veriyor. Seninki bi de senden para aliyomus. Seni niye biraksin? Hatta evlendiginde bile gelir seninle yatar para tirtiklar gider. Degisiklik iyidir bi de para alacak falan. Birakmaz yani seni kolay kolay merak etme

Evet böyle dedi eşit oluruz kinse laf edemez dedi ama ben kabul etmem edemem böyle bileui yuvamı yıkıcm birde
en doğrusunu düşünmüşsünüz
sizinle evlenmek için bir kızın günahına girecek adama bak
adam! denilmez böyle birine kusura bakmayın bu taraftan bakın lütfen birde
ve bir daha asla geri dönmeyin

en doğrusunu düşünmüşsünüz
sizinle evlenmek için bir kızın günahına girecek adama bak
adam! denilmez böyle birine kusura bakmayın bu taraftan bakın lütfen birde
ve bir daha asla geri dönmeyin
kalbimdende iimdende aklımdanda umarım bir an önce çıkar

Back
X