Slm kızlar...Kendi hayatınız güzel, olumlu olsa bile ailenizdeki diğer insanların yaşadığı(kardeşler, anne, baba) problemlerle nasıl başediyorsunuz.Takmadan kendi hayatınıza odaklanabiliyor musunuz.. Elinizden geleni yapsanız da değiştiremeyeceğiniz şeyler varken, onlar mutsuzken siz mutlu olabiliyor musunuz,olamasak da bir ömür mutsuz mu olacağız.. Doğrusu ne bilmiyorum.. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Kendi mutluluğumu çok öne çıkarmam. Onların mutsuzluğuyla mutsuz olurum. Ya da amaan aşın artık diyerek ve bazı fikirler sunarak onları daha doğrusu onu neşelendirmeye çalışırım. Tabi ki siz de depresif olmayın. Ama mutluluğunuzla caka satıyor izlenimi vermeyin. Bu çok ince bir çizgiSlm kızlar...Kendi hayatınız güzel, olumlu olsa bile ailenizdeki diğer insanların yaşadığı(kardeşler, anne, baba) problemlerle nasıl başediyorsunuz.Takmadan kendi hayatınıza odaklanabiliyor musunuz.. Elinizden geleni yapsanız da değiştiremeyeceğiniz şeyler varken, onlar mutsuzken siz mutlu olabiliyor musunuz,olamasak da bir ömür mutsuz mu olacağız.. Doğrusu ne bilmiyorum.. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Annemi neşelendirmeye çalışırım ben şahsen. Evlilikleri bitiyor daSağlıkla ilgili bir olay yada insanın hayatını tepetaklak edecek travmatik birşey yaşanmadıysa karşı tarafın isteğine göre konuşur dinler dert ortağı olurum.Elimden gelen birşey varsa yaparım.Evlilikle ilgili bir mevzuya zinhar karışmam,yorum yapmam,düşünmem de açıkcası.
Ailemi çok seviyorum ama degistirilemeyecek bi durum diye bişey yoktur. Sadece bizim tercih edemeyeceğimiz durumlar vardır . Ben aileme karşı elimden gelen her türlü desteği veririm ama sürekli de mutsuz olmamSlm kızlar...Kendi hayatınız güzel, olumlu olsa bile ailenizdeki diğer insanların yaşadığı(kardeşler, anne, baba) problemlerle nasıl başediyorsunuz.Takmadan kendi hayatınıza odaklanabiliyor musunuz.. Elinizden geleni yapsanız da değiştiremeyeceğiniz şeyler varken, onlar mutsuzken siz mutlu olabiliyor musunuz,olamasak da bir ömür mutsuz mu olacağız.. Doğrusu ne bilmiyorum.. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?