Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Bi de destan yazmis..evli oldugunu bilmiyordum yakinlasirken..oku oku once sayfalari sonra yorum yap..kafanda kurup kurup suclama.iliskim de yok duygum var..ben ne ise onu yaziyorum zaten.yazdigim yerden yargiliyorsan yargila uydurmayin ya

Degismiyor degismiyor bende cok isterim degissin

Ben metresi degilim terbiyeli ol

Degismiyor degismiyor bende cok isterim degissin
E adamın evli olduğunu bilmiyordun ona sözüm yok..zaten yol vermişsin. Çok da iyi yapöışsın da.. Gel gelelim adam hala evliyken senin arkadaşıma beraber depil mi? Ben mi yanlış anladım? Bu nasıl bir karaktersizlik? Bence şu an gidip bir kurban kesebilirsiniz? Neden? Çünkü adam karısından boşanıp senle evlenseydi seni bu sefer arkadaşınla aldatacaktı besbelli.. Baksana bir olaya..! Seni sevmemiş ki.. Hiç hem de..

Ben metresi degilim terbiyeli ol
Pardon da bunun adıni sen ne biliym bilmem ama metrestin şimdide niye ben değilde arkadaşım metres diye dovunup duruyosun utanmadan bide yorumlara cvp yazıyo pesss yer yarilsada içine girsem derdi başkası olsa bukadar yorumdan sonra ben nebuyuk hata içindeyim derdi ama maalesef siz yemeden içmeden kesilmissiniz maşallah nz var

Bi de destan yazmis..evli oldugunu bilmiyordum yakinlasirken..oku oku once sayfalari sonra yorum yap..kafanda kurup kurup suclama.iliskim de yok duygum var..ben ne ise onu yaziyorum zaten.yazdigim yerden yargiliyorsan yargila uydurmayin ya
Bilmiyordun ama şimdi biliyorsun demi neyin pişmanlığı ozaman ne adammış ama yaa hepiniz mest olmuşsunuz bulunmaz Bursa kumaşı mübarek tabi sizin gibiler göre adam bizim için şeref yoksunu sizde arkadasinizda o pislikte

Hanfendiciğim eğer kız evli olduğunu bile bile devam etseydi o zaman metresti haklısınız.. Ama öğrendiği an bırakarak doğru kararı vermiş.. Ve dolayısıyla metres olmuyor.. Bu yönden yargılamaya gerek yok.. Fakat bunu bile bile hala o karaktersiz için üzülmesi konusunda size katılıyorum.. Gurur orda devreye girmeli..

Adam evli olduğu halde sizinle birlikte olmak istemiş, sizi 2. kadın (tdk da karşılığını yazmak istemedim) yapmaya çalışmış
Bunlardan ötürü adamdan nefret etmeniz tiksinmeniz gerekirken hala nasıl üzülüyorsunuz?
Karaktersiz biri için üzülmeye değmez, karısını aldatan sizi de aldatırdı.

Adam icin kiminle beraber oldugu onemli degil. Kizlarimizda salak sevildigini saniyorlar. Adam once konu sahibini denemis, reddedilmis. Bakmis olmuyor bundan yuz bulamadi baska birine. O da olmasaydi baskasina... bir de ortalik kizistirmak icin bu kizimizin arkadasina gitmis. Bu kadar karaktersiz... ve boyle bir kisi icin yemeden icmeden kesiliniyor...adam pisligin daniskasi... kimseyi sevmiyor. Karisini sevse aldatmazdi. Bu kizi da sevmiyor, sevse arkadasina gitmezdi. Simdiki kizi da sevmiyor sadece kullaniyor. Bu tiplerde duygu sevgi olmaz. Adam kendini de sevmiyor. Sevse bu rezilligi yapmaz.
Dunyanin civisi cikmis. Kimin eli kimin cebinde belli degil. Evli olmus olmamis,yuva yikilmis yikilmamis kimsenin umurunda degil. Herkes iki ilgi kirintisini sevgi saniyor. Sevgi bu kadar ucuz degil. O kadar bozuldu ki hersey, ortalikta anasi babasi belirsiz bir suru cocuk oldu. Bir de bu tiplere sorsan hepsi sana ahlak edep dersi verir....

Adamin tek derdi seks yapmakmis yahu. Ben adamdan yana aska dair bir imare goremedim. Bu arada sizi de Allah korumus yani. Tehlikeli sularda yuzmeyin lutfen. Her zaman boyle kurtulamayabilirsiniz.

Hanimlar hakaret edenler haric yorumlariniz iyi geldi...yani evet bu adam icin kendimi hirpaladigima degmez.konussaniz sizin anlattiginiz gibi biri degil melek sanki ama numara muhtemelen...
Yemegimi de yedim simdi disari da cikacagim.aglamak icin hayat kisa hele de boyle bi sebeple..ne yaparlarsa yapsinlar napayim.ben gucsuzmusum ki direnemedim kaldiramadim.duzenimi bozdum.yeni duzen kurma zamani buna da sukut.unutucam kimseyle de ugrasmayacagim

Valla helal olsun ne güzel yanlıştan dönmüssünüz. Tabiki doğru olan bu ama buraya bu tarz konu açıp da geri döneni görmemistim...O adamın derdi başka gönlünü oyalayacak birini arıyor. O ve ya bu farketmez. Unutun değmez...

İşte bu kadar basit kendine bak kendini düşün ve kendini kimseye kullandırma neden evini hanımı olacağına böyle ahlaksız bir adamla olasın ki yazık değil mi

Ahlak dersi konusunda çok dogru dedin benim yakınen yaşadıgım 1 kaç olay var anlatayım.. Biri çocuklugumda 40 yıllık evli komşumuzdu, çoluk, çocuk yetişmiş evlenmiş mahalledeki herkese yardım eden, çok efendi gözüken biriydi 40 yıldan sonra karısını aldatıp, aldattıgı kadınlada evlenip, çocuklarıylada tüm ilişkisini kesmiş, resmen adamın içinden canavar çıkmıştı, herkes büyük bir şok yaşamıştı bu duruma..2. Örnekte eski çalıştıgım bir işyerinde tanıdıgım bir kadındı, 2 çocuklu boşanmış bir kadın kocası onu aldattıgı için boşanmıştı, birazda ihtiyaç sahibiydi, Allah kitap agzından hiç düşürmez, sosyal medyada da bir dindar paylaşımlar o biçim..Sonradan ögrendikki evli bir adamla ilişki içindeymiş, üstelikte adamın karısıda ögrenince karısına bayagı salça olmuş, bayagı büyük olaylar olmuş çevre felan hep ögrenmişti, tabbii metresi oldugu adam bunu başından attı, kadın çevre değiştirdi benim sosyal medya hesapta hala görüyorum ilahi adalet, Allah kitap paylaşımlarıyla duygu sömürüsü yapmaya devam ediyor, Allah bu tarz insanları hayatımızdan uzak etsin inşallah, benim kimseye itimatım kalmadı açıkçası..

Sevindim senin adına hatanın neresinden dönersen kardır en azından duygularınla mücadele edip yanlış yapmadın düşünsende buda bir erdem...Evli oldugunu ögrenince lütfen kaç ve uzak dur, çünkü 3 seçenek var.. 1.ya kullanılıp atılırsın, 2.ya gittiği yere kadar metres, kuma devam eder..3.yada eşini senin için boşar birsürü ah alarak yüzünüz gülmez ve eninde sonunda sizin evliliğiniz güvensizlik yada ilahi adalet dediğimiz yine bir aldatmayla biter......hiç bir kadın bu aşağılık vasıfları haketmediği gibi kendinede layık görmemeli..Aşk sevgi yanılgısına düştünüz muhtemelen bir boşluk duygusu, umarım temiz, iyi yürekli bir insan karşınıza çıkar ve mutlu olursunuz..Diğerleri kendi pisliklerinde bogulsunlar, bogulacaklar zaten zaman içinde..

ALLAH ıslah etsin öyle insanları.
Evli adamla ilişki yaşayan kadınlar ve evli karaktersiz adamlarında güzel işleri var (anlayamıyorum da) . bence onlar kendilerini tescillendirip bıraksınlar işlerini. işe ihtiyacı olan çok işsiz var. onlara kapı açılmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…