- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Bi de destan yazmis..evli oldugunu bilmiyordum yakinlasirken..oku oku once sayfalari sonra yorum yap..kafanda kurup kurup suclama.iliskim de yok duygum var..ben ne ise onu yaziyorum zaten.yazdigim yerden yargiliyorsan yargila uydurmayin yane mi yaptiniz.siz kanunen başka bir insanla nimah akti yapan bir erkekle ona aşik olabilecek kadar yakinlaştiniz.beklentiniz onunda size aşik olmasiydi ama o size aşik olmadi..ama eger olsaydi ne evlilik dinleyecektiniz ne bişey.zaten daha önceki bi yorumunuzda evli olmasi degil sorun asul sorun ben öyle biriyle yapamam dediniz..nefsinizi hakli cukarabilmek adina eşi için ozaten herseyi biliyor ama birsey yapmiyor diye yaklaştiniz.bu sizin sorynunuz degil ki, bu onun sorunu..yani onun sorunu evliligindeki yikimlari nasil karsiladigi..onun sorunu olan bisey başkasinin mahreminde yani evlilik hayatinda size istediginiz gibi atkoşturma hakki vermiyor..ve bence en önemlisi birseyi atlamak işinize geliyor çünkü siz kaybettiginiz çok buyuk aşka vs.uzulmuyirsunuz aslinda.anlasilan o ki bu erkek kişisi baya nüfuzlu biri ve siz bunu gerektigi kadar kullanamadiginiz icin kendinize kiziyorsunuz çünkü aekadaşiniz daha kurnaz çikti...ama aşk acisi çekiyorum diye kutsallaştirip aci çeken mazlum oluveriyorsunuz.nekadar berbat iliskilerin icinde ilduğunuzu bulundugunuz yerden göremiyor hep öteliyorsunuz..daha sayayim mi..
Degismiyor degismiyor bende cok isterim degissinValla evli insana karşı gayette hisleriniz değişmeli. Seçmeli yani.. yok mutsuzum yok kime aşık olacağimizi secemiyoruz geçin bunları hanimefendi. . Biraz gurur ve mantık el ele verince duygu his kalmaz..
Ben evli insanà aşık olmaniza bile üzgünüm hoş bulmadım.
Ben metresi degilim terbiyeli olkarisi yazmisim metresine dicktim
yahu ne cetrefilli ask hayatiniz var kafam allak bullak oldu metresler karisti...
yahu sen resmen metresini kiskaniyosun ya bi kendine gelsene sen !!
ee karisina acidim valla adam iki metresi var ve metresleri birbirine dusuruyo
off kafam karisti neyse
pisliginizde bogulun...
gece gece tövbe yaaa..
E adamın evli olduğunu bilmiyordun ona sözüm yok..zaten yol vermişsin. Çok da iyi yapöışsın da.. Gel gelelim adam hala evliyken senin arkadaşıma beraber depil mi? Ben mi yanlış anladım? Bu nasıl bir karaktersizlik? Bence şu an gidip bir kurban kesebilirsiniz? Neden? Çünkü adam karısından boşanıp senle evlenseydi seni bu sefer arkadaşınla aldatacaktı besbelli.. Baksana bir olaya..! Seni sevmemiş ki.. Hiç hem de..Degismiyor degismiyor bende cok isterim degissin
Pardon da bunun adıni sen ne biliym bilmem ama metrestin şimdide niye ben değilde arkadaşım metres diye dovunup duruyosun utanmadan bide yorumlara cvp yazıyo pesss yer yarilsada içine girsem derdi başkası olsa bukadar yorumdan sonra ben nebuyuk hata içindeyim derdi ama maalesef siz yemeden içmeden kesilmissiniz maşallah nz varBen metresi degilim terbiyeli ol
Bilmiyordun ama şimdi biliyorsun demi neyin pişmanlığı ozaman ne adammış ama yaa hepiniz mest olmuşsunuz bulunmaz Bursa kumaşı mübarek tabi sizin gibiler göre adam bizim için şeref yoksunu sizde arkadasinizda o pislikteBi de destan yazmis..evli oldugunu bilmiyordum yakinlasirken..oku oku once sayfalari sonra yorum yap..kafanda kurup kurup suclama.iliskim de yok duygum var..ben ne ise onu yaziyorum zaten.yazdigim yerden yargiliyorsan yargila uydurmayin ya
Hanfendiciğim eğer kız evli olduğunu bile bile devam etseydi o zaman metresti haklısınız.. Ama öğrendiği an bırakarak doğru kararı vermiş.. Ve dolayısıyla metres olmuyor.. Bu yönden yargılamaya gerek yok.. Fakat bunu bile bile hala o karaktersiz için üzülmesi konusunda size katılıyorum.. Gurur orda devreye girmeli..Pardon da bunun adıni sen ne biliym bilmem ama metrestin şimdide niye ben değilde arkadaşım metres diye dovunup duruyosun utanmadan bide yorumlara cvp yazıyo pesss yer yarilsada içine girsem derdi başkası olsa bukadar yorumdan sonra ben nebuyuk hata içindeyim derdi ama maalesef siz yemeden içmeden kesilmissiniz maşallah nz var
tüketim malında üretim hatası olunca geri toplatıyorlar. bunlara da böyle bir iyilik yapsınlarKısacası hepsi üretim hatası
tüketim malında üretim hatası olunca geri toplatıyorlar. bunlara da böyle bir iyilik yapsınlar
İşte bu kadar basit kendine bak kendini düşün ve kendini kimseye kullandırma neden evini hanımı olacağına böyle ahlaksız bir adamla olasın ki yazık değil miHanimlar hakaret edenler haric yorumlariniz iyi geldi...yani evet bu adam icin kendimi hirpaladigima degmez.konussaniz sizin anlattiginiz gibi biri degil melek sanki ama numara muhtemelen...
Yemegimi de yedim simdi disari da cikacagim.aglamak icin hayat kisa hele de boyle bi sebeple..ne yaparlarsa yapsinlar napayim.ben gucsuzmusum ki direnemedim kaldiramadim.duzenimi bozdum.yeni duzen kurma zamani buna da sukut.unutucam kimseyle de ugrasmayacagim
Ahlak dersi konusunda çok dogru dedin benim yakınen yaşadıgım 1 kaç olay var anlatayım.. Biri çocuklugumda 40 yıllık evli komşumuzdu, çoluk, çocuk yetişmiş evlenmiş mahalledeki herkese yardım eden, çok efendi gözüken biriydi 40 yıldan sonra karısını aldatıp, aldattıgı kadınlada evlenip, çocuklarıylada tüm ilişkisini kesmiş, resmen adamın içinden canavar çıkmıştı, herkes büyük bir şok yaşamıştı bu duruma..2. Örnekte eski çalıştıgım bir işyerinde tanıdıgım bir kadındı, 2 çocuklu boşanmış bir kadın kocası onu aldattıgı için boşanmıştı, birazda ihtiyaç sahibiydi, Allah kitap agzından hiç düşürmez, sosyal medyada da bir dindar paylaşımlar o biçim..Sonradan ögrendikki evli bir adamla ilişki içindeymiş, üstelikte adamın karısıda ögrenince karısına bayagı salça olmuş, bayagı büyük olaylar olmuş çevre felan hep ögrenmişti, tabbii metresi oldugu adam bunu başından attı, kadın çevre değiştirdi benim sosyal medya hesapta hala görüyorum ilahi adalet, Allah kitap paylaşımlarıyla duygu sömürüsü yapmaya devam ediyor, Allah bu tarz insanları hayatımızdan uzak etsin inşallah, benim kimseye itimatım kalmadı açıkçası..Adam icin kiminle beraber oldugu onemli degil. Kizlarimizda salak sevildigini saniyorlar. Adam once konu sahibini denemis, reddedilmis. Bakmis olmuyor bundan yuz bulamadi baska birine. O da olmasaydi baskasina... bir de ortalik kizistirmak icin bu kizimizin arkadasina gitmis. Bu kadar karaktersiz... ve boyle bir kisi icin yemeden icmeden kesiliniyor...adam pisligin daniskasi... kimseyi sevmiyor. Karisini sevse aldatmazdi. Bu kizi da sevmiyor, sevse arkadasina gitmezdi. Simdiki kizi da sevmiyor sadece kullaniyor. Bu tiplerde duygu sevgi olmaz. Adam kendini de sevmiyor. Sevse bu rezilligi yapmaz.
Dunyanin civisi cikmis. Kimin eli kimin cebinde belli degil. Evli olmus olmamis,yuva yikilmis yikilmamis kimsenin umurunda degil. Herkes iki ilgi kirintisini sevgi saniyor. Sevgi bu kadar ucuz degil. O kadar bozuldu ki hersey, ortalikta anasi babasi belirsiz bir suru cocuk oldu. Bir de bu tiplere sorsan hepsi sana ahlak edep dersi verir....
+1Evli bir adamı bu kadar ciddiye almak neden?
Evliyken seninle olan bir adam, seninle olduğunda da başkasına gider.
İlahi adalet var.
Bence soğuk su iç, ve yoluna bak.
Sevindim senin adına hatanın neresinden dönersen kardır en azından duygularınla mücadele edip yanlış yapmadın düşünsende buda bir erdem...Evli oldugunu ögrenince lütfen kaç ve uzak dur, çünkü 3 seçenek var.. 1.ya kullanılıp atılırsın, 2.ya gittiği yere kadar metres, kuma devam eder..3.yada eşini senin için boşar birsürü ah alarak yüzünüz gülmez ve eninde sonunda sizin evliliğiniz güvensizlik yada ilahi adalet dediğimiz yine bir aldatmayla biter......hiç bir kadın bu aşağılık vasıfları haketmediği gibi kendinede layık görmemeli..Aşk sevgi yanılgısına düştünüz muhtemelen bir boşluk duygusu, umarım temiz, iyi yürekli bir insan karşınıza çıkar ve mutlu olursunuz..Diğerleri kendi pisliklerinde bogulsunlar, bogulacaklar zaten zaman içinde..Hanimlar hakaret edenler haric yorumlariniz iyi geldi...yani evet bu adam icin kendimi hirpaladigima degmez.konussaniz sizin anlattiginiz gibi biri degil melek sanki ama numara muhtemelen...
Yemegimi de yedim simdi disari da cikacagim.aglamak icin hayat kisa hele de boyle bi sebeple..ne yaparlarsa yapsinlar napayim.ben gucsuzmusum ki direnemedim kaldiramadim.duzenimi bozdum.yeni duzen kurma zamani buna da sukut.unutucam kimseyle de ugrasmayacagim
ALLAH ıslah etsin öyle insanları.Ahlak dersi konusunda çok dogru dedin benim yakınen yaşadıgım 1 kaç olay var anlatayım.. Biri çocuklugumda 40 yıllık evli komşumuzdu, çoluk, çocuk yetişmiş evlenmiş mahalledeki herkese yardım eden, çok efendi gözüken biriydi 40 yıldan sonra karısını aldatıp, aldattıgı kadınlada evlenip, çocuklarıylada tüm ilişkisini kesmiş, resmen adamın içinden canavar çıkmıştı, herkes büyük bir şok yaşamıştı bu duruma..2. Örnekte eski çalıştıgım bir işyerinde tanıdıgım bir kadındı, 2 çocuklu boşanmış bir kadın kocası onu aldattıgı için boşanmıştı, birazda ihtiyaç sahibiydi, Allah kitap agzından hiç düşürmez, sosyal medyada da bir dindar paylaşımlar o biçim..Sonradan ögrendikki evli bir adamla ilişki içindeymiş, üstelikte adamın karısıda ögrenince karısına bayagı salça olmuş, bayagı büyük olaylar olmuş çevre felan hep ögrenmişti, tabbii metresi oldugu adam bunu başından attı, kadın çevre değiştirdi benim sosyal medya hesapta hala görüyorum ilahi adalet, Allah kitap paylaşımlarıyla duygu sömürüsü yapmaya devam ediyor, Allah bu tarz insanları hayatımızdan uzak etsin inşallah, benim kimseye itimatım kalmadı açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?