Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

İşte böyleleri yüzünden yuva lar dağılıyor geldi anlat millete laf bekar adam mı yok ne bu evli erkek merak i sanki şeytanla yarışa girmişler yuva dağıtmak için

İşte böyleleri yüzünden yuva lar dağılıyor geldi anlat millete laf bekar adam mı yok ne bu evli erkek merak i sanki şeytanla yarışa girmişler yuva dağıtmak için
Millet zaten şeytan olmuş baksana konu sahibinin konusuna evli adamın metresini kıskanıyormuş, bu arada karısını kimse adam yerine koyup kıskanmıyor ha:) ne günlere kaldık..Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.. Sende mutlu ol canım benim

Karisindan ben mi ayiriyorum acaba??ne dediginiz belli degil.karisina soyle masum ne sucu var yazarlar.soyleyecegim yazarim yuva yikiyosun dersiniz
Sen onlarla evin içinde misin nerden bileceksin belki adamın bir anlık boşluğunda sana denk geldi sende saf gibi daldın ev hali sonuçta olabilir ama sizler akıllı olun bari kendinizi kullandirmayin

Bu yazıyı okuyunca biraz güldüm walla derde bak o hanımefendi adamın resmi nikahlı karısının yerinde olmak ister miydiniz? ??

bircok kadin bu yuzden blki biraya konu acio esim bni aldatio die al isde ya karsi taraf biraz empati kurup evli dese haaa demis evli olfugunu ogrenmis uzaklasmis izini kaybettrmis amaaaa yoook ille karisinfan intikam alacakmis baska konudan dolayiymis KİZ KOCASİYLA KONUSMUSSUN DAHA İNTİKAM DİOSUN

Bence o kadına görünmesin netice de sana tazminat açma hakkı var sinirden seni parçalama hakkı da ona göre yani göz göre göre kendine yazık etme

Bu yazıyı okuyunca biraz güldüm walla derde bak o hanımefendi adamın resmi nikahlı karısının yerinde olmak ister miydiniz? ??
Yok canım istermiyim hiç kocam aldatsın, metresler sıraya dizilsin, bu arada kimse beni adam yerine koyup kıskanmasın, cıkkk istemem:)......Tabii işin latifesi bu Rabbim kimseyi bu tarz acılarla sınamasın inş, hayatlarımızda hep dogru, düzgün insanlarla yol alırız...

Amin insallah canım benim ben o soruyu konu sahibine sormak istedim aslında Rabbim seni de yuvani da korusuun İnşallah böyle kötülüklerden gerçekten insanda huzur güven hiç bir şey kalmıyor yani bu kadarr ah la da mutluluk arıyor lar arayın arayın çok beklersiniz lafım metreslere

biliyo musun şu an o karaktersiz adam icin uzulup agladigin icin ilerde cok kizacaksin kendine
"ne salakmisim"
diceksin
Onda okadar kafa olsa şimdi bu konuyu acarmiydi sence cnm bu bence adamı umursamiyordu arkadaş oyla olunca adam kıymete bindi karışımında Es geçmiş zaten

Canım beni alıntılayınca bana sordun zannettim, boşver canım üzülme, sen evinde çocugunla oturan namusunla yaşayan bir kadınsın..onlarsa hayatları ve ebediyette bu günahla yüzleşecek, onursuz yaşayacak insanlar işte aramızdaki fark bu.. Çocugun biraz büyüyünce maddi yeterliliğe ulaşınca eşin hala düzelmezse boşanıp yoluna bakarsın..hayat herşeye ragmen güzel..

Böyle kadınlar yüzünden yıkılmıyor o yuvalar..adam aldatmayı kafasına koymuş zaten. Konu sahibi olmayınca başkasını bulmuş. O olmasaydı başkasını bulurdu çünkü kanı bozuk. Evindeki bir anlık boşluktan aldatmıyor yani o erkek aldatmak istediği için aldatıyor. Siz kendiniz için kılıf arıyorsunuz sadece.

Zaten yorum yaptıgınız arkadaş kocasına hak vermiyorki koca baştan yanlış zaten ama birde bu işe çanak tutanlar var, ortak olanlar var onlar zavallı kurban, saf madurlarmı yani..Aldatan ve ortak olan herkes ahlaksız dır, bunu ötesi yok.

Evet onlar da masum değil ama esas yuvayı yıkanlar aldatan kocalar.

Aynen öyle canım benim kesinlikle öyle şimdilik susuyorum tabi ki de benn evim de oturayım namusumla sözünden cikmayayim kesinlikle haketmiyorum zaten onların ateşi onların olsun cehenneme de odun lazım sonuçta çocuğum için şimdilik susuyorum ama herşeyin bir zamanı var

Adam arıyor diye atlamaları mi gerekiyor canım tabi ki böyle adamları savunmuyorum ama evli olduklarını bile bile neden görüşüyor lar onu anlamıyorum işte

EselA kardeşim teşekkür ederim aynen öyle yani yazdım az önce adam aldataçak birini arıyor diye o kadınların löp diye dalması mi lazım insanlar onurunu neden düşünmüyor kendi yaşasa aynı şeyi kıyameti koparır ama

Evet onlar da masum değil ama esas yuvayı yıkanlar aldatan kocalar.
Adam arıyor diye atlamaları mi gerekiyor canım tabi ki böyle adamları savunmuyorum ama evli olduklarını bile bile neden görüşüyor lar onu anlamıyorum işte
Ben anlıyorum aslında sebebi bazısı fantazi arıyor, bazı kadınlarda o yaşa kadar dikiş tutturamamış birilerinin hayatına hazır yoldan montaj olmak istiyor tabii evlilik monotonluguna giren erkek içinde acaip cazip geliyor, yasak ve gizlilik te olaya fantastik bir hava katıyor bunlar aşk böcegi olduk sanıyor oysaki bana göre b.k böcegi hepsi:)

+10000000000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…