- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Birini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
Hanimefendi esi bana niye mesaj atsin..ben ne yaptim ki mesaj atsin yazdiklarimi degil birbirinizi okuyup yorum yapiyorsunuzAdam evliymiş zaten neyine üzüldün anlamadım gitti. Merak etme sen yarın bir gun eşini sevmediğini idda eden adamın o çok güzel eşi mesaj atar eşim seni sevmiyor benim eşim o sen neyi oluyosun der. Tecrube konusuyor. Sen olanları seyret en güzeli :))
Ben ne yapmisim ki beni vursunBu hikayedeki tüm karakterler karektersiz..anlaşilan ahlakli-ahlaksiz iliskilerden yana bi sikintiniz yok.bariz bi genişlik var ser de...ama illaki vardir baska bir durumlara zaafiniz illaki.ilahi adalet o zaaflardan vurur sizi hemde ansizin dikkatli olun...
Of on defa anlattim burada da yazdim yeter gidin iki kitap okuyun ben napayimAdamın sevgilisi değil,sevgilileri var! Kendin yazmışsın eski konunda. Başlamadım diyorsun ama böylr birine aşık nasıl olunur aklım ermiyor. Konuların da kafan da çorba gibi.
Başkasının kocası nasıl hayatının aşkı olabiliyor yahu?
Ayrıca sözde çok aşık adam sen olmayınca arkadaşına yazılmış mideler konya ovası. Böyle reziller mutlu olsa ne olur.
Yemeden içmeden kesilmek nedir daha önce gerçek bir acı yaşamadın herhalde.
Geri zekalı neden boşan mı yormuş?
Adam zaten ne mal oldugunu soylemis acik acik. Sen olmasan da ille baskasi olacak demis. Yani sizin bir oneminiz yok. Kadin olsun nefes alsin. Bu oyuna alet olmadiginiza sukredin sevinin bence. Uzulmeniz yersiz
Edit imla
zaten hiç şaşmıyor.
karımı sevmiyorum. cinsellik bitti. ama ayrılamıyorum vsvsvsvs
bizim kızlar da paso yiyor aynı yalanları.
bi adam da çıksın desin ki valla ben karımı da götürüyorum ama canım sıkıldı, yenilik istiyorum diye. helal olsun diycem.
konunun devamini okumamistim siz alintilayinca bi okuyum dedim okumaz olaydim...Onda okadar kafa olsa şimdi bu konuyu acarmiydi sence cnm bu bence adamı umursamiyordu arkadaş oyla olunca adam kıymete bindi karışımında Es geçmiş zaten
Hanimefendi esi bana niye mesaj atsin..ben ne yaptim ki mesaj atsin yazdiklarimi degil birbirinizi okuyup yorum yapiyorsunuz
iffetli ahlakli olmak icin kitap okumak da yetmiyor demek kiOf on defa anlattim burada da yazdim yeter gidin iki kitap okuyun ben napayim
Saygili ol terbiyeli ol..iffetli ahlakli olmak icin kitap okumak da yetmiyor demek ki
ne kadar arsızsin oyle
Karisina ne lafi etmisim..konunun devamini okumamistim siz alintilayinca bi okuyum dedim okumaz olaydim...
vay anasini dedim ne igrenc musvetteler var...
sen evli adama asik ol bi de karisina laf et
yani ahkaksizligin utanmazligin bu kadari ar damari diye bisey var o catlamis ....
ne mi yaptiniz.siz kanunen başka bir insanla nimah akti yapan bir erkekle ona aşik olabilecek kadar yakinlaştiniz.beklentiniz onunda size aşik olmasiydi ama o size aşik olmadi..ama eger olsaydi ne evlilik dinleyecektiniz ne bişey.zaten daha önceki bi yorumunuzda evli olmasi degil sorun asul sorun ben öyle biriyle yapamam dediniz..nefsinizi hakli cukarabilmek adina eşi için ozaten herseyi biliyor ama birsey yapmiyor diye yaklaştiniz.bu sizin sorynunuz degil ki, bu onun sorunu..yani onun sorunu evliligindeki yikimlari nasil karsiladigi..onun sorunu olan bisey başkasinin mahreminde yani evlilik hayatinda size istediginiz gibi atkoşturma hakki vermiyor..ve bence en önemlisi birseyi atlamak işinize geliyor çünkü siz kaybettiginiz çok buyuk aşka vs.uzulmuyirsunuz aslinda.anlasilan o ki bu erkek kişisi baya nüfuzlu biri ve siz bunu gerektigi kadar kullanamadiginiz icin kendinize kiziyorsunuz çünkü aekadaşiniz daha kurnaz çikti...ama aşk acisi çekiyorum diye kutsallaştirip aci çeken mazlum oluveriyorsunuz.nekadar berbat iliskilerin icinde ilduğunuzu bulundugunuz yerden göremiyor hep öteliyorsunuz..daha sayayim mi..Ben ne yapmisim ki beni vursun
Aynen oyle..yasayamadim ne yencligimi ne hayatimi yas oldu 35 neredeyse.hala iki yakam.bir araya gelmedi bi turli
senden ogrenmicem heralde terbiyeyi...Saygili ol terbiyeli ol..
karisi yazmisim metresine dicktimKarisina ne lafi etmisim..
Kime asik olacagimizi secemiyoruz ama dogru iliskiyi secebiliyiruz ben dogru olani sectim.ama mutsuzum.ya niye anlamak bu kadar zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?