Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Bu hikayedeki tüm karakterler karektersiz..anlaşilan ahlakli-ahlaksiz iliskilerden yana bi sikintiniz yok.bariz bi genişlik var ser de...ama illaki vardir baska bir durumlara zaafiniz illaki.ilahi adalet o zaaflardan vurur sizi hemde ansizin dikkatli olun...

Adam evliymiş zaten neyine üzüldün anlamadım gitti. Merak etme sen yarın bir gun eşini sevmediğini idda eden adamın o çok güzel eşi mesaj atar eşim seni sevmiyor benim eşim o sen neyi oluyosun der. Tecrube konusuyor. Sen olanları seyret en güzeli :))

Yorumlari okudum da saka gibisiniz..adamin karisi bana bi sey yapti demedim.diger kadin icin dedim.esiyle bi derdim yok.evli diyr b3rab3r olmadim ded8lim.hala srvgilisi metresi yqzanlar beddua edenler olmus.ya hu okudugunuzu anlamiyorsunuz yorum yapmayin bari...

Hanimefendi esi bana niye mesaj atsin..ben ne yaptim ki mesaj atsin yazdiklarimi degil birbirinizi okuyup yorum yapiyorsunuz

Adamın sevgilisi değil,sevgilileri var! Kendin yazmışsın eski konunda. Başlamadım diyorsun ama böylr birine aşık nasıl olunur aklım ermiyor. Konuların da kafan da çorba gibi.

Ben ne yapmisim ki beni vursun

Adamın sevgilisi değil,sevgilileri var! Kendin yazmışsın eski konunda. Başlamadım diyorsun ama böylr birine aşık nasıl olunur aklım ermiyor. Konuların da kafan da çorba gibi.
Of on defa anlattim burada da yazdim yeter gidin iki kitap okuyun ben napayim

Geri zekalı neden boşan mı yormuş?

Adam zaten ne mal oldugunu soylemis acik acik. Sen olmasan da ille baskasi olacak demis. Yani sizin bir oneminiz yok. Kadin olsun nefes alsin. Bu oyuna alet olmadiginiza sukredin sevinin bence. Uzulmeniz yersiz

Edit imla

konu sahibinin mesajını okurken cevap olarak aklımdan geçenler, bir baktım aşağıda sıra ile yazılmış

al benden de o kadar

Onda okadar kafa olsa şimdi bu konuyu acarmiydi sence cnm bu bence adamı umursamiyordu arkadaş oyla olunca adam kıymete bindi karışımında Es geçmiş zaten
konunun devamini okumamistim siz alintilayinca bi okuyum dedim okumaz olaydim...
vay anasini dedim ne igrenc musvetteler var...
sen evli adama asik ol bi de karisina laf et
yani ahkaksizligin utanmazligin bu kadari ar damari diye bisey var o catlamis ....

Karisina ne lafi etmisim..

Ben ne yapmisim ki beni vursun
ne mi yaptiniz.siz kanunen başka bir insanla nimah akti yapan bir erkekle ona aşik olabilecek kadar yakinlaştiniz.beklentiniz onunda size aşik olmasiydi ama o size aşik olmadi..ama eger olsaydi ne evlilik dinleyecektiniz ne bişey.zaten daha önceki bi yorumunuzda evli olmasi degil sorun asul sorun ben öyle biriyle yapamam dediniz..nefsinizi hakli cukarabilmek adina eşi için ozaten herseyi biliyor ama birsey yapmiyor diye yaklaştiniz.bu sizin sorynunuz degil ki, bu onun sorunu..yani onun sorunu evliligindeki yikimlari nasil karsiladigi..onun sorunu olan bisey başkasinin mahreminde yani evlilik hayatinda size istediginiz gibi atkoşturma hakki vermiyor..ve bence en önemlisi birseyi atlamak işinize geliyor çünkü siz kaybettiginiz çok buyuk aşka vs.uzulmuyirsunuz aslinda.anlasilan o ki bu erkek kişisi baya nüfuzlu biri ve siz bunu gerektigi kadar kullanamadiginiz icin kendinize kiziyorsunuz çünkü aekadaşiniz daha kurnaz çikti...ama aşk acisi çekiyorum diye kutsallaştirip aci çeken mazlum oluveriyorsunuz.nekadar berbat iliskilerin icinde ilduğunuzu bulundugunuz yerden göremiyor hep öteliyorsunuz..daha sayayim mi..

Profilinize baktimda o nüfuzlu kişinin kim olduğunu anladim..evet bu "firsati "kaçirmak size ppahaliya patlayacak gibi..

Karisina ne lafi etmisim..
karisi yazmisim metresine dicktim
yahu ne cetrefilli ask hayatiniz var kafam allak bullak oldu metresler karisti...
yahu sen resmen metresini kiskaniyosun ya bi kendine gelsene sen !!
ee karisina acidim valla adam iki metresi var ve metresleri birbirine dusuruyo
off kafam karisti neyse
pisliginizde bogulun...
gece gece tövbe yaaa..

Kime asik olacagimizi secemiyoruz ama dogru iliskiyi secebiliyiruz ben dogru olani sectim.ama mutsuzum.ya niye anlamak bu kadar zor..

Valla evli insana karşı gayette hisleriniz değişmeli. Seçmeli yani.. yok mutsuzum yok kime aşık olacağimizi secemiyoruz geçin bunları hanimefendi. . Biraz gurur ve mantık el ele verince duygu his kalmaz..
Ben evli insanà aşık olmaniza bile üzgünüm hoş bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…