- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Adama neden blof yapip izimi kaybettireyim hanimefendi..blöf yapsam ulasabilecegi bi yol birakirim degil mi?Senin sonunu hiç iyi görmüyorum. Sen de yüksek bir ikinci kadın olma potansiyeli var. Adam şimdi mesaj atsa koşa koşa gidecek gibisin. Kesin paralıdır da..
Kendini ağırdan sattın ama adam blöfünü yemedi gitti başka saf buldu ona yamandı sen de elin boş kaldın diye ağlıyorsun... Ben mutlu! olamadım o oldu he.. Önündeki maçlara bak artık ne yapacaksın
Adam adam diyorum da lafın gelişi gerekli sıfatı ekler zaten aklı başında üyeler..
Doğru olanı yaptığınızı biliyorsunuz. Bunun iç huzurunun mutsuzluğunuzu bastırmasına izin verin. Doğruyu yapma gücünüz, dirayetiniz varsa duygularınızı da yenecek gücünüz olduğuna, kendinize inanın. Bir süre sonra o adam arkadaşınızı bırakıp karısına döndüğünde söylenenlerin ve yaptığınızın doğruluğunu yaşayarak göreceksiniz...Kime asik olacagimizi secemiyoruz ama dogru iliskiyi secebiliyiruz ben dogru olani sectim.ama mutsuzum.ya niye anlamak bu kadar zor..
adam ava cıkmış hee karısıyla olamıyo sizi denemiş sizi denemiş olmamaış arkadaşınızla bence kurtulduğunuza sevinin evli bir adam için üzülüosunuz yaniBirini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
Bu beni niye mutsuz ediyo peki niye huzursuzumDğrunun yükünü taşımak zordur.
Şöyle düşünün evli ya da bekar bu adam bir şeyşeri göze almaya değmezmiş. Aşık vs eğilmiş. Derdi aldatmakmış karısını. Ne mutlu size ki oyununa gelmemişsiniz.
Adam karisina donmez..o kadin da zaten onunla evlenmez..kullanir birakir bu onun dorduncu evli sevgilisi.hepsini kullandi birakti.kariyer olarak gayet iyi bi yerde su an.hazmedemiyorummmDoğru olanı yaptığınızı biliyorsunuz. Bunun iç huzurunun mutsuzluğunuzu bastırmasına izin verin. Doğruyu yapma gücünüz, dirayetiniz varsa duygularınızı da yenecek gücünüz olduğuna, kendinize inanın. Bir süre sonra o adam arkadaşınızı bırakıp karısına döndüğünde söylenenlerin ve yaptığınızın doğruluğunu yaşayarak göreceksiniz...
Ne sordunuzBenim soruma neden cvp vermiyosun ?
Benimde kazdi zamanindaArkadaşın senin değil, kendi kuyusunu kazmış.
Böyle rezil biri olmamayı mı hazmedemiyorsunuz?Adam karisina donmez..o kadin da zaten onunla evlenmez..kullanir birakir bu onun dorduncu evli sevgilisi.hepsini kullandi birakti.kariyer olarak gayet iyi bi yerde su an.hazmedemiyorummm
Bi kac sayfa once yazdim ya caninizin istedigine cvp veriyosaniz hic yazmayalimNe sordunuz
Hayir..hazmedemedigim bu degil tabi ki..hazmedemedigim bu adami cok sevmem,benim kariyerimi birakip sifirdan baslamam ama insanlarin sefasini surmesi..dayanamiyorum napayimBöyle rezil biri olmamayı mı hazmedemiyorsunuz?
Bu nasıl bi özenti, nasıl bi ruh hali ya.
Hankmefendi bunu yazana kadar soryu yazin cevaplayayim.ha suclayip stres aticam diyosaniz keyfiniz bilirBi kac sayfa once yazdim ya caninizin istedigine cvp veriyosaniz hic yazmayalim
Bu beni niye mutsuz ediyo peki niye huzursuzum
Ayh konu aciyosunuz her yorumu okumuyosunuzHankmefendi bunu yazana kadar soryu yazin cevaplayayim.ha suclayip stres aticam diyosaniz keyfiniz bilir
Neyi hazmedemiyorsunuz, anlamadım. Arkadaşınızın o adamı kullanıyor oluşunu mu yoksa? Eh adam da onu kullnıyor karşılıklı alışverişteler demek ki..birbirlerini bulmuşlar. Hem adamın karısına dönmeyeceğinden nasıl bu kadar eminsiniz?Adam karisina donmez..o kadin da zaten onunla evlenmez..kullanir birakir bu onun dorduncu evli sevgilisi.hepsini kullandi birakti.kariyer olarak gayet iyi bi yerde su an.hazmedemiyorummm
Tek tek sıralayayım;Hayir..hazmedemedigim bu degil tabi ki..hazmedemedigim bu adami cok sevmem,benim kariyerimi birakip sifirdan baslamam ama insanlarin sefasini surmesi..dayanamiyorum napayim
33 yasindayim.aynen boyleTek tek sıralayayım;
Adam evli
Evli olduğu halde yürek yemiş gibi ya gel koynuma gir, ya başkasını bulurum diyor ,
Hemen gidip senin arkadaşınla oynaşmaya başlıyor,
Hala boşanmanın adı yok,
Senin kuyunu kazan evli erkek avcısı bir kadınla mutlu oluyor(!)
Ve sen bu adamı! Hala seviyorsun
Ve (kariyer sahibi) olan bu rezil kadınla mutlu olmasını hazmedemiyorsun,
Metres olmamak için hayatını değiştirmenden pişmanlık duyuyorsun???
Hepsi doğru değil mi?
Yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?