Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Adama neden blof yapip izimi kaybettireyim hanimefendi..blöf yapsam ulasabilecegi bi yol birakirim degil mi?
Ben sadece mutsuzum..bu durum benu mutsuz etti..uzgunum hemde cok..bunu da kimseyle paylasamadigimdan buraya yaziyorum.

Kime asik olacagimizi secemiyoruz ama dogru iliskiyi secebiliyiruz ben dogru olani sectim.ama mutsuzum.ya niye anlamak bu kadar zor..
Doğru olanı yaptığınızı biliyorsunuz. Bunun iç huzurunun mutsuzluğunuzu bastırmasına izin verin. Doğruyu yapma gücünüz, dirayetiniz varsa duygularınızı da yenecek gücünüz olduğuna, kendinize inanın. Bir süre sonra o adam arkadaşınızı bırakıp karısına döndüğünde söylenenlerin ve yaptığınızın doğruluğunu yaşayarak göreceksiniz...

adam ava cıkmış hee karısıyla olamıyo sizi denemiş sizi denemiş olmamaış arkadaşınızla bence kurtulduğunuza sevinin evli bir adam için üzülüosunuz yani

Adam karisina donmez..o kadin da zaten onunla evlenmez..kullanir birakir bu onun dorduncu evli sevgilisi.hepsini kullandi birakti.kariyer olarak gayet iyi bi yerde su an.hazmedemiyorummm

Adam karisina donmez..o kadin da zaten onunla evlenmez..kullanir birakir bu onun dorduncu evli sevgilisi.hepsini kullandi birakti.kariyer olarak gayet iyi bi yerde su an.hazmedemiyorummm
Böyle rezil biri olmamayı mı hazmedemiyorsunuz?
Bu nasıl bi özenti, nasıl bi ruh hali ya.

Böyle rezil biri olmamayı mı hazmedemiyorsunuz?
Bu nasıl bi özenti, nasıl bi ruh hali ya.
Hayir..hazmedemedigim bu degil tabi ki..hazmedemedigim bu adami cok sevmem,benim kariyerimi birakip sifirdan baslamam ama insanlarin sefasini surmesi..dayanamiyorum napayim

İkinci kadın olduğunda eşi kabul etmeyip onuruna yedirtmiyor boşanıyorsa bu 2. Kadın nasıl bi karaktere sahip hiç onurdan kırıntı barındırmıyor çok ilginç adam zaten yolunu bulmuş pislik

Ne kadar iyi yaptigini anladin umarim
Adamin derdi cinsellik ask degil ask olsa evli duramazdi
Eh evde de hizmetçisi...ohhh
Ben olsam hastalanacağima kendimi kutlar 1 gun boyunca kendime en sevdigim seylerle odullendirir keyf catardim
Tabi akilli oldugum icin de kendimi aynanin karsisina gecip operdim

Neyi hazmedemiyorsunuz, anlamadım. Arkadaşınızın o adamı kullanıyor oluşunu mu yoksa? Eh adam da onu kullnıyor karşılıklı alışverişteler demek ki..birbirlerini bulmuşlar. Hem adamın karısına dönmeyeceğinden nasıl bu kadar eminsiniz?
Her ne olursa olsun doğrunuza odaklanın, mutsuzlugunuza degil. Doğrunuz zaten sizi mutsuzluktan alıp vicdan rahatlıgına ve mutluluğa götürür..

Hayir..hazmedemedigim bu degil tabi ki..hazmedemedigim bu adami cok sevmem,benim kariyerimi birakip sifirdan baslamam ama insanlarin sefasini surmesi..dayanamiyorum napayim
Tek tek sıralayayım;
Adam evli
Evli olduğu halde yürek yemiş gibi ya gel koynuma gir, ya başkasını bulurum diyor ,
Hemen gidip senin arkadaşınla oynaşmaya başlıyor,
Hala boşanmanın adı yok,
Senin kuyunu kazan evli erkek avcısı bir kadınla mutlu oluyor(!)
Ve sen bu adamı! Hala seviyorsun
Ve (kariyer sahibi) olan bu rezil kadınla mutlu olmasını hazmedemiyorsun,
Metres olmamak için hayatını değiştirmenden pişmanlık duyuyorsun???

Hepsi doğru değil mi?

Yaş kaç?

33 yasindayim.aynen boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…