Doğu bölgesinde Fetal Dna yaptıran var mı?

bademlicikolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
570
354
53
27
Selam kızlar. Doğuda bir şehirde yaşıyorum ve ne yazık ki burada fetal dna konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bulunduğum ilde tek bir tane özel hastane var sanırım fetal dna yapıyorlarmış ama henüz fiyat almadım. Van, Muş, Bitlis illerinde yaşayıp fetal dna yaptıran var mı aranızda? En uygun fiyatı nerede bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum

Selam kızlar. Doğuda bir şehirde yaşıyorum ve ne yazık ki burada fetal dna konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bulunduğum ilde tek bir tane özel hastane var sanırım fetal dna yapıyorlarmış ama henüz fiyat almadım. Van, Muş, Bitlis illerinde yaşayıp fetal dna yaptıran var mı aranızda? En uygun fiyatı nerede bulursam oraya gitmeyi düşünüyorum
Canım ben orada yaşamıyorum fakat kimse cevap vermezse şöyle bir yol deneyebilirsin Fetal DNA yapan firmaların isimlerini googlelayıp numaralarından sorabilirsin, her bölgede genelde temsilcilikleri oluyor diye biliyorum bazı firmalar bulunduğun yere gelip kan alıyor gönderiyor, ben Nevagen firmasında yaptırmıştım benim gittiğim hastane önermişti ama birkaç firmayı arayıp fiyat almıştım o dönemde, sen de sorabilirsin bulunduğun bölgede hizmet veriliyor mu diye

Ben ağrıda yaşıyorum. Fetal dna için kan numunemi Ankara’ya yolladım. Yakın bi yerde bulmaya çalışmadım, kargo ile yollanabiliyor
Aaa kargoyla mı gönderiliyor ama o şekilde gittiğinde ne bileyim kan zarar görmüyor mu çok tuhaf geldi kargoyla kan göndermek 😂 hangi firmaya yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız acaba?

Back
X