- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Eşinin mesleği dolayısıyla mı ordasınız.. işi nedir?Doğuda kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tam olarak nerden sonra başlıyor bilmiyorum. Galiba insanların digerlerine karşı umarsizligi bırakıp dik dik bakmaya basladikları yerde bana göre başlıyor doğu. . Dün akşam eşimle yemek yiyorum adamın biri dik dik bakıyor eşim görmese bari diyorum huzursuz oluyorum . Sigara içiyorum yol kenarinda dik dik bakıyorlar. Bir insan hiç birşey yapmadan bile bakarak insanı bu kadar huzursuz edebilir mi ediyor işte. Şimdi taşınıyoruz hayatımızın bir dönemini doğuda gecirecegiz mecburi sebeplerden. İçimi dökmek istedim linç edecekseniz de hazırım
Çok haklısınızBön bön bakan insan heryerdede olabilir bunun dogusu batısı yok karekter meselesi lütfen genellestirmeyin ötelestirmeyin aynı anne babanın çocukları bir olmazken aynı yurenin insani nasıl aynı olabilir acaba siz onlara ezik zavvali gibi bakıyorsunuz onlarda o yüzden mi o şekilde bakiyorlar
Doğuda kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tam olarak nerden sonra başlıyor bilmiyorum. Galiba insanların digerlerine karşı umarsizligi bırakıp dik dik bakmaya basladikları yerde bana göre başlıyor doğu. . Dün akşam eşimle yemek yiyorum adamın biri dik dik bakıyor eşim görmese bari diyorum huzursuz oluyorum . Sigara içiyorum yol kenarinda dik dik bakıyorlar. Bir insan hiç birşey yapmadan bile bakarak insanı bu kadar huzursuz edebilir mi ediyor işte. Şimdi taşınıyoruz hayatımızın bir dönemini doğuda gecirecegiz mecburi sebeplerden. İçimi dökmek istedim linç edecekseniz de hazırım
Benim aslim doğu akrabalari ziyarete gittiğimde başka ülkeden gelmiş gibi hissederdim kendimi giyimin davranışın yol kenarında sigara içmen oralarda çok abes şeyler en azından orada kaldığın sürece dikkat et ki eşin sorun yaşamasin bence sende rahat etDoğuda kendimi çok rahatsız hissediyorum. Tam olarak nerden sonra başlıyor bilmiyorum. Galiba insanların digerlerine karşı umarsizligi bırakıp dik dik bakmaya basladikları yerde bana göre başlıyor doğu. . Dün akşam eşimle yemek yiyorum adamın biri dik dik bakıyor eşim görmese bari diyorum huzursuz oluyorum . Sigara içiyorum yol kenarinda dik dik bakıyorlar. Bir insan hiç birşey yapmadan bile bakarak insanı bu kadar huzursuz edebilir mi ediyor işte. Şimdi taşınıyoruz hayatımızın bir dönemini doğuda gecirecegiz mecburi sebeplerden. İçimi dökmek istedim linç edecekseniz de hazırım
yol kenarında sigara içmem mesela bakılacak bir sebep mi sizce ne yapabilirim ki öyle olsaydı diğer sehirlerde de bakarlardiGünlerim, aylarım doğuda geçti. Kimse bana dik dik bakmadı. Insanların dik dik bakmasına sebep olacak bir sey mi yapıyorsunuz? Asla desteklemem ama oralarin bir kültürü var ve buna aykırı davranini kabullenemiyorlar.
Evet doğu görevi olan mesleklerden biri diyeyimEşinin mesleği dolayısıyla mı ordasınız.. işi nedir?
yol kenarında sigara içmem mesela bakılacak bir sebep mi sizce ne yapabilirim ki öyle olsaydı diğer sehirlerde de bakarlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?