doğu ve güneydoğulu arkadaşlar yardım ediniz

Güneydoğunun en dibinin geliniyim, Akdenizliyim.
Hiçkimse benim giyimime kuşamıma karışamaz.

Ha şu var ki görümcelerim benden süslüdür saçlarını her ay boyarlar makyajsız çıkmazlar. Giyimleri de rahattır kimse karışmaz.

Demem o ki Doğu diye etiketlemeyin kafanızda.oturun konuşun.
Bu kadar Aşırı fedakarlık mutsuz eder. Net.

Benim eşim Doğulu. .çok kalabalık bi ailesi var. Aynı şekilde bendr öyleyim. Ama akrabalarla hiç içli dışlı değiliz.. düğünde bayramda görüşürüz. .

Off bu iş hiç iyi olur gibi gelmiyor

Kız kendini yakacak

Hemen evlenmeseler bari

Tek kapanma meselesi değil ki aile ilişkileri nasıl kadının evdeki rolü nasıl buradan izlenimim kız kısıtlanacak gibi geliyor.

Dogulu ve güneydoğulu degilim
Lakin öcü mü onlar diye sormadan geçemeyeceğim.
Kapan der açıl der size ne yahu .! İkisi arasinda bu .
Tamam sevin sayın da bu kadar müdahil olmayın.
Dogu kültürünü hala devam ettiren aileler var .cok seviyorum. Saygı ön planda

Sizin kendinize dert edineceğiniz bir şey yok aslında. Ne yapabilirsiniz ki? Kız sevmiş sevilmiş.

Madem çocuğa guvenemiyo sunuz, madem endiseleriniz var ne diye ciddi yola giriyor arkadaşınız. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu lulari kucumser gibi yaklasmissiniz, bende guneydoguluyum eşim de Doğu Anadolu lu, hiçte öyle aşiret, kapalı, farklı özelliklere sahip değiliz. Insaniz yani.

Doğumluyum.. açığım.kot ta giyerim kısa kollu da.asiret değiliz.sayili akrabamız var.o akrabalarda doktordan mühendisine polisinden öğretmenine her türlü meslek gurubu var ve gayet elit bir sülaleyiz.dogululari ne sanıyor bu insanlar ya.

Erkek arkadaşım İç Anadolulu benim annem Trakyalı babam Egeli. İyi ölçüp tartmak Lazım.Şahsen ben öyle yapıyorum. Arkadaşına tavsiyem ailesini iyi gözlemlesin. Önyargılı olmasın.

Guneydoguluyum yanı gaziantep...

Bızım dugunlerı bayramları gorsenız benı parıse uyurken mı getırdınız dersiniz
Basıt bı kahvaltınız athene plaza hotelde kahvaltı kıvamında gecer
Yanı gıyım kusam acıklık sızın terımınızle az acıklık ,kapalılık ,az kapalılık ...seklındekı dusuncelerın memleketle alakası olmadıgını ; tamamen aılenın kendı karakterıyle alakalı oldugunu, ıcıne sınmeyen bırsey varsa evlenmemesı gerektıgını ...algılayabılecek yetıdekı kısılerın evlenmesı taraftarıyım.

Doguluyum oncelikle bu zorlama vs karakterle olan seyler

Doguluyuz ailede kapali gelinlerde var acik gelinlerde
Merak ediyorum dogu denilince kafanizda ne canlaniyor ne gordunuzde boyle seyler dusunebiliyorsunuz

ama işte biz çocuğa güvenmiyoruz

onlara yakın bir arkadaş
onlar hep iç içe ve ailede açık yok diyor
Damat adayına guven duyulmadan dusunulen bı evlılık
Ailenın kulturunden daha onemlı bı sorun yok mu
En onemlı kısım damat adayına guven

Geçen gün işyerinde bi bayan öğle tatilinde geldiği için personel gelene kadar benim yanimda oturdu.cok güzel vakit geçirdik giderkende sarıldı türbanlı yim ama iyi davrandınız bana dedi.ben sok oldum.
Çok şaşırdım şu an. Kadın artık neler yaşadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…