Güllük gülistanlık dedim mi? Olay hep var her gece Bağlar da yanıyor. Diğer merkez ilçelerde hayat devam ediyor. Ben merkez açısından konuşuyorum tabi.İkisi aynı şey sokağa çıkma yasağı demek belirli yerde ki bugün ofiste de olaylar var benim yaşadığım yer zaten berbat ayrıca terör yok güllük gulistanlik mi
Bende mardindeyim selamlar :) neden tam olarak neyden şikayetçisinizsaol camım
diyarbakır
hisli arkadaşım gebelik daha hassas kılıyor tabi insanı..umarım babanız sağsalim size dönerGüllük gülistanlık dedim mi? Olay hep var her gece Bağlar da yanıyor. Diğer merkez ilçelerde hayat devam ediyor. Ben merkez açısından konuşuyorum tabi.
Ayrıca haftaya eşim Sur bölgesine göreve gidecek ne zamana kadar sürecek belirsiz. Aynı durumları her asker/polis eşi yaşıyor. Boşanmayı düşünmek bile çok hissizce.
Gebelik hormonlarının uğramadığı nadir kadınlardanım arkadaşım.hisli arkadaşım gebelik daha hassas kılıyor tabi insanı..umarım babanız sağsalim size döner
izmirden sonra eminim çok zor olmuştur ben de egeliyim
Küçük bir ilcesi
Seni cok iyi anlarim bende 1.5 yil diyarbakir in kulp ilçesinde kaldim ne cay bahcesi vardi ne carsi pazar... sokakta sadece erkekler zaten disaridan geldigini anliyorlardi affedersi ökuz gbi bakiyorlardi insan disari cikmaya utaniyordu..deliriyordum ewin icinde.. allahima bin sukur atlattik o günleri.. sabret sende allah yardimcin olsunilçesindeyiz ilçe yada yaşam demek gerekirse zaten merkezde de ohal var
Allahın izniyle bizimde Batman'da son 7 ay 3.5 sene geçti vay anasını
Bizde oradayız merkezde.. Çatışma sesleri bomba sesleri, taramalı, roket, tank vs vs artık araba sesleri gibi olağan geliyor. İdare et biraz. boşanılır mı. Haftalardır evden çıkmıyoruz. Napalım. Geçecek bugünler. Vatanı bi tek kocalar değil bizler de bekliyoruzsaol camım
diyarbakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?