Her gün yürüdüm. 10_15bin adım Hiç aksatmadan. Son haftalarda iki bacağımı açıp squat yaptım kapıya tutunarak.bol su ictimkolay doğum taktikleriniz nelerdiryürüyüşü ve egzersizi düzenli yapmayan ben jdjfkfk
inşallahhRahat rahat yetisirsiniz o zaman bence sakin olunben istanbul trafiginde yarim saatte falan doktoruma ulasabilmistim
Sancı başlayınca değil benim kastettiğim yanlış anlaşılma olmasın özelikle su gelmesi gibi durumlarda yatarak hastaneye gidilmeliaminnnben de alayım duş
Hayırlısı olsun. Arkadaşım da sancarini hissetmiyormus bebiş geleceği zamanı bilir ( doktor aksini soylemedikce)yarın randevum varbakalım bana ne diyecek
ama şu ana kadar sancı falan hissetmedim
belki ben anlamıyorum
evim merkezi aslında arabayla hastane 10 dk mesafede
Ne kadar su geldiği de önemli benimki bir çay bardağı kadar falan geldi hemen gitmedim duş aldım sancılar 2-3-5 dk bir ve siklasinca gittim. Ama doktoruna sorsun o söyler.Sancı başlayınca değil benim kastettiğim yanlış anlaşılma olmasın özelikle su gelmesi gibi durumlarda yatarak hastaneye gidilmeli
inşallah benim de eşim o an yanımda olurEşimle sohbet ederken içimde balon gibi birşeyin patladığını hissettim. Ayağa kalkınca sular gelmeye başladı, hemen hastaneye gittik :)
(40+2)
teşekkür ederimmNe kadar su geldiği de önemli benimki bir çay bardağı kadar falan geldi hemen gitmedim duş aldım sancılar 2-3-5 dk bir ve siklasinca gittim. Ama doktoruna sorsun o söyler.
Ambulans 3 dk içinde geldi :) valla süslü puslu bir şey yapmadım alezi çarşafı pikeyi değiştirdim :) sancım çok büyük değildi ,gelen su da çok fazla değildi ,doktorum da dayanamadiginda gel demişti ben de öyle yaptım.lohusa yatağı ne oluyormaşallah bulaşıkları dizdin demek
ambulansı arama fikri çok mantıklı ya ben de taksiyi arasam ya geç gelirse diye düşünüyordum
doğum yapıyorum deyince geliyor mu hemen ambulans
Ambulans geliyor mu hemen? Evde tek olursam taksi çağırırım, taksici arabaya alamam derse naparım diye düşüyordum ben de. Ambulans hemen sorgusuz sualsiz geliyorsa benim de o secenegim kenarda dursun.Gece 2 civarı ıslanma ile uyandım hafif bir sancı vardı ve adet lekelenmesi gibi bir lekelenme başladı.
Duşa girdim ,saçlarımı sabitledim( doğumda dağılmasın diye)
Bulaşık makinasini yerleştirdim.
Yatagimi lohusa yatağı gibi hazırladım
Son eksikliklere baktım 3-3.30 civarı artık dayanamayacak kadar sık sancı gelmeye başlayınca Ambulansı aradımdoguruyorum gelin dedim 4 de hastanedeydim 7 de oğlumu kucagima aldım.
Hemen geldi. Sancım başladı doğum yapacagim dedim 3 dk içinde geldi. Bilgileri de ambulansta aldılar. Direk dogumhaneye götürdüler.Ambulans geliyor mu hemen? Evde tek olursam taksi çağırırım, taksici arabaya alamam derse naparım diye düşüyordum ben de. Ambulans hemen sorgusuz sualsiz geliyorsa benim de o secenegim kenarda dursun.
Bu arada konu sahibi herkesin suyu gelmiyor, benim gelmemisti mesela. Ilk olarak duşa girip, saçımı başımı kurutup (o esnada sesten eşim uyanmıştı sancımın 7. Saati flndı) göbegimi kremleyip hastane hemşiresini aramıştım. Sonra da çıkıp hastaneye gitmiştik işte :))
Ben banyo yapıp öyle gitmiştimHemen hastaneye mi gittiniz, tek miydiniz, yoksa sıcak bir duş mu aldınız?
39. haftadan selamlar
Ki bence ambulans daha mantıklı ne olur ne olmaz yanımda sağlık çalışanlarının olması bana güven verdi. Tansiyonuma bakmaları bile beni rahatlatıyordu. O sırada hemşire bana bilgiler verdi ,doktor yapmam gerekenlerden bahsetti.Ambulans geliyor mu hemen? Evde tek olursam taksi çağırırım, taksici arabaya alamam derse naparım diye düşüyordum ben de. Ambulans hemen sorgusuz sualsiz geliyorsa benim de o secenegim kenarda dursun.
Bu arada konu sahibi herkesin suyu gelmiyor, benim gelmemisti mesela. Ilk olarak duşa girip, saçımı başımı kurutup (o esnada sesten eşim uyanmıştı sancımın 7. Saati flndı) göbegimi kremleyip hastane hemşiresini aramıştım. Sonra da çıkıp hastaneye gitmiştik işte :))
Yemin ediyorum aynı bensinGece 2 civarı ıslanma ile uyandım hafif bir sancı vardı ve adet lekelenmesi gibi bir lekelenme başladı.
Duşa girdim ,saçlarımı sabitledim( doğumda dağılmasın diye)
Bulaşık makinasini yerleştirdim.
Yatagimi lohusa yatağı gibi hazırladım
Son eksikliklere baktım 3-3.30 civarı artık dayanamayacak kadar sık sancı gelmeye başlayınca Ambulansı aradımdoguruyorum gelin dedim 4 de hastanedeydim 7 de oğlumu kucagima aldım.
Peki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)Hemen geldi. Sancım başladı doğum yapacagim dedim 3 dk içinde geldi. Bilgileri de ambulansta aldılar. Direk dogumhaneye götürdüler.
aa çok doğruPeki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)
doktor ne yaptı kiBazen planlandığı gibi olmaz
Suyum gelmedi nişan geldi
Baktık olacagı yok hastaneye gittik
Doktorum tam Bi iş ahlakından yoksundu tüm yüzüyle son dakikalarda karsıkastık ama vazgeçecek durumda da degıldık
Suni sancı aldım yine de olmuyor olmuyor en son care sezaryene alındım.
İyiki sezaryen diyorum Suan...
Suni sancılar beni mahvetti öldüm bittim gözüm döndü
çok doğruKi bence ambulans daha mantıklı ne olur ne olmaz yanımda sağlık çalışanlarının olması bana güven verdi. Tansiyonuma bakmaları bile beni rahatlatıyordu. O sırada hemşire bana bilgiler verdi ,doktor yapmam gerekenlerden bahsetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?