Doğum başladı, suyunuz geldi! Ne yaptınız o an?

yarın randevum var bakalım bana ne diyecek
ama şu ana kadar sancı falan hissetmedim
belki ben anlamıyorum
evim merkezi aslında arabayla hastane 10 dk mesafede
Hayırlısı olsun. Arkadaşım da sancarini hissetmiyormus bebiş geleceği zamanı bilir ( doktor aksini soylemedikce)

Sancı başlayınca değil benim kastettiğim yanlış anlaşılma olmasın özelikle su gelmesi gibi durumlarda yatarak hastaneye gidilmeli
Ne kadar su geldiği de önemli benimki bir çay bardağı kadar falan geldi hemen gitmedim duş aldım sancılar 2-3-5 dk bir ve siklasinca gittim. Ama doktoruna sorsun o söyler.

Eşimle sohbet ederken içimde balon gibi birşeyin patladığını hissettim. Ayağa kalkınca sular gelmeye başladı, hemen hastaneye gittik :)
(40+2)
inşallah benim de eşim o an yanımda olur
o işteyken nasıl yaparım diye düşünüyorum
balon gibi mi Allahhhh

Ne kadar su geldiği de önemli benimki bir çay bardağı kadar falan geldi hemen gitmedim duş aldım sancılar 2-3-5 dk bir ve siklasinca gittim. Ama doktoruna sorsun o söyler.
teşekkür ederimm

Ambulans 3 dk içinde geldi :) valla süslü puslu bir şey yapmadım alezi çarşafı pikeyi değiştirdim :) sancım çok büyük değildi ,gelen su da çok fazla değildi ,doktorum da dayanamadiginda gel demişti ben de öyle yaptım.

Ambulans geliyor mu hemen? Evde tek olursam taksi çağırırım, taksici arabaya alamam derse naparım diye düşüyordum ben de. Ambulans hemen sorgusuz sualsiz geliyorsa benim de o secenegim kenarda dursun.

Bu arada konu sahibi herkesin suyu gelmiyor, benim gelmemisti mesela. Ilk olarak duşa girip, saçımı başımı kurutup (o esnada sesten eşim uyanmıştı sancımın 7. Saati flndı) göbegimi kremleyip hastane hemşiresini aramıştım. Sonra da çıkıp hastaneye gitmiştik işte :))

Hemen geldi. Sancım başladı doğum yapacagim dedim 3 dk içinde geldi. Bilgileri de ambulansta aldılar. Direk dogumhaneye götürdüler.

Ki bence ambulans daha mantıklı ne olur ne olmaz yanımda sağlık çalışanlarının olması bana güven verdi. Tansiyonuma bakmaları bile beni rahatlatıyordu. O sırada hemşire bana bilgiler verdi ,doktor yapmam gerekenlerden bahsetti.

Yemin ediyorum aynı bensin

Bazen planlandığı gibi olmaz
Suyum gelmedi nişan geldi
Baktık olacagı yok hastaneye gittik
Doktorum tam Bi iş ahlakından yoksundu tüm yüzüyle son dakikalarda karsıkastık ama vazgeçecek durumda da degıldık
Suni sancı aldım yine de olmuyor olmuyor en son care sezaryene alındım.

İyiki sezaryen diyorum Suan...

Suni sancılar beni mahvetti öldüm bittim gözüm döndü

Hemen geldi. Sancım başladı doğum yapacagim dedim 3 dk içinde geldi. Bilgileri de ambulansta aldılar. Direk dogumhaneye götürdüler.
Peki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)

doktor ne yaptı ki

çok doğru
isabetli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…