yarın randevum var bakalım bana ne diyecek
ama şu ana kadar sancı falan hissetmedim
belki ben anlamıyorum
evim merkezi aslında arabayla hastane 10 dk mesafede
Benim planlı sezaryandı 6 eylülde doğum olacaktı
1 Eylül akşamına suyum geldi apar topar hastaneye gittik nişanımda geldi hastanede hemen doktorunu aradılar geldi doğumum oldu tabi sezaryen
İlk doğumumda gece saat 2 de suyum geldi ama hiç sancım yoktu duşumu aldım hazırladım saat 5 6 gibi hastaneye gitmiştim tek değildim tek olsanda panik yapma doğum hemen pat diye olan bir olay değil
Eviniz cok uzak mi merkeze bilemiyorum ama benim doktorum gel bi nst’ye baglamam lazim demisti. Sonrasinda da yatis vermek zorundayim eve gonderip tiske atamam demisti
Peki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)
Peki beni şu hastaneye (özel) götürün diyince götürürler mi acaba yoksa en yakın devlete götürmeye mi yetkileri var sadece bir bilginiz var mı acaba o konuda :)
Benim doğumum nişan gelmesi ile başladı. Suyu saatler saatler sonra ebe patlattı, hatta sanırım 10 cm falan açıktım su patlatıldığında. Demem o ki doğum çok kişiye özel bi şeymiş, ama hazırlıklı olmakta fayda var tabii
ohaa çok pahalıymış. Dogum yapacağımız hastaneyle bi konuşmak lazım bence bu konuyu belki bir hizmetleri vardır bu konuda. İşimiz taksiye kalırsa da hasta bezi takıp taksiciye "altıma bez bağladım merak etmeyin arabanız kirlenmez" fln diyecez heralde ne bileyim çünkü arabaları pislenmesin diye taşımak istemiyormuş çoğu taksici
ohaa çok pahalıymış. Dogum yapacağımız hastaneyle bi konuşmak lazım bence bu konuyu belki bir hizmetleri vardır bu konuda. İşimiz taksiye kalırsa da hasta bezi takıp taksiciye "altıma bez bağladım merak etmeyin arabanız kirlenmez" fln diyecez heralde ne bileyim çünkü arabaları pislenmesin diye taşımak istemiyormuş çoğu taksici
Bn sancım sıklaştığında çıkmıştım evden o yüzden sancı geldiğinde belli bir an kitlenip kıpırdayamıyordum. Ama tabi evde eşim old. için rahattim ve geç gitmiştim hastaneye. Öyle bir durumda her ihtimale karşın erken gitmek gerekir o zaman anlamayabilir, sancı sıklığı ve şiddeti daha tolere edilebilir olacaği için.
Bn sancım sıklaştığında çıkmıştım evden o yüzden sancı geldiğinde belli bir an kitlenip kıpırdayamıyordum. Ama tabi evde eşim old. için rahattim ve geç gitmiştim hastaneye. Öyle bir durumda her ihtimale karşın erken gitmek gerekir o zaman anlamayabilir, sancı sıklığı ve şiddeti daha tolere edilebilir olacaği için.