Suniden korktum kendi sancım gelsin dedim ama gala tık yokBen normal doğum yapamadım sezeryan oldum...açıklığınız varmış ben olsam eve dönmezdim...
Canim suyun gelmedj dimj daha?Allah razı olsun kızlar sancımın olmaması korkutuyor
Sıcak duş alın mümkünse bol yürüyüş yapın evde dolanin yani Biraz daha bekleyin gelmezse tekrar gidin bu süre zarfında bebek strese girip dışkısını yemesinAllah razı olsun kızlar sancımın olmaması korkutuyor
Yok kanama var sadece oda devamlı değil peçeteye gelecek şekilde ama tam kırmızı da değil solukCanim suyun gelmedj dimj daha?
Allah razı olsun kızlar sancımın olmaması korkutuyor
Açıldıkça rahim Nisan gelir şekerim kırmızı kan gelirse ozaman sıkıntılıYok kanama var sadece oda devamlı değil peçeteye gelecek şekilde ama tam kırmızı da değil soluk
1 saate eşim gelecek onu bekliyorum bende bu arada da hurma yiyorum bol bolSıcak duş alın mümkünse bol yürüyüş yapın evde dolanin yani Biraz daha bekleyin gelmezse tekrar gidin bu süre zarfında bebek strese girip dışkısını yemesin
Orda kalsam suni vereceklerdi ama ben suni istemiyorumhareket ediyor musunuz bir yandan. Bilgim yok ama eve dönmeye cesaret edemezdim sanırım ya.
Umarım gelir sancınız
Orda kalsam suni vereceklerdi ama ben suni istemiyorum
Nişan parlak kzırmızı değil mi kiAçıldıkça rahim Nisan gelir şekerim kırmızı kan gelirse ozaman sıkıntılı
Yürü dedi doktorum baya yürüdüm hastaneden eve yürüyerek geldim 15 20 dakka yolhaklısınız biraz daha hareket edin merdiven falan mı inip çıksanız. Tavsiye verdiler mi sancı gelmesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?