Doğum başladı 😟

Benim nişan gelince hemen yatış verdi doktorum. Açılma bile yoktu. Sabah 10 gibi doğum yaptım. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba canım umarım doğum yapıp sağ salim kavusmussundur yavruna dün sitede bakım vardı giremedim ama aklımda sendeydi.

Rabbim anali babalı büyüsün. Ağlattın kız valla cok duygulandim rabbim banada yavrum kavustursun inşallah

Kızlar 2021 de gebelik düşünenlerle yeni bir konu açsak.ilk sayfaya Yöntemleri diyetleri, yapılması gereken herşeyi yazsak mesela nasıl olur

Saolun kızlar pek kolay olmadı ama sancı çektim akşama kadar suni bağlandı gece 12 ye kadar sancı çektim baktılar hala açılma 4 cm hiç ilerlememiş kontrol edildi bebeğin başı yukarda kordona dolanmış onun için inmiyormuş acil sezeryana alındım onun için. Sağlıklı bi şekilde algım kucağıma onada şükürler olsun

Canım Süper Anneler 2021 diye konu açtım senide bekliyorum. Deneyimlerini bizimle paylaşırsın

Benim kızımın da kordon 2 sefer dolanmış kalp atışları düşüyordu hızla hemen sezeryan alındım 35+6 idi yavrum 2.650 48 cm
Ameliyat masasına yattım sedyede sıcaklık hissettim ama 2 gün sancı çektim baya doktora eyvah dedim ne oldu dedi çocuk mu çıkıyor yoksa dedim baktı korkma Nisan dedi 3 cm mis açılma ama çocuk gelemiyordu çok şükür kavuştum benim kordon sorunu oluyor büyük kız da kısa idi inemedi 4 gün sancı ile bekledim sezeryan döndüm

Oy cok sevindimn
Allah anali babali buyutsun insallah
Hayirli, merhametlu, saglikli
guzel gunler goren bir birey olsun❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…