Bir an evvel hastaneye gitmeli bence sağ salim kavussundaAy allah korusun yav
Üçüncüama ilkmiş gibi korkuyorum sanki diğerlerini doğuran ben değilmişim gibi
Korkmakta haklı ben bile korktum yani onun evladısin bide :)Annemde ondan korkuyoronun evindeyim ya
Doğuracağına inan sakin kalmaya çalış gerçekten normal Doğumdan sonrası çok kolay ben o doğum masasından kendim indim odaya gittim inşallah senin de öyle olur çocuğunla rahat ilgilenirsin doğurunca yazarsın şimdiden hayırlı olsun inşallahKızAllah razı olsun
Aynen öyle bakalım nasıl ilerleyeceksaolun tavsiyeler içim
Canım korkma ALLAH BİR AVAZDA KURTASIN İŞALLAH YAVRUNU KUCAĞINA ALICĞIN ANI HAYAL ET İŞALLAH KOLAY GEÇİCEK DUALARIMIZ SENİNLE VE ŞU ANDA SENLE AYNI DURUMDA OLANLAR İÇİN.KızAllah razı olsun
Aynen öyle bakalım nasıl ilerleyeceksaolun tavsiyeler içim
Canim benim ben hafif sanciyla gittim 2 cm acikliga ragmen yatis yapilmisti alttan muayene sonucu benimde nisanim geldi ve ayni sekilde sancim gitmisti ama ardindan su geldi dikkat et idrarla karisik suyun az az gelir ve fark etmezsen iyi olmaz 4 cm guzel bir aciklik bendede 4 te verdiler suniyi canim yine istersen bekle ama dikkatli olAllah razı olsun kızlar sancımın olmaması korkutuyor
İnşallah saolunyok yok iyisiniz maşallahınız var. İnşallah sancı da gelir bir an önce
Aynen bi gelsin vurcam totosunaOyy kızçe nazlanıyor desene
Kadın nasıl acıyor nasıl acıyor keşke ben çekseydim diyorKorkmakta haklı ben bile korktum yani onun evladısin bide :)
İnşallahDoğuracağına inan sakin kalmaya çalış gerçekten normal Doğumdan sonrası çok kolay ben o doğum masasından kendim indim odaya gittim inşallah senin de öyle olur çocuğunla rahat ilgilenirsin doğurunca yazarsın şimdiden hayırlı olsun inşallah
Iste canim bazen aniden gelmiyor idrarla karisik az az geliyor ya dikkatli olmasi gerekiyorSuyun gelirse beklemek cok riskli
Hazırlandım çıkıyorum şimdiCanim ne yaptin?
Hadi insallah bir avazda sag salim sorunsuz sikintisiz al o sicacik melegi kucaginaHazırlandım çıkıyorum şimdidua edin nolur
Çok saol Allah razı olsun inşallahHadi insallah bir avazda sag salim sorunsuz sikintisiz al o sicacik melegi kucagina
Bir avazda dogurursun insallahHazırlandım çıkıyorum şimdidua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?