1 saate eşim gelecek onu bekliyorum bende bu arada da hurma yiyorum bol bol
Rabbim yardım etsin kendi sanciniz gelsin ama öğlen 12 de 4 ise şuan baya açıklık olmuş olabilir bu gece hayırlısı ile doğum olur1 saate eşim gelecek onu bekliyorum bende bu arada da hurma yiyorum bol bol
Çok ısrar etti doktor ama kabul etmedim imza verip anca çıkabildimCanım stres yapma ben suyum gelince gittim iki cm açıklık vardı suni sancı aldım birkaç saat içinde doğurdum korkma suni sancı da ölüm değil eşin gelince tekrar git dört cm açıklıkla seni nasıl eve gönderdiler onu da anlayamadım hayırlı doğumlar olsun inşallah
Evet su an aciklik ilerlemistirRabbim yardım etsin kendi sanciniz gelsin ama öğlen 12 de 4 ise şuan baya açıklık olmuş olabilir bu gece hayırlısı ile doğum olur
Yürü dedi doktorum baya yürüdüm hastaneden eve yürüyerek geldim 15 20 dakka yol
Yok zaten 1 saate kesin gidecem inşallah ben annemdeyim eşim evden çantayı alıp gelecekSicak dus al canim bebek strese girmesin rahatlamaya calis yuru evin icinde ve kendini iyi hissetmezsen aninda hastaneye git bak lutfen
Doktor akşama büyük ihtimal doğum olur dedi ama tık yokRabbim yardım etsin kendi sanciniz gelsin ama öğlen 12 de 4 ise şuan baya açıklık olmuş olabilir bu gece hayırlısı ile doğum olur
Benim nişanım geldiğinde ameliyathaneye gidiyordum sıcaklık hissettim görmedim hiç rengini yani.Nişan parlak kzırmızı değil mi ki
Rabbim yardım etsin kendi sanciniz gelsin ama öğlen 12 de 4 ise şuan baya açıklık olmuş olabilir bu gece hayırlısı ile doğum olur
Hadi hayirlisi ile gelsin insallahYok zaten 1 saate kesin gidecem inşallah ben annemdeyim eşim evden çantayı alıp gelecek
Tamam artık gelmişsin yapacak bir şey yok canım duşunu al rahatla ben suyum gelince direkt duşa girdim bi daha yapamam diye rahatlarsın eşin gelince de hastaneye git kafan rahat olur pilates topu varsa üstünde zıplatırlar eğil kalk hareketler yaptırırlar yardımcı olurlar sana yanında ebeler olacağı için daha rahat olursunÇok ısrar etti doktor ama kabul etmedim imza verip anca çıkabildim
Evet soluk pembe gibi bişi arada kahverengi oluyorBenim nişanım geldiğinde ameliyathaneye gidiyordum sıcaklık hissettim görmedim hiç rengini yani.
Ama anlatanlar dan biliyorum şakır şakır regl kanı gibi değilmiş
Birden sancı bastırıp evde doğurmasın konu sahibiyani evet o 4cm üstüne 20 dk da yol yürümüş.
Doktor akşama büyük ihtimal doğum olur dedi ama tık yok
KızHadi hayirlisi ile gelsin insallah
Kiz mi erkek mi
Aynen öyle bakalım nasıl ilerleyecekTamam artık gelmişsin yapacak bir şey yok canım duşunu al rahatla ben suyum gelince direkt duşa girdim bi daha yapamam diye rahatlarsın eşin gelince de hastaneye git kafan rahat olur pilates topu varsa üstünde zıplatırlar eğil kalk hareketler yaptırırlar yardımcı olurlar sana yanında ebeler olacağı için daha rahat olursun
Ay allah korusun yavBirden sancı bastırıp evde doğurmasın konu sahibi
Üçüncüilk çocuğunuz mu soğuk kanlısınız daha tecrübeli gibi. Ben panik olurdum bana 4cm deseler çünkü.
Birden sancı bastırıp evde doğurmasın konu sahibi
Annemde ondan korkuyorBirden sancı bastırıp evde doğurmasın konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?