Doğum başladı 😟

Sicak dus al canim bebek strese girmesin rahatlamaya calis yuru evin icinde ve kendini iyi hissetmezsen aninda hastaneye git bak lutfen

Çok ısrar etti doktor ama kabul etmedim imza verip anca çıkabildim

Rabbim yardım etsin kendi sanciniz gelsin ama öğlen 12 de 4 ise şuan baya açıklık olmuş olabilir bu gece hayırlısı ile doğum olur
Doktor akşama büyük ihtimal doğum olur dedi ama tık yok

Çok ısrar etti doktor ama kabul etmedim imza verip anca çıkabildim
Tamam artık gelmişsin yapacak bir şey yok canım duşunu al rahatla ben suyum gelince direkt duşa girdim bi daha yapamam diye rahatlarsın eşin gelince de hastaneye git kafan rahat olur pilates topu varsa üstünde zıplatırlar eğil kalk hareketler yaptırırlar yardımcı olurlar sana yanında ebeler olacağı için daha rahat olursun

Benim nişanım geldiğinde ameliyathaneye gidiyordum sıcaklık hissettim görmedim hiç rengini yani.
Ama anlatanlar dan biliyorum şakır şakır regl kanı gibi değilmiş
Evet soluk pembe gibi bişi arada kahverengi oluyor

Benim kizimda yatisim normal yapildi 36. Haftamda tansiyonum 19 du diye.. nisanim geldi ama lekelenme seklindeydi. Kahverengi gibi.. sonrasi zaten sezeryan oldu tansiyondan malesef

Hadi hayirlisi ile gelsin insallah
Kiz mi erkek mi
Kız Allah razı olsun Aynen öyle bakalım nasıl ilerleyecek saolun tavsiyeler içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…