doğum çantası hazırlığı?

bende 2 çanta hazırladım bebeğin kendi çantası var herşeyini koydum benimkide ayrı bir küçük çanta yaptım

bebeğin çantasında kiler
2 tam takım hastane çıkışı
tulum
2çift çorop
5tane bez
ıslak mendil
pudra
pişik kıremi
sarı tülbent sarılık için biz hazırladık
banyo havlusu yıkarlarsa ben koydum lazım olur diye
küçük biberon neour neolmaz

kızlar süt sağma makinem var ama koysammı koymasammı bilemiyorum

kendim için
2 takım alt üst pijama
2 takım uzun gecelik belki allah korusun sezeryan olursam diye
terlik
pet
kirli poşeti

yelek doğum yapan üşürmüş
5 tane galiba iç çamaşırı
aklıma gelenler bular

Canim ben hastane cantasi icin hazairladiklarimi yazim belki fikir alabilirsin.
Iki canta yaptim biri bebek biri benim icin. Daginikligi, karisikligi sevmem de:)
Bebek icin:
3 adet yeni dogan zibin takimi (biraz abarttim ama sezeryan olursam diye ne olur ne olmaz)
Bebek bezi(10)
temizlik mendili
Bebek pudrasi
Bebek yagi
bebek battaniyesi

benim cantam
Havlu
sampuan, yumusatici, lif
Emzirme sudyeni
Gogus pedi
Ic camasiri
Iki adat pijama , 1 adet gecelik takimi
Ped
Sut sagma aleti
Gogus ucu cikarici
Kamera
Makyaj malzemesi
Veee kirmizi kurdeleli kirmizi tacim:)
hastane cikisi rahat giysi

Kısmetse ben de 6 eylülde normal sezeryan ile doğum yapacağım. Bavulumu dün hazırladım. Doğum yapacağım hastaneyi aradığımda kendi şahsi eşyalarınız haricinde bir şey getirmenize gerek yok, bebek için de, anne için de herşeyi biz veriyoruz, havlu, şampuan dahil herşey var dediler. Ben yine de yanıma bebek için iki takım hastane çıkışı, battaniye, bez, ıslak mendil koydum bavula.

Kendim için de :
süt sağma makinası (biberonuyla beraber)
göğüs pedi
emzirme sütyeni
ped
külot
bir gecelik ve bir pijama takımı
toka ve kırmızı bant
terlik - çorap
iki adet ufak el yüz havlusu
lansinoh göğüs kremi
birkaç makyaj malzemesi (fotolarda soluk çıkmayayım di mi) kaydirigubbakcemile3
tarak - minik ayna
deodorant
diş macunu ve fırçası
hamilelik dosyam
göğüs ucu çıkarıcı zımbırtı
fotoğraf makinası
ince bir kitap (sıkılmaya fırsatım olur mu bilmiyorum ama...)
lens solüsyonu ve lenslerim
bir de nivea vücut losyonu

ayyy abartmışım galiba :kedi:

gecelikmiş pijamaymış 2 tane yeter en önemlisi süt sağma makinesi bebek emmezse hastalanırsın 3, gece ben gidip nöbetçi, bir eczane bulabilsem gidip alcaktım o denli kötü oldum mutlaka ama mutlaka al şiddetle tavsiye ederim elektrikli a daha kullanışlı

ben alayım bu süt sağma makinasını kafama takıldı sağolun kızlar ne kadar çok gidecek şey varmış hastaneye

ben tatile giderken bile büyük bir valiz yerine birkaçtane küçük valiz hazırlarım. tatilde çok rahat oluyor. hastanede de rahat olacaktır.

ben tek çanta içine koymuştum benimkiler bi tarafta onun kiler bi tarafta eşyaları küçük olduğu için şefaf buzdolabı poşetlerinin içine koymuştum hastane çıkışını bi poşete zıbınlarını bi poşete çoraplarını bi poşete hatta üzerlerine yazmıştım bütün hastane beni konuşmuştu biz böyle bi özen böyle bi çanta bunca yıllık doktouz hemşireyiz ilk defa gördük diye :))

mrb güzel anne adayları bende 30+4 günlük hamileyim bi prensesim olacak inş sizce doğum çantasını ne zaman hazırlamaya başlamalıyım daha benim ortada hiç bişey yok::S

mrb güzel anne adayları bende 30+4 günlük hamileyim bi prensesim olacak inş sizce doğum çantasını ne zaman hazırlamaya başlamalıyım daha benim ortada hiç bişey yok::S

eğer erken doğum riski yoksa 34 de hazırlayabilirsin.ben bebeğinkini 31 de hazırladım kendiminkini hazırlamadım :)herşeyin hayırlısı olsun.o çantayı hazırlamak çok değişik bir duygu...allah kucağımıza almayı nasib eder inşallah.

ben 34+2 deyim.. bu hafta oğluşumun çamaşırları yıkandı ve ütülendi.. kısmtse hafta sonu çantayı hazırlıyorum. bir valiz içine 2 ayrı hurç ( pembe benim, mavi oğluşumun ) yerleştiriyorum. bu karışıklığı engeller..

kendim için

kıyafetler -- 1 gecelik, lohusa tacı, 1 pijama, emzirme atleti ya da sutyeni ( ben atletli daha rahat ediyorum, sutyen takmaya da gerek kalmayan, kendiliğinden emzirme sütyenli atletlerden almıştım ) çorap, yelek, terlik, iç çamaşırı ve hastaneden çıkarken rahat olacağımız çıkış kıyafeti..

malzemeler - süt sağma mak. lens suyu ve lensim, biberon, göğüs kalkanı, göğüs pedi, ped, ıslak mendil, tarak, diş macunu ve fırçası, deodorant.

bebek için -- 10 lu hastane çıkışı, 1 tane 5 li sahtane çıkışı
zaten battaniye, şapka, zıbın içlik vs tüm kıyafetleri hastane çıkışında var..

yedekte 2 t zıbın. 2 tulum, 1 yelek. 2 ağız mendili, 2 çorap , bebek bezi..

bu hamilelik dosyası ne oluyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…