- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Tecrübeli bir anne olarak yazacağım günler de geldi sonunda :)
1- Zaten jilet kullanıyordum, o nedenle doğuma jilet yaparak gittim. Sancılarım gece yarısı hafif başladı; duş aldım, jilet yaptım falan ama normal doğum olamadı maalesef sonuçta sezeryan oldum. Şu var; doktorların son düşüneceği şey sizin orayı jilet mi ağda mı yaptığınız, ben de hayatta hazzetmem kuaföre falan gidip aldırmaktan, hayatımda da 1 kere o da evlenirken gittim, daha da gitmem :) Hiç kasmadım kendimi, kimse kusura bakmasın, çocuk doğurmanın dertleriyle uğraşırken bir de sinekkaydı olmaya uğraşamazdım :))
2- Listemde aldığım ama kullanamadığım eşyalar için yukarıda yazdığım listeyi tekrar güncelliyorum.
Kolay doğumlar dilerim hepinize..
Cok aciklamali olmus tesekkürler benimde kafama takiliyordu ALLAH yavrunu sana bagislasin peki tam günündemi olmustu bebegin ??
Sağol canım, 40+2'de doğdu bebişimiz. Ondan önce de birkaç kez doğum sancısı sandığım kasılmalar oldu ve yine soluğu duşta almıştım :)
Tam zamaninda olmus yani sendekide iyi cesaret sancin varken nasil dus alabildin helal olsun vallahi insallah darisi benim ve tüm doguracak ARKADASLARIN basina
ALLAH yardimcimiz olsun saglikla doguralim insallahh
Tecrübeli bir anne olarak yazacağım günler de geldi sonunda :)
1- Zaten jilet kullanıyordum, o nedenle doğuma jilet yaparak gittim. Sancılarım gece yarısı hafif başladı; duş aldım, jilet yaptım falan ama normal doğum olamadı maalesef sonuçta sezeryan oldum. Şu var; doktorların son düşüneceği şey sizin orayı jilet mi ağda mı yaptığınız, ben de hayatta hazzetmem kuaföre falan gidip aldırmaktan, hayatımda da 1 kere o da evlenirken gittim, daha da gitmem :) Hiç kasmadım kendimi, kimse kusura bakmasın, çocuk doğurmanın dertleriyle uğraşırken bir de sinekkaydı olmaya uğraşamazdım :))
2- Listemde aldığım ama kullanamadığım eşyalar için yukarıda yazdığım listeyi tekrar güncelliyorum.
Kolay doğumlar dilerim hepinize..
sağol canım moral verdin bana bende ağdaya hiç alışmamış biri olarak asla yapamam ya..akşam oturdum kara kara bu konuyu düşündüm inş sancım benimde hafif başlarda bende duş alır temizler öyle giderim..zaten duş doğumdan önce çok iyi gelirmiş..özellikle normal olcaksa..inş canım bakalım daha çok zaman var önümde...bizlere dua edin doğum yapan arkadaşlar..bizlerde kurtulalım bi avazda..:18:
hafif başlamasını düşünmene gerek yok, son haftalar 2 günde bir duş alırsın öyle halledersin, ha kasılma hissedersen yine temizlenirsin olur biter takma kafana. dediğim gibi ben yalancı sancılarla da duş aldım birkaç kez gecenin bir yarısı..
istediğiniz gibi kolaycacık doğum nasip olsun dilerim.. sevgiler
Ben de ilk kez ağdayla aldırıcam bakalım.
Çok tırsıyorum ama mecburum.Doğuma giderken de jiletle alacak değilim.
Normalde jilet kullanıyorum ama doğumda temiz olmak istiyorum.
İçime sinmiyor öteki türlü napayım.
Bunun acısını aza indirmek için yapılacak birşeyler yok mu kızlar ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?