Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar anne ve bebek için çantada neler olmalı
Ben i ternette bulduğum listenin birinde plates topu vardı. Doğumun neresinde kullanicaktim bilmiyorumcanim genelde nette aratirsan bulursun bu tur listeler ama cogu da fuzuli doldurulmus seylerdir.bir de tabi hastanenin verdikleri vardir,goturmeye gerek duymazsiniz.kac aylik sizinki acaba?
Ben i ternette bulduğum listenin birinde plates topu vardı. Doğumun neresinde kullanicaktim bilmiyorum![]()
kızlar anne ve bebek için çantada neler olmalı
Doğum çantasını ne zaman hazırlamak gerekir? İlk doğumum ve sorabilecegim kimse yok. Yavaş yavaş hazırlamak istiyorum.
Haha yorumunuza cok guldumBen i ternette bulduğum listenin birinde plates topu vardı. Doğumun neresinde kullanicaktim bilmiyorum![]()
32. haftadan sonra hazırlayın bence, hazır olsun bır kosede..Doğum çantasını ne zaman hazırlamak gerekir? İlk doğumum ve sorabilecegim kimse yok. Yavaş yavaş hazırlamak istiyorum.
Teşekkür ederim eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Alışveriş bitince hazırlayacağim32. haftadan sonra hazırlayın bence, hazır olsun bır kosede..
Ben i ternette bulduğum listenin birinde plates topu vardı. Doğumun neresinde kullanicaktim bilmiyorum![]()
ay bana da dua edin ben de hayırlısıyla hamile olurum da ben de bu heyecanı yaşarım Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin amin sizlere de kolay doğumlar nasip etsin aminValla ben daha hazirlamadim 35 haftanin icindeyim:) insallah bu haftasonu hazirlarim ben de artık..