A asktanemmm Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 62 1 18 35 Kayseri 11 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubraoguz #21 asktanemmm .!.: kızlar ben ağustos da doğm yapcm kayserideyim çok sıcak olcak çok eşya götrmek istemiyorum 2 hast çıkışı 5 li takım faln çok değil mi ya ne götrmeliym hast. Genişletmek için tıkla... kendime hasta bezi ve ped kaç tane götrmeliym bebeğe kaç bez götrmeliym .....
asktanemmm .!.: kızlar ben ağustos da doğm yapcm kayserideyim çok sıcak olcak çok eşya götrmek istemiyorum 2 hast çıkışı 5 li takım faln çok değil mi ya ne götrmeliym hast. Genişletmek için tıkla... kendime hasta bezi ve ped kaç tane götrmeliym bebeğe kaç bez götrmeliym .....
S Safis1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2014 17 1 1 İstanbul 31 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kubraoguz #22 Devlet hastanesini bilmiyorum ama genelde ozel hastanelerde bu dediklerinizi zaten veriyorlar, sizin goturmenize gerek yok. Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Devlet hastanesini bilmiyorum ama genelde ozel hastanelerde bu dediklerinizi zaten veriyorlar, sizin goturmenize gerek yok. Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü