İlk gebeliğim doğumuma 1 ay kaldı ve doğal olarak tecrübem yok bazı konularda,, doğuma gittiğinizde çantanıza sizin ve bebeğiniz için neler koydunuz?? Netten baktım ama çok abartılı ihtiyaç listesi koymuşlar tecrübelerinize dayanarak ne koymalıyım çantaya,, nelere ihtiyacımız olur????
Teşekkür ederim canımm,, bu yazdıkların yeterli geldi bana da,, fazla gereksiz şeyleri götürmeye gerek yok bence..
Havluyu yıkanmak için yazmadım ben yanlış anlaşılmış. Annem le kaynana kalmıştı yanımda onlar kullandılar el yüz yıkadıktan sonra.
:)))yok cnm bende doğum yapmadan önce çok araştırdım. Çok abarti. Yok bebek yağı şampuanı yazmışlar bazı topik ler de. Ben yaşadığım şehir için söylüyorum burda ne bebeği yıkıyorlar ne de sen yıkanıyor sun. almanya bilmiyorum tabi ki :))Canım benim bende eskıden bazi topıklerdw yıkancaz mi dıye aoranlar olmustu ondan yazdım bende bilmiyordum çaktırmayınalmanyada yıkanıyorsun çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)))yok cnm bende doğum yapmadan önce çok araştırdım. Çok abarti. Yok bebek yağı şampuanı yazmışlar bazı topik ler de. Ben yaşadığım şehir için söylüyorum burda ne bebeği yıkıyorlar ne de sen yıkanıyor sun. almanya bilmiyorum tabi ki :))
Bende istanbuldayım burdada kızımı yıkadılar çıkmadan önce ama bende. Sampuan fln istemediler.bende 5.gün yıkanım.yasak dediler
Bende istanbuldayım burdada kızımı yıkadılar çıkmadan önce ama bende. Sampuan fln istemediler.bende 5.gün yıkanım.yasak dediler
Aynen bana da dr um 4. Günden sonra yıkanabilir sin dedi. Ama oğlumu yıkamadılr.bana da işitme testinden önce yıkama dediler.
İşitme testini taburcu olmadan yaptılar ve yıkadılar
İyiymiş valla cnm. Farklı şehirler olunca herşey farklı oluyo. Bana 5. Gün işitme testine getir dedi ama biz 3. Gün sarılık yüzünden gidince yaptırdık. Heryerde farklı demek ki.
Aynen sonradan tekrar yaptılar ama.ilk test te geçti sonradan sol kulak gecmedi.
Geçmeyince ne yaptınız peki. Kaç aylık bebeğin senin. Konuşuyoruz da merak ettim benim ki 7 aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?