- 17 Nisan 2013
- 232
- 150
- 123
orta boy al. zaten esniyor. ama sen bilirsin.
Siz alıp denediniz mi? Oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orta boy al. zaten esniyor. ama sen bilirsin.
ben yarın sezeryan olacam. ama aldım ben. esniyor yaniSiz alıp denediniz mi? Oluyor mu?
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım ben hamiş değilim ama bebek isteyen biriyim sizin yazıları okuyorum daha doğrusu tüm hamilelik forumlarına bakınıyorumkızlar sezeryan oldum ben. hastaneye o kadar şeyi boşuna götürdüm. kendine ve bebeğe ikişer takım ve i çamaşırı yeterliymiş. iki gün kaldım hastanede. bunlrın dışında bişey lazım olmadı
kızlar sezeryan oldum ben. hastaneye o kadar şeyi boşuna götürdüm. kendine ve bebeğe ikişer takım ve i çamaşırı yeterliymiş. iki gün kaldım hastanede. bunlrın dışında bişey lazım olmadı
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım ben hamiş değilim ama bebek isteyen biriyim sizin yazıları okuyorum daha doğrusu tüm hamilelik forumlarına bakınıyorum
İnşaallah canım ya yarın adet olmam lazım bakalım test yaptım ama negatif çıktı umutsuzum biraz ama ALLAH büyüktüraaynaa rabbim sana da nasip etsin canım benim. mükemmel bişey evlat
bak o lafı hiç sevmem. umutsuzluk. kesinlikle umutsuz olma. allah büyüktür. sana da nasip olur inşallahİnşaallah canım ya yarın adet olmam lazım bakalım test yaptım ama negatif çıktı umutsuzum biraz ama ALLAH büyüktür
hiçbir konuda umutsuz olmadım canım ama bilmiyorum artık test yapmayacağım bu ay adet olursam kloemen kullanacağım biraz daha umudum artar inşallah ALLAH verirse hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin herkese dua et canımbak o lafı hiç sevmem. umutsuzluk. kesinlikle umutsuz olma. allah büyüktür. sana da nasip olur inşallah
allah gönlüne göre versinhiçbir konuda umutsuz olmadım canım ama bilmiyorum artık test yapmayacağım bu ay adet olursam kloemen kullanacağım biraz daha umudum artar inşallah ALLAH verirse hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin herkese dua et canım
AMİN İNŞAALLAH YARIN MİRAÇ KANDİLİ RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİNallah gönlüne göre versin
valla bitanem ben artık günleri ayları karıştırıyorumAMİN İNŞAALLAH YARIN MİRAÇ KANDİLİ RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN
Oluyor ya ben de ders çalıştığımdan bazen kafam sepet gibi oluyorvalla bitanem ben artık günleri ayları karıştırıyorum
ders dedin de daha dün okulda öğrenciydim. anne oldum. ayy zaten duygusallık varOluyor ya ben de ders çalıştığımdan bazen kafam sepet gibi oluyor
DUYSUSALSINIZDIR TABİİ BEN DE ÜNV BİTTİ ATANAMADIM DERS ÇALIŞIYORUM HEM ATANMAK İÇİN DUA EDİYORUM HEM DE ANNE OLABİLMEK İÇİN BAKALIM BENİM DE KAN TAHLİLİM PAZARTESİ GÜNÜ BELLİ OLACAK BAKALIM HAMİLE MİYİM ŞU MİRAÇ KANDİLİNDE YÜZÜMÜZ HAYIRLISIYLA GÜLER İNŞAALLAH TÜM İSTEYENLERİN DE TABİİ AMİNders dedin de daha dün okulda öğrenciydim. anne oldum. ayy zaten duygusallık var