benim de çok fazla çatlağım oldukızlar doğuma yakın zamana kadar hiç şikayetim yoktu fakat son 15 günde göbek altı bölgem acayip çatladı..kendim hemşireyim bebegimin konak problemine çare ararken bir ürünle tanıştım ve çok memnun kaldım dileyenlere bilgi verebilirim.teşekkürler.
Eee döle hadiiikızlar doğuma yakın zamana kadar hiç şikayetim yoktu fakat son 15 günde göbek altı bölgem acayip çatladı..kendim hemşireyim bebegimin konak problemine çare ararken bir ürünle tanıştım ve çok memnun kaldım dileyenlere bilgi verebilirim.teşekkürler.
:)benim de çok fazla çatlağım olduhangi ürün acaba?
Benmde 9 ay çatlama di çatlama di doğuma 10 gün kaldı karnımda 3 tane çatlak olmuş bugün gördüm off
lr kozmetik ürünleri bayanlarEee döle hadiii
Bnde duydum halam almnyada yasıyor sorcam onlar kesin biliyordur gercektn etkisi vrsa dönerim kızlar sizelr kozmetik ürünleri bayanlar
Canım istersen arastır internette deneyip kullanan ve memnun olan cok kişi var paraben içermiyor ve evet bir alman markasının ürünü üye olup kendin %40 indirimle alıyorsun zatenBnde duydum halam almnyada yasıyor sorcam onlar kesin biliyordur gercektn etkisi vrsa dönerim kızlar size
hayır gercekten..çünkü bende bebegimde konak vardı o şekilde üye olup aldım.sonra baktımki birçok ürün çok şeye denemişler iyi gelmiş neden denemiyorum dedim o şekilde yani..Reklam için söylemiyorsunuz değil mi? ARtık malum internette hep yazıyorlar LR ciler... Bir ara avon vardı, sonra anway vs.. şimdi de LR... İnsan emin olamıyor o yüzden, kusura bakmayın..
hayır gercekten..çünkü bende bebegimde konak vardı o şekilde üye olup aldım.sonra baktımki birçok ürün çok şeye denemişler iyi gelmiş neden denemiyorum dedim o şekilde yani..
Üyemisiniz
Ozaman süper internetten araştırın bence birçok ürün bulacaksınız aa şu sıkıntıda vardı bende diyebileceginizHayır değilim. Ama arkadaşlarımdan temin edebilirim :)
Ozaman süper internetten araştırın bence birçok ürün bulacaksınız aa şu sıkıntıda vardı bende diyebileceginiz
Peki teşekkür ederim, deneyeceğim o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?