Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

İstanbul Gaziosman paşa Özel Şafak Hastanesi'ne bugün sordum;

Normal Doğum: 400 tl
Mecburi Sezaryen: 600 tl
İsteğe bağlı sezeryan: 1250 tl

1 gecelik oda fiyatı bu fiyatlara dahil. Eğer kişi daha fazla kalmak isterse yada doktor daha fazla kalmasını gerekli görürse de, extra kalınacak her gece için 200 tl.

merhaba kızlar bende 22 haftalık hamileyim özel muayenehaneye gidiyorum doktorumun 3 hastane ile anlaşması var medical park bahçelievler,özel ataköy hastanesi ve ilgi hastanesi medical park fiyatları çok yüksek özel ataköy hastanesi hakkında bilgisi olan yakın zamanda dogum yapan var mı acaba

bakırköy ethica incirli hastanesinde normal 1500 sezeryan 2500 sezeryanda 2 gece normalde 1 gece kalınıyor

avcılar anadolu hastanesi normal 220 sezeryan 320 oda farkı olarakta 100 tl fark alıyolar.muayene 12 tl.sezeryan 2 gün normal 1 gün.

nisa hastanesinin doğum cğretlerini bilen varmı orada doğum yapan ve memnun kalan birinden duydum ebelerine çok sinir olmuş

kızlar beni duyan varmı büyükçekmece kolon fiyatlarını hiçbiryerden öğrenemiyorum isteğe bağlı sezeryan fiyatı

kızlar merhaba bende fatih medikal park esra hanımın hastasıyım 14 haftalık hamişim fakat sanırım emdikal parkı bırakacağım doğum fiyatını sordum cuma günü 1400 nomal doğum epidural isterseniz +400 oluyormuş zorunlu sezaryan 2.200 tl miş isteğe bağlı ise 3.200 tl miş hastaheneyimi satın alıcaz anlamadım ama millet 300-500 doğuruyor açıkcası karar veremiyorum

slm kızlar ben 23 haftalık hamileyim ve sezeryan istiyorum beylikdüzü veya büyükçekmece kolon hastanesinde isteğe bağlı sezeryan fiyatlarını bilen varmı yardımcı olurmusunuz ben araştırdım ama öğrenemedim

ilk dileğim herkezin doğumu en sağılıklı sıhatli şekilde gerçekleşer inşallah..

Ben 11 haftalık hamileyim..
istanbul göztepe echomar hastanesine seyhan beye gidiyorum...

normal muyane ücreti 110 tl...
doktoruma daha sormadım ama telefonda daha önce öğrendiğim kadarlıyla sezeryan 4400 2 gece kalış bebişin tüm tahlil falan dahil dediler...
normal 3.500 dediler...

kadıköy şifayı aramıştım 5.800 normal 7.700 sezeryan dediler.

ataşehir memorial sezeryana 7.500 normal doğuma 5.500 dediler..

dragos sema hastanesi 4.000 sezeryan 2.500 normal

bildiklerim bunlar inşallah yararlı olmuşundur............

Bende Şafak Hastanesinde doğum yapmak istiyorum, Bu fiyatlar ssk fiyatları mı ben ssk'lıyım çünkü. Ve tek kişilik oda fiyatı mı,fiyatın ayrıntıları hakkında konuştunuz mu

HOSPITALIUM da Dr.Mehmet Beye arkadaşım doğum yaptı geçen ay .Çok memnun kaldı doktorundan .Hastane orta kalite ama doktor tek kelimeyle süppeer.Normal doğum taraftarı ama sezeryan istersen hayır demiyor.Doğum fiyatları 500-750tl herşey dahil.Küvez ücretsiz.Nöbetçi doktorlarda doğum ücretleri dahada uygun oluyormuş.Ama bizim doktorumuz gerçekten çok ilgili ve bilgili.444 50 60 tan randevu alınabiliyor.

arkadaşlar merhaba yeni bosna safa hastanesi ve doktorları nasıl bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun ....

ben 2 bayan doktora gittim hiç beğenmedim genelde hayrettin beyin hastaları çok oluyomuş.Çok kalabalık devlet hastanesinden beter.hayrettin beyle görüşecektim ama o da çok yoğun olduğu için bi daha gitmedim o hastaneye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…