HOSPITALIUM da Dr.Mehmet Beye arkadaşım doğum yaptı geçen ay .Çok memnun kaldı doktorundan .Hastane orta kalite ama doktor tek kelimeyle süppeer.Normal doğum taraftarı ama sezeryan istersen hayır demiyor.Doğum fiyatları 500-750tl herşey dahil.Küvez ücretsiz.Nöbetçi doktorlarda doğum ücretleri dahada uygun oluyormuş.Ama bizim doktorumuz gerçekten çok ilgili ve bilgili.444 50 60 tan randevu alınabiliyor.
izmirde karataş hastanesinin dr u reşat bozoklar sezeryanla doğum için 750 tl istedi. muayene ücreti de 70 tl ben beğendim. nasipse onda yapıcam doğumumu...
naz 70 tl muayene dediğin hastaneye mi gidiyosun yoksa muayenehaneye mi???
Beylikdüzü medicanaya gidiyorum şuan muayene ücreti SGK lı 80 lira...sezeryan Sgk doğum fiyatı = 3.800 tl dediler .
fiyat uçukmu normalmi bikaç hastaneyi daha araştıracağız.işin kötü tarafı muayene ücreti 80 lira alınıyor 15 gün sonraya randevu veriyor dr. ikinci gidişinizde tekrar 80 isteniyor.SGK da 10 günmüş ilk muayene sonrası kontrol süresi nasıl
iş anlamadım.
ayrıca genel bir tahlil yazdı 700 tl istediler.
ikili test içinde 350 tl uçmuşlar resmen
izmirde karataş hastanesinin dr u reşat bozoklar sezeryanla doğum için 750 tl istedi. Muayene ücreti de 70 tl ben beğendim. Nasipse onda yapıcam doğumumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?