Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

haznedar meltem hastanesinde doğum yapan var mı arkadaşlar? ücret ve hastane tutumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

Samsun'lu güzel annelerimizden veya anne adaylarımızdan yardım bekliyorum.
Bağkurlu Büyük anadolu hastanesi,anaklinik veya medical park gibi özel hastanelerin fiyatları hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.
Doğumumu özelde yapmayı düşünüyorum,epiuralli normal doğum istiyorum sezeryan olmaz inşallah.

Muayene için gidecek hastane arıyorum ve ilk doğum yaptığım hastanem orası ama ücret konusunda endişelerim var biz bundan 9 sene önce 1.200 'e çıkmıştık hastaneden sezeryan olmuştum e şimdi 500 700 den bahsedildiğini duyunca şaşırdım.net bir bilgi verebilecek güncel doğum fiyatı verbilecek var mı acaba ?

Kendi işini kendin yap demişler aradım şimdi ssk'lıya 750 TL her şeyi içindeymiş.

Bu arada kızlar hospitalium da kan ve bilumum tahlillerin fiyatlarını bilen varsa paylaşabilir mi ?
kadın doğum dr.unun verdiği kan tahlilleri mesela ?

izmirde karataş hastanesinin dr u reşat bozoklar sezeryanla doğum için 750 tl istedi. muayene ücreti de 70 tl ben beğendim. nasipse onda yapıcam doğumumu...

Bende Ataşehir de olan hastanelerin doğum fiyatlarını öğrenmek isitiyorum.Eren Tıp Merkezi normal 750 tl sezeryan 1100 tl imiş. Medipol da aynı...

Acıbademe gidiyorum fakat fiyatları inanılmaz uçuk. Doktor muayene 200.
Kan tahlilleri 489 tl. İlk kan tahlili.
Sigortam tamamını ödüyor ama yine de çok fazla. Bir de doğumu kapsamıyor sigorta belli bir indirim yapıyorlar. Doğumu da en pahalı olan acıbadem sanırım.

Bu sebeplerle 9 ay boyunca beni fiyatları ile şokta yaşatmayacak bir hastane arayışındayım anadolu yakasında.
Cumartesi anadolu sağlık merkezi john hopkinse gidicem bakalım.

Maltepe bölge hastanesi Merve Barbaros doktorum spinalli sezeryan oldum çok memnun kaldım anestezi uzmanı ve doktorumdan fiyatta sadece 600 lira idi çok fazla para gömmeye gerek yok burası da özel ve gayet ilgili güzel bir hastane.....

Beylikdüzü medicanaya gidiyorum şuan muayene ücreti SGK lı 80 lira...sezeryan Sgk doğum fiyatı = 3.800 tl dediler .
fiyat uçukmu normalmi bikaç hastaneyi daha araştıracağız.işin kötü tarafı muayene ücreti 80 lira alınıyor 15 gün sonraya randevu veriyor dr. ikinci gidişinizde tekrar 80 isteniyor.SGK da 10 günmüş ilk muayene sonrası kontrol süresi nasıl
iş anlamadım.
ayrıca genel bir tahlil yazdı 700 tl istediler.
ikili test içinde 350 tl uçmuşlar resmen

Son düzenleme:

Çok uçmuş bunlar bebek çıkınca altın suyuna batıracaklar galiba.
Bende avcılar hospitalde muhasebeye sordum ssk normal 600 sezeryan 1000 tl dediler.
Ayrıca bir arkadaşımda silivri anadolu hastanesine gidiyor onunda doğum ağustosta pazarlık yapmış sezeryan doğum ve 1 gece yatış 700 tl ye anlaşmış ayrıca silivri kolan hastanesi normal 300 sezeryan 700 dediler.

merhaba arkadaslar ben 35+2 gunluk hamıleyım ve duygu hastanesı yesım hanımda dogum yapmak ıstıyorum ıstege baglı sezeryan 850 tl dedıler tek kısılık oda fıyatı 75 tl pekı bu ıstege baglı sezeryanın ıcınde doktor fıyatı varmıdır sızce yoksa ayrımıdr bu fıyattan

izmirde karataş hastanesinin dr u reşat bozoklar sezeryanla doğum için 750 tl istedi. Muayene ücreti de 70 tl ben beğendim. Nasipse onda yapıcam doğumumu...

naz sgk anlaşmalımı yaptıracaksın çünkü ben karataş hastanesine sordum sadece hastane fiyatı 1000 dediler

ben de fiyatları konuşmuşken şunu sormak istiyorum Medipol de doğum geceye ya da h. sonuna gelirse ek bir ücret talep etmeden kendi dr.unuz geliyor değil mi? bazı hastanelerde gelmiyormuş

bende bursa esentepe tıp merkezine gidiyurum muayeneye 21 lira alıyorlar. norman doğum 600 tl sezeryan 700 tl epidural ise 900 herşey dahilmiş. ssk ile anlaşmalı fiyatı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…