Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

Arkadaşlar ben de sağlık sigortam karşıladığı için Liv hospital ulus'a gidiyorum. Muayene için 27tl ödüyorum (%20). Ilk testler icin de 110 tl verdim.

Ama doğum ücretini bilmiyorum son fiyatlarını bilen var mı?

Bizde beylikdüzünde oturuyoruz 6 yaşında bir kızım var onun doğumunu Avcılar Hospitalde Op.Dr. Sadullah Yesevi yaptırmıştı kendisinden çok memnun kalmıştık şimdi 8 haftalık ikinci çocuğuma hamileyim bugün tekrar Sadullah beye kontrole gittim aradan 6 sene geçmiş olmasına rağmen kapıdan girer girmez tanıdı hal hatır sordu kızım için neden kızımıda getirmediniz diye sitem etti.Anlıyacağınız çok iyi bir hekim ayrıca doğum fiyatlarıda ucuz sgk lı hasta için fiyatlar normal doğum 450 Tl sezeryan 1250 Tl muayene ücreti 50 Tl fakat test ücretleride bir çok hastaneye göre ucuz beylikdüzü Tıp merkezinde 300Tl istenen kan testleri için orada 85 Tl istediler.Sadullah beyi şiddetle tavsiye ederim.

Bu kadar yüksek fiyatla doğurtmanın avantajı nedir acaba çok merak ediyorum. Altın kaplamalı mı çıkıyor bebişlerimiz.

Merhaba gaziosmanpasa Küçükköy basari hastanesinde fiyatlar normal 900 sezeryan 1200 dktrum kenan bey daha ilk defa gorustuk memnunum sanki onereceginiz bir yer varmi baska yada burada dogum yapan varmi

Arkadaşlar bugün İstanbul'da Via Hospital hastanesiyle görüştüm 1 Eylül 2014 itibari ile muayene ücreti (12 tl idi) şu an Sgk'lılara 50 tl olmuş emekli 38 tl.(Serpil Hanım'a arkadaşım gitti doğumunu , takibini kendisine yaptırdı ve çok memnun kaldığı için bende oraya randevu aldım ve memnun kalırsam devam edeceğim)
Normal doğum 1.000 tl zorunlu sezeryan 1.500 tl imiş.
Via kart uygulaması varmış (kart ücretsiz) testlerde, tetkiklerde %10 indirim imkanı varmış.
Ayrıca doğum paketleri de varmış internet adresinden bakabilirsiniz.

Herman bey'in güncel 2014 yılı için doktor doğum ücretini bilen acaba? Bana asistan doktor ücretiyle 3300TL dedi ki, bana daha önceki yıllar için yazılanlardan çok fazla geldi de. Kendisinden memnun olmama rağmen biraz moralimi bozar kişiye göre fiyat veriyorsa doğrusu. Cevaplayalar şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar konyada yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlar varsa özel hastanelerdeki doğum ücretlerini yazabilir mi? :)
özellikle medline hastanesini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :):)

ben de beylikdüzündeyım. ama benım durumum bıraz sıkıntılı. bebek ters . ben beklemek ıstıyorum sancı gelinceye kadar. normal doğum konusunda bilginiz var mı doktorunuz hakkında.

Küçükköy duygu hastanesi doğum fiyatları hakkında bilgi sahibi olannlar var mı lütfen paylaşın

kızlar merhaba... Ben çok yeni bir anne adayıyım. Fulyada Ebru Saraçın özel muayenehanesine gidiyorum ama doğumu falan hiç düşünmemiştim. Yani birçok özel hastanede doğum yaptırıyormuş ama doktor dışardan gideceği için daha mı maliyetli oluyor? Hem doktor hem hastane ücreti giriyor işin içine? Özel muayenehanede gebelik takibi yaptırıp doğum yapan var mı aranızda?

Dogum yaptiniz ki bilmiyorum ama arkadasim 1 ay icinde dogum yapacak.asistan ve doktor 3300 hastanede bi o kadar aliyormus.7bini buluyor yani

Medilife beylikduzu sigortasiz mecburi sezeryana 1500 lira istemis
Arkadasim bu hafta dogum yapacak orda

evet canım,hem hastane hemde doktor ücret alıyor,ben o yüzden gittiğim doktoru bıraktım kendi ücreti ve hastane ücretiyle 3 4 bini bulurmuş,bana fazla geldi

canım doktorunla konuş anlaşmalı olduğu bi hastane vardır o hastanede doğum yaparsan fiyat uygun oluyor ama dersen doktorumu başka hastaneye götüreyim o zaman fiyat artıyor..

canım doktorunla konuş anlaşmalı olduğu bi hastane vardır o hastanede doğum yaparsan fiyat uygun oluyor ama dersen doktorumu başka hastaneye götüreyim o zaman fiyat artıyor..

cnm doktorum memorial, acıbadem, amerikan gibi birçok özel hastaneyle anlaşması olduğunu, istediğimi tercih edebileceğimi söyledi. ama fiyat sormadım. bir sonraki gidişimde asistanıyla görüşücem.

cnm doktorum memorial, acıbadem, amerikan gibi birçok özel hastaneyle anlaşması olduğunu, istediğimi tercih edebileceğimi söyledi. ama fiyat sormadım. bir sonraki gidişimde asistanıyla görüşücem.

O hastanelerde sgk gecmiyor canim ozel saglik sigortan yoksa en uygunu memorial oda 7bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…