slm arkadaşlar İstanbuldaki hastanelerin üç aşağı beş yukarı fiyatları hep aynı,ama Kocaeli acıbademe çok şaşırdım çünkü bende Acibadem Bdüzü ne gidiyorum doktorum orada fiyatları çok yüksek!!6500 normal,8500 sezeyan ssk zaten geçmiyor hoş geçsede zaten %80 hasta ödüyordu.bende evime çok uzak olmayan yerler arasında fiyat araştırdım Bköy ve Bevler civarında hastanelerle görüştüm 750-800 arası normal,1450-1500 sezeryan fiyatları.medical park,jfk ve hizmette fiyatlar böyle,incirli ethicada 1450 istiyor sezeryan için.medical ve hizmette bu fiyatın içinde bebeklerin ilk aşısı,hematokrit ve sarılık dahil.benim dr dışarıdan geleceği için bunlar ücretli hasta fiyatları ama isteyen gidip bu hastanelerin birinden doktoruna muayene olup doğumuda orda yaparsa fiyat 400-500 düşüyor.bir arkadaşım geçen hafta Merter Vatan da 200 ytl ye sezeryanlı doğum yaptı!!allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:))
Merhabalar, 16 haftalık hamileyim ilk kontrollerime ataşehirdeki şifaya gittim; normal doğum 4.900 TL, sezaryen 5.500 TL dediler.
şimdi memorial ataşehir hastanesine gidiyorum; doğum fiyatlarını henüz öğrenemedim ama bir arkadaşım normal 7.500 TL, sezaryen 8.500 TL demişti; umarım yanılıyordur :S çünkü eğer fiyatlar böyleyse yine hastane arayışına girmek zorunda kalacağım.
Bizde beylikdüzünde oturuyoruz 6 yaşında bir kızım var onun doğumunu Avcılar Hospitalde Op.Dr. Sadullah Yesevi yaptırmıştı kendisinden çok memnun kalmıştık şimdi 8 haftalık ikinci çocuğuma hamileyim bugün tekrar Sadullah beye kontrole gittim aradan 6 sene geçmiş olmasına rağmen kapıdan girer girmez tanıdı hal hatır sordu kızım için neden kızımıda getirmediniz diye sitem etti.Anlıyacağınız çok iyi bir hekim ayrıca doğum fiyatlarıda ucuz sgk lı hasta için fiyatlar normal doğum 450 Tl sezeryan 1250 Tl muayene ücreti 50 Tl fakat test ücretleride bir çok hastaneye göre ucuz beylikdüzü Tıp merkezinde 300Tl istenen kan testleri için orada 85 Tl istediler.Sadullah beyi şiddetle tavsiye ederim.
Dogum yaptiniz ki bilmiyorum ama arkadasim 1 ay icinde dogum yapacak.asistan ve doktor 3300 hastanede bi o kadar aliyormus.7bini buluyor yaniHerman bey'in güncel 2014 yılı için doktor doğum ücretini bilen acaba? Bana asistan doktor ücretiyle 3300TL dedi ki, bana daha önceki yıllar için yazılanlardan çok fazla geldi de. Kendisinden memnun olmama rağmen biraz moralimi bozar kişiye göre fiyat veriyorsa doğrusu. Cevaplayalar şimdiden teşekkür ederim.
evet canım,hem hastane hemde doktor ücret alıyor,ben o yüzden gittiğim doktoru bıraktım kendi ücreti ve hastane ücretiyle 3 4 bini bulurmuş,bana fazla geldikızlar merhaba... Ben çok yeni bir anne adayıyım. Fulyada Ebru Saraçın özel muayenehanesine gidiyorum ama doğumu falan hiç düşünmemiştim. Yani birçok özel hastanede doğum yaptırıyormuş ama doktor dışardan gideceği için daha mı maliyetli oluyor? Hem doktor hem hastane ücreti giriyor işin içine? Özel muayenehanede gebelik takibi yaptırıp doğum yapan var mı aranızda?
kızlar merhaba... Ben çok yeni bir anne adayıyım. Fulyada Ebru Saraçın özel muayenehanesine gidiyorum ama doğumu falan hiç düşünmemiştim. Yani birçok özel hastanede doğum yaptırıyormuş ama doktor dışardan gideceği için daha mı maliyetli oluyor? Hem doktor hem hastane ücreti giriyor işin içine? Özel muayenehanede gebelik takibi yaptırıp doğum yapan var mı aranızda?
canım doktorunla konuş anlaşmalı olduğu bi hastane vardır o hastanede doğum yaparsan fiyat uygun oluyor ama dersen doktorumu başka hastaneye götüreyim o zaman fiyat artıyor..
cnm doktorum memorial, acıbadem, amerikan gibi birçok özel hastaneyle anlaşması olduğunu, istediğimi tercih edebileceğimi söyledi. ama fiyat sormadım. bir sonraki gidişimde asistanıyla görüşücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?