Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

Beylikdüzü Medilife sigortalı ücretleri:
Normal doğum: 600 tl
zorunlu sezeryan: 1100 tl

Arkadaşlar henüz doğum yapmış biri olarak naçizhane tavsiyem doktor ve hastane seçimi yaparken hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi, yoğun bakım doktoru ve çocuk cerrahı olup olmadığını sorgulayın. Allah kimsenin başına vermesin ama gerekli olabiliyor. Son anda hastene değiştirmek zorunda kalmayın. Biz bebeğimizin ufak bir sorunla doğacağını bildiğimiz için görüşerek medilife beylikdüzü hastenesini tercih ettik. Çok iyi bir çocuk cerrahı var. Bebeğimiz 6 gündür yoğun bakımda ve birkaç gün daha kalacak. SSK ile anlaşmalı olduğu için yenidoğan masraflarını sigorta karşılıyor.

Merhaba;

Hizmet Hastanesi doğum fiyatlarını bilen var mı? Medical Park Bahçelievler de...

Arkadaşlar merhaba, Çamlıca Erdem Hastanesinde ya da Ümraniye Hisar Intercontinental Hospitalda doğum yapan var mı? Acaba ücretleri ne kadar? Zorunlu sezaryen olması gerekiyor benim.

Merhaba;

Ben bugün İstanbul Bahçelievler'deki Aile Hastanesini aradım ve fiyat aldım.
Sezaryen 3950 TL + isteğe bağlı olursa 500 TL + epidural anestezi 500 TL.
Muayene 110 TL + 12 TL devlet katkısı 122 TL.

Başka öğrenebilirsem paylaşırım.

maşallah ne bu böyle
çocuğu altın kaplama mı çıkarıyorlar

Etrafa soruyorum işte ben de.
Ben ucuz olur zannedip aramıştım burayı, boyumun ölçüsünü aldım :)
Herkes bilgilensin diye paylaşmak istedim.

cnm teşekkürler. ben de acıbadem maslak düşünüyorum eve yakın olduğu için. Doktorun ücretlerini de öğrendim. Normal 3000, sezeryan 2750 imiş. Ayrıca hastaneye ödüyoruz tabi ama allahtan özel sağlık sigortası var.

BU KADAR YÜKSEK ÖDEME TATLIM YA
EN FAZLA 2000 VER
ONA VERECEĞİNİ MELEĞİNE HARCA

bak o çok iyi olmuış.Ben özel sigorta için geç kaldım keşke hamileikten önce yaptırsaydım diyorum şimdi.İnanılmaz farkediyor çünkü.Şimdi bebek doğunca mecburen yaptırcam.Sonrasında çocuk doktoru için de dünyanın parasını ödüyosun hastanelere .Hele ki ilk 2 yıl.Onun için özel sağlık sigortasını düşünüyorum en azından bebek e bi faydası olur.

BU KADAR YÜKSEK ÖDEME TATLIM YA
EN FAZLA 2000 VER
ONA VERECEĞİNİ MELEĞİNE HARCA

canım pazarlık usulü mü oluyo bilmiyorum ki. doktorumdan çok memnunum. Ebru Saraç. ankaradan gelmiş çok tecrübeli ve tamamen normal doğumcu rahatlatıcı bir doktor. Daha az vermek için doktorumdan vazgeçmek istemem. hastanede de 5 bin liraya kadar özel sağlık sigortası karşılıyor zaten. normal doğum olursa fark vermicem. hayırlısı artık.

bir de bizim tüp bebek. çok istedik çok üzüldük çok bekledik bu bebeği. o kadar paralar harcadık ki doğum parası inan gözümde yok. Allah sağlık sıhhat versin... isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah

DURUM VARSA VER HAYATIM YA.
UĞRAŞIP TEDAVİ İLE BEBEK YAPIYORSUNUZ
EN İYİSİNİ HAKEDİYORSUNUZ

Beylikdüzü Medilife ın Nisan dan sonraki fiyatları
Sgk sız normal doğum 1150tl Sezaryen 1750- 2000 arası
Sgk lı normal doğum 700 tl sezaryense 1200 tl ymiş
arkadaşlar haberiniz olsun. Benim doğumum inşallah Temmuzda olacağı için bu fiyatları verdiler tekrar zam gelmezse böyle olacakmış fiyatları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…