merhabalarMerhaba ben medicalpark göztepe hastanesine gidiyorum.. normal doğum 3.500 tl sezeryan 4.500 tl epidural 1.100 tl .. Ekstra kaldığınız her gün için normal oda 1000 tl suit oda 1.500 tl .. Hastanede yenidoğan bakım ünitesi ve bölümü mevcut.. Her hangi bir aksilik olmazsa doğumumu orda gerçekleştiricem
Merhaba nur dokuzeylül e gidiyorum krndidi hem kadın doğum hem tüp bebek uzmanı.. Tüp için görüşürken normal yolla süpriz bir şekilde hamile kalınca nur hanımdan vaz geçmek istemedik onunla devam ettik yolumuza .. Müthiş tatlı ve harika bir doktor .. Hastane çok kaliteli ve anadolu yakasındaki en iyi 2-3 hastaneden biri .. Şuana kadar 4-4 lük hizmet aldımmerhabalar
medical parkta göztepede hangi doktora gidiyorsunuz?
bende cok beğeniyorum o hastaneyi başar beye gidiyorum ama alternatif olarak bir dr daha olsun istiyorum medical parkta çok teşekkür ederim bilgi için hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırısnız inşMerhaba nur dokuzeylül e gidiyorum krndidi hem kadın doğum hem tüp bebek uzmanı.. Tüp için görüşürken normal yolla süpriz bir şekilde hamile kalınca nur hanımdan vaz geçmek istemedik onunla devam ettik yolumuza .. Müthiş tatlı ve harika bir doktor .. Hastane çok kaliteli ve anadolu yakasındaki en iyi 2-3 hastaneden biri .. Şuana kadar 4-4 lük hizmet aldım
İnşalah canım .. Burda siteden komşumuzun gelinide 6 aylık hamile oda medicalpark göztepede onun dr u başka biri erkek ama adını hatırlıyamadım kadın doğumcu oda .. Kızda çok memnunbende cok beğeniyorum o hastaneyi başar beye gidiyorum ama alternatif olarak bir dr daha olsun istiyorum medical parkta çok teşekkür ederim bilgi için hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırısnız inş
Ayy Allahım çocuğuma alacalarımdan kısıp o hastanelere hiiiç para veresim gelmiyor, (çünkü artık sgk ile anlaşmalı olukları için diye düşünüyorum) kalite düşük, aldığımız bilgi devlet hastanelerinden pek de fazla olmuyor malesef nerde öyle özel ilgi falan, çok nadir, sadece biraz daha hijyenik diye ve biraz daha hak talep edebilme şansım olduğu için özel hastane düşünüyorum ama bize bu kadar maliyeti olan hizmetlerin onlara maliyetini gerçekten merak etmeye başladım.
7 haftalık hamileyim ve haftaya kontrole çağırıldım ama hiç gidesim yok, dr araştırması yapıyorum. gittiğim yer, medipol mega yani bağcılardaki üniversite hastanesi ama dr mübarek hadi bir an önce git der gibi, ilk hamileliğim olduğu halde hiç bir bilgi vermedi hatta eve gelince aklıma geldi geçen hafta, iki kez gittim ve daha kilo ölçümü bile yapmadı...o kadar ücrete bu kadar ilgi ne yapıcam bilmiyorum.
Lütfenn avrupa yakasında çok yüksek ücretler istenmeyecek güzel bir ilgi göreceğim ve bilgilendirecek doğru düzgün bir dra ihtiyacım var, bilgi verirseniz çok memnun olurum.
5. haftamda öğrendim ilk hamileliğim ve hiçbirşey bilmiyorum....
Şafakda normal dogum 600Ohoooo benim topic almış yürümüşEvet arkadaşlar güncel fiyatları alalım. Ben henüz öğrenemedim ama Şafak Hastanesi için 1.600 Tl gibi bişiy duydum.
Aaaa supermış o zamanŞafakda normal dogum 600
geçen gün bi arkadas fiyat almıs ama sezeryan daha yuksek fıyat ben gitmedim tabıAaaa supermış o zamanNe zaman öğrendiniz bu fiyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?