Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

Merhaba. Ben de Medipol Mega Hastanesinden aldım fiyat:
SSK'lı fiyatlar uzman dr olursa normal 950, sezaryen 1900 TL. Doçent Doktor olursa normal 1500, sezaryen 2800 TL.
Muayene ücretleri:
Operatör doktor 45, yardımcı doçent 60, doçent 150 TL.

Merhaba ben medicalpark göztepe hastanesine gidiyorum.. normal doğum 3.500 tl sezeryan 4.500 tl epidural 1.100 tl .. Ekstra kaldığınız her gün için normal oda 1000 tl suit oda 1.500 tl .. Hastanede yenidoğan bakım ünitesi ve bölümü mevcut.. Her hangi bir aksilik olmazsa doğumumu orda gerçekleştiricem

merhabalar
medical parkta göztepede hangi doktora gidiyorsunuz?

merhabalar
medical parkta göztepede hangi doktora gidiyorsunuz?
Merhaba nur dokuzeylül e gidiyorum krndidi hem kadın doğum hem tüp bebek uzmanı.. Tüp için görüşürken normal yolla süpriz bir şekilde hamile kalınca nur hanımdan vaz geçmek istemedik onunla devam ettik yolumuza .. Müthiş tatlı ve harika bir doktor .. Hastane çok kaliteli ve anadolu yakasındaki en iyi 2-3 hastaneden biri .. Şuana kadar 4-4 lük hizmet aldım

bende cok beğeniyorum o hastaneyi başar beye gidiyorum ama alternatif olarak bir dr daha olsun istiyorum medical parkta çok teşekkür ederim bilgi için hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırısnız inş

Egepol'de sezeryan da olsa normal doğum da olsa 1400 tl. Yarısını karttan çekebiliyoruz ancak taksitlenmiyor. Geçenlerde sordum.

bende cok beğeniyorum o hastaneyi başar beye gidiyorum ama alternatif olarak bir dr daha olsun istiyorum medical parkta çok teşekkür ederim bilgi için hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırısnız inş
İnşalah canım .. Burda siteden komşumuzun gelinide 6 aylık hamile oda medicalpark göztepede onun dr u başka biri erkek ama adını hatırlıyamadım kadın doğumcu oda .. Kızda çok memnun

slm arkadaşlar ben balat hastanesine gidiyorum ayvansaray sahil yolunda.. sgklı normalde zorunlu sezeryanda 2750 tl isteğe bağlı sezeryan olursa 3250 tl..

Ilk dogumum medical park goztepe de idi, epidural normal yaptim ve cok memnun kaldim, ebeler falan harika...

Ikinci icin evime yakin diye fatih univ. Sema Hastanesi Dragos a gidiyorum, normal 3.000 epidural farki +1.100 sezaryen 4.200 dediler, inşallah yine epidural normal yapmak istiyorum

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama
Medivia çengelköt serpil hanıma gidiyorum
Muayene 60
Sezercik 1500
Normal 1250
Ssvd 3000

Ayy Allahım çocuğuma alacalarımdan kısıp o hastanelere hiiiç para veresim gelmiyor, (çünkü artık sgk ile anlaşmalı olukları için diye düşünüyorum) kalite düşük, aldığımız bilgi devlet hastanelerinden pek de fazla olmuyor malesef nerde öyle özel ilgi falan, çok nadir, sadece biraz daha hijyenik diye ve biraz daha hak talep edebilme şansım olduğu için özel hastane düşünüyorum ama bize bu kadar maliyeti olan hizmetlerin onlara maliyetini gerçekten merak etmeye başladım.

7 haftalık hamileyim ve haftaya kontrole çağırıldım ama hiç gidesim yok, dr araştırması yapıyorum. gittiğim yer, medipol mega yani bağcılardaki üniversite hastanesi ama dr mübarek hadi bir an önce git der gibi, ilk hamileliğim olduğu halde hiç bir bilgi vermedi hatta eve gelince aklıma geldi geçen hafta, iki kez gittim ve daha kilo ölçümü bile yapmadı...o kadar ücrete bu kadar ilgi ne yapıcam bilmiyorum.

Lütfenn avrupa yakasında çok yüksek ücretler istenmeyecek güzel bir ilgi göreceğim ve bilgilendirecek doğru düzgün bir dra ihtiyacım var, bilgi verirseniz çok memnun olurum.

5. haftamda öğrendim ilk hamileliğim ve hiçbirşey bilmiyorum....

Merhaba;

Vatan Caddesinde eski Şadiye Hatun Polikliniği, yeni adıyla Medipol Vatan Kliniği diye bir yer var. Buranın muayene ücretleri gerçekten çok uygun. 9 ay boyunca takibinizi de yapıyorlar. Bir arkadaşım takiplerini orada yaptırdı, 9 ayda cebimden 450-500 TL muayene ücretleri ve tetkikler dahil çıkmıştır en fazla diyor. Genel olarak da oradaki doktorlardan memnun gidenler, ben gitmedim. Ama bir soruşturun derim, doğumu da Medipol Mega veya bir hastane daha var adını hatırlayamadığım, orada yaptırıyorlar.

izmirde olan arkadaşlar.kadomer dr hatice aktan.
muayene 225 tl
normal-sezaryen farketmez 2000tl dedi
egepol ya da çınarlıyla anlaşmam var dedi ben yeni diye egepolün özel kısmını seçtim orası da 1500tl imiş.

Ohoooo benim topic almış yürümüş Evet arkadaşlar güncel fiyatları alalım.Ben henüz öğrenemedim ama Şafak Hastanesi için 1.600 Tl gibi bişiy duydum.

Merhabalar Kocaeli VM Medical Park'ta SGK anlaşmalı doktorlar normal ve sezaryen paket fiyatı 2000 tl, ayrıca epidural için 400 tl alıyorlar. Muayene ücreti 120 tl.
Ancak SGK anlaşması olmayan doktorlar da var. Onların muayene ücretleri daha pahalı (180-250 TL) Doğumlar da 4500-5000 tl arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…