Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

izmir özle hayat hastanesin de doğum yapan veya hastaneye giden arkadaşlar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum... ben de 6 aylık hamileyim bundan sonra bu hastaneye gitmek istiyorum..

çekirge doruk hastanesini araştırdınmı

izmir özel ege kocaman hastanesinde aralık 2008de istege baglı epidural sezeryan için sadece 300tl ödedim.ssklıyım.hersey cok iyiydi cok memnun kaldım devlette yapmaya değmez yani...

izmir özle hayat hastanesin de doğum yapan veya hastaneye giden arkadaşlar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum... ben de 6 aylık hamileyim bundan sonra bu hastaneye gitmek istiyorum..

hayat hastanesınde erdal beye gıttım cok ilgisiz buldum kendisini ama cok normal cnku sırada 50kişi oluyor:bbo:devlet hastanesınden farkı yok..kocaman hastanesini tavsiye ederim.mujgan hanım super bir doktor benceşutarafagitti

peki canım doğum fiyatları nasıl kocaman hastanesin de ben ssk lıyım ben bilgilendiririsen sevinirim.. muayene ücerti falan normal doğum sezeryan doğum skklıya ne kadar eşimden bakılıom ben..bu arada çok tşkr ederim.

bu arada fotodaki kızınsa çok şekermiş maşşallahkaydirigubbakcemile3 benim de kızım olucak nasipse hayırlısıyla:1rolleyes:

izmir özel ege kocaman hastanesinde aralık 2008de istege baglı epidural sezeryan için sadece 300tl ödedim.ssklıyım.hersey cok iyiydi cok memnun kaldım devlette yapmaya değmez yani...

birsey deil yardimci olabilirsem ne mutlua.s.
bak canim yukarida yazmistim sadece 300tl odedim
hayat hastanesi de 250tl demisti orasi da uygun ama cok kalabalik ve pek temiz sayilmaz.hem kalabalik olunca ilgi de olmuyor tabi.. tavsiye etmem
kocaman daha temiz.. dr u ve tum personel guleryuzlu ve cok ilgili..ben cok memnun kaldim
muayene ucreti 10tl idi..simdi eczaneye odeme olayi bitmis sanirim bu durumda 20tl alirlar..
ben de esimden sskliyim
bu arada fotodaki kızınsa çok şekermiş maşşallahkaydirigubbakcemile3 benim de kızım olucak nasipse hayırlısıyla:1rolleyes:

evet benim kizim:asigim:cok tesekkur ederim
hayirli dogumlar dilerima.s.

Son düzenleme:
peki hangi özel hastane burası?

merhaba arkadaşlar. ben de ankara'dayım ve 14 haftalık hamileyim ankara fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

ethıcada dogum ucretını arastıran varmı kızlar?sezaryan olcam zorunlu,bu ay ilk kez gıtcem ve ssk m var,kendım öduyom sırf bu dogum için:Saruboceq:

Canım merhaba,ethica da arkadasım calısıyor,tavsıye etmıyor dogum ıcın o hastaneyı ki kendi de hamile:CüvCüv: ssk lı fıyatları da cok uygun degıl bıldıgım kadarıyla..

Göztepe Medical de epidural dogum fiyatlarını bilen var mı?

Ssk ile normal doğum 1,150 tl sezaryan 1,900 tl.Gökmen İYİGÜN 'ün doğum ücreti normal 1,250 tl sezaryan 2,200 tl..epidural olursa bu fiyatın üzerine 450 tl daha ekleniyor yanlış hatırlamıyorsam.

:UOTE=zeyned;5824771]Canım merhaba,ethica da arkadasım calısıyor,tavsıye etmıyor dogum ıcın o hastaneyı ki kendi de hamile:CüvCüv: ssk lı fıyatları da cok uygun degıl bıldıgım kadarıyla..[/QUOTE]

üzüldüm ya sonunda buldum demiştim artık bıktım doktor degiştırmektensenağlamadoktorumdan memnundummm içime süphe düştü şimdi eşim burasıda olmaz dedımı duyrsa çıldırır:teytey: çokmu irdeliyoz acaba insanlar devlet hastanesınde doguryo catır catır:jeyyar::jeyyar:

arkadaşlar ben 2 sene önce ztb de doğum yaptım özel dr.umda yoktu. çok acil gittik ve oranın riskli gebelik bölümünde doğum yaptım ve çok memnun kaldım yaklaşık 6-7 gün hast. kaldım ellerinden ne geliyorsa yaptılar hiç bir kötü muameleyle karşılaşmadım sağlık güvencem olduğu içinde hiç para ödemedim. bu fiyatları görünce inanamadım. benim şahsi fikrim özel hast. olsa bile yeni doğan bölümünün çok iyi olması gerekir gittiğiniz hastanede çok fazla doğumun gerçekleşmesi pratik ve deneyimli olmalarını gösterir ama özel hast. bunlar pek mümkün değil hastane tam teşekküllü olmalı bence gebelik sürecinde ve doğumda insanın nelerle karşılaşacağı belli değil seçim yaparken bunlar göz önüne alınmalı sizin ve bebeğinizin sağlığı için iyi düşünüm derim.

bursadaysan doğum evi ideal..züeyde hanım doğum evi..
fiyatlar nerdeyse bdeava ssk lıysan muayene ücreti 15 mesela
ve bursanın en iyi kadındoğumcuları burda diyebilirim
özellikle sühendam benderli yi tavsiye ederim

ANKARADAKİ DOĞUM FİYATLARINI MERAK EDİYORUM TEMMUZDA DOĞUMUM VAR ALLAH İZİN VERİRSE. ÖZELDE MESELA hrs DE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM DOĞUM YAPAN VAR MI BURALARDA? BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

slm kıslar aranızda kadiköyde çağıner hastanesinde doğum yapan varmı?memnun kaln varmı merak ediyorum

slm kızlar hepınız en kolay sekılde dogumlar yaparsınız işallah allah yardımcınız olsun ben antalya yaşam hastanesınde dogum yaptım ssk lıyım sezeryan oldum 1200 normal dogum da 1000 bızzat kendı doktorum gırdı doguma ve cok guzel ılgılenıyorlar tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…