yeditepe de fiyatlar ne kadar , bilgisi olan var mı?
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfismerhabalar
ben 7 haftalık hamileyim.Bursa da yaşıyorum, 2 kez Jimer Gülin hn a gittim fakat tereddütlerim var,maddi ve manevi bana tavsiye debileceğiniz hastane ve doktor varmı acaba?yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
izmir özle hayat hastanesin de doğum yapan veya hastaneye giden arkadaşlar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum... ben de 6 aylık hamileyim bundan sonra bu hastaneye gitmek istiyorum..
hayat hastanesınde erdal beye gıttım cok ilgisiz buldum kendisini ama cok normal cnku sırada 50kişi oluyor:bbo:devlet hastanesınden farkı yok..kocaman hastanesini tavsiye ederim.mujgan hanım super bir doktor benceşutarafagitti
izmir özel ege kocaman hastanesinde aralık 2008de istege baglı epidural sezeryan için sadece 300tl ödedim.ssklıyım.hersey cok iyiydi cok memnun kaldım devlette yapmaya değmez yani...
birsey deil yardimci olabilirsem ne mutlua.s.peki canım doğum fiyatları nasıl kocaman hastanesin de ben ssk lıyım ben bilgilendiririsen sevinirim.. muayene ücerti falan normal doğum sezeryan doğum skklıya ne kadar eşimden bakılıom ben..bu arada çok tşkr ederim.
bu arada fotodaki kızınsa çok şekermiş maşşallahkaydirigubbakcemile3 benim de kızım olucak nasipse hayırlısıyla:1rolleyes:
peki hangi özel hastane burası?ankaradaki çoğu özel hastaneye göre uygundu fiyat.(3000,4000.2700 vs gibi fiyatlar)sezeryan ve normal ikisi de aynı fiyattı.emekli sandığının karşıladığı miktari bilmiyorum ama biz doktora 850,hastaneye de 950 ödedik.toplam 1800 ytl.
ethıcada dogum ucretını arastıran varmı kızlar?sezaryan olcam zorunlu,bu ay ilk kez gıtcem ve ssk m var,kendım öduyom sırf bu dogum için:Saruboceq:
Göztepe Medical de epidural dogum fiyatlarını bilen var mı?
merhabalar
ben 7 haftalık hamileyim.Bursa da yaşıyorum, 2 kez Jimer Gülin hn a gittim fakat tereddütlerim var,maddi ve manevi bana tavsiye debileceğiniz hastane ve doktor varmı acaba?yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
slm kıslar aranızda kadiköyde çağıner hastanesinde doğum yapan varmı?memnun kaln varmı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?