eltım dogum yaptı o hastanede ve memnun kaldıgını soyledı ama detaylarını cok bılmıyorum
Ben çok gezdim arkadaslar genelde hemen hemen aynı gibi özel hastaneler.. ben kocaelide oturuyorum burda özel akademi hastanesine gittim ssk anlaşması var..normal dogum 850 sezeryan 2 750
birde özel kocaeli acıbadem hastanesi var ama ssk anlaşması bitmiş artık yokmuş sezeryan 3 200 normal dogum 5000 ben özel acıbadem hastanesine gidiyorum kampanya yapmışlar eger özel egitimine girersen indirim yapıyolar 3 200 anlastık biz ama genede pahalı bir hastane ama çok memnunum neyseki çocugum ve dogum için birikim yapmıştım herseyin en iyisi olsun istiyorum Allah hepimize yardım etsin saglıklı bir sekilde atlatalım ve kucagımıza alalım bir sorun çıkmadan dualarım hepimiz için.hersey para olmuş malesef en iyisini istiyosun bebegin için ama adım atsan para istiyolar
canım bende akademiye gidiyorum senin verdiğin fiyatlar hangi kurumla anlaşmalı ve ne zaman ait fiyatlar merak ettim ben telefonla görüşüp öğrendiğimde ssk ya normal doğum 610 sezeryan 870 demişlerdi CADIARZU
bende arayıp sorduğumda akademi bana ssk anlaşmalı normal 710 sezeryanda 1015 demişlerdi kafam karıştı şimdi CADIARZU :bbo:
konak ta da normal doğum 1000 sezeryanda 1500 fatura alamzsan 200 tl indiriolar :)delikafadulden
evet bende şuanda akademi medical muhasebede çalışan bir arkadaşımla görüşüyorum msn de
oda standart oda fiyatları olarak 710 ve 1015
tabi lüks odalar daha farklı dedi
ayrıca standart odada tv klima banyo herşey mevcutmuş
umarım ben doğurana kadar zam filan gelmez
cnm ssk damı aynı fiyatmış doğum ücreti?
bana 3 ay önce daha farklı fiyat vermişlerdi(daha uygun)inşallah bi 3 ay sonra yine fiyatlar değişmez..
bide bana özel hastanede ektradan vıp odada kalmak gereksiz geliyor.naçizane fikrim..:1closedeyes:
evet bende şuanda akademi medical muhasebede çalışan bir arkadaşımla görüşüyorum msn de
oda standart oda fiyatları olarak 710 ve 1015
tabi lüks odalar daha farklı dedi
ayrıca standart odada tv klima banyo herşey mevcutmuş
umarım ben doğurana kadar zam filan gelmez
bu fiyatlara bebek paketi ve doktor fiyati dahildir:)
fiyatları görünce gözlerime inananamdım.bu ne yaaa.uçuk fiyatlar bunlar.vıııışşşşşşş :1shok:
sağol canım paylaşımın için. a.s.
bu fiyatlara hersey dahildir dimi kızlar epidural falan hastane doktoru olunca ek bir ücret alınmaz sanırım
fiyatları görünce gözlerime inananamdım.bu ne yaaa.uçuk fiyatlar bunlar.vıııışşşşşşş :1shok:
sağol canım paylaşımın için. a.s.
bu fiyatlara bence çocuğun bez, doktor masrafları,ilkokuldan üniversiteye tüm eğitim giderleri de dahilnaniknanik
nedir bu bebek paketi?
vııışşşş :) güzel tepki.. daha da söylenecek bişey kalmamış valla funda :)
nedir bu rakamlar ya? içinde mi tutçak bu kadınlar bu bebekleri yani... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?