Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

İSTANBUL DA DOGUM FİYATLARI

KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500

ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500

ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200

ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900

AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200

ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000

ANADOLU SAGLIK HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250

YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900

arkadaslar usenmedim hepsini aradim 2009 dogum fiyatlarini sizlerle paylasmak istedim..

canım bende akademiye gidiyorum senin verdiğin fiyatlar hangi kurumla anlaşmalı ve ne zaman ait fiyatlar merak ettim ben telefonla görüşüp öğrendiğimde ssk ya normal doğum 610 sezeryan 870 demişlerdi CADIARZU

canım bende akademiye gidiyorum senin verdiğin fiyatlar hangi kurumla anlaşmalı ve ne zaman ait fiyatlar merak ettim ben telefonla görüşüp öğrendiğimde ssk ya normal doğum 610 sezeryan 870 demişlerdi CADIARZU

bende arayıp sorduğumda akademi bana ssk anlaşmalı normal 710 sezeryanda 1015 demişlerdi kafam karıştı şimdi CADIARZU :bbo:

konak ta da normal doğum 1000 sezeryanda 1500 fatura alamzsan 200 tl indiriolar :)delikafadulden

canım ne zaman aradın sen birde ssklı senmi çalışıyosun yoksa eşinmi yada memursanız da fiyatlar değişiyo benim eşim ssk lı bende ondan yararlanıyorum memur filan değiliz yani

slm arkadaşlar.KOCAELı AKADEMı HASTANESı EMEKLı SANDIĞI DOĞUM ÜCRETLERı(20 mayıs günü kontrole gittiğimde aldım fiyatları)
NORMAL:710
SEZERYAN:1015
VIP ODADA NORMAL:1210 SEZERYAN:1765

evet bende şuanda akademi medical muhasebede çalışan bir arkadaşımla görüşüyorum msn de
oda standart oda fiyatları olarak 710 ve 1015
tabi lüks odalar daha farklı dedi
ayrıca standart odada tv klima banyo herşey mevcutmuş
umarım ben doğurana kadar zam filan gelmez

cnm ssk damı aynı fiyatmış doğum ücreti?
bana 3 ay önce daha farklı fiyat vermişlerdi(daha uygun)inşallah bi 3 ay sonra yine fiyatlar değişmez..
bide bana özel hastanede ektradan vıp odada kalmak gereksiz geliyor.naçizane fikrim..:1closedeyes:

şimdi canım ben ilk hamile kaldığımda aramıştım bu hastaneyi yani yaklaşık 5-6 ay önce
o zaman fiyatlar normal doğum 610
sezeryan 870 idi
sonrasında yakın zamanda nette gördüm akademinin doğum fiyatlarını benim öğrendiğimden farklıydı arkadaşıma sordum oda değişti fiyatlar dedi
senin verdiğin fiyatları verdi bana ssk'lı olarak yani emekli sandığı ile aynı fiyatlar

ve büyük ihtimal değişmez ama değişme ihtimalide var dedi fiyatların umarım değişmez
ne çok fiyat değiştiriyolar anlamadım
ayrıca banada gereksiz geliyo lüks oda sonuçta standart odanında herşeyi mevcut lüksünkü biraz daha yenidir o kadar :1closedeyes:

bu fiyatlara hersey dahildir dimi kızlar epidural falan hastane doktoru olunca ek bir ücret alınmaz sanırım

bu fiyatlara bebek paketi ve doktor fiyati dahildir:)

nedir bu bebek paketi?

fiyatları görünce gözlerime inananamdım.bu ne yaaa.uçuk fiyatlar bunlar.vıııışşşşşşş :1shok:
sağol canım paylaşımın için.
a.s.

vııışşşş :) güzel tepki.. daha da söylenecek bişey kalmamış valla funda :)
nedir bu rakamlar ya? içinde mi tutçak bu kadınlar bu bebekleri yani... :)

yazık vallahi okudukca inanamadım yemin ederim hakkaten içimizde tutucaz heralde bebekleri Allah kolaylık versin şoka girdim yemin ederim

merhabalar özel gebze merkez hastanesinde doğum yapan varmı varsa doğum ücreti ne kadar bileniniz varmı?????

......aynı mesajdan iki tane çıkmış sildim bunu.kusura bakmayın ..

Son düzenleme:
nedir bu bebek paketi?

vııışşşş :) güzel tepki.. daha da söylenecek bişey kalmamış valla funda :)
nedir bu rakamlar ya? içinde mi tutçak bu kadınlar bu bebekleri yani... :)

heralde tutcaz canım. kaydirigubbakcemile3
fiyatlaar gerçekten inanılmaz.ben gene gittiğim hastaneye devam edeyim anlaşıldı.tabii onlarda sonradan zam yapmazsa.yarın gene sorayımda garanti olsun.:1rolleyes:

kızlar bende fiyatları araştırdım biraz malu çoğlu gebelık olduğu için erken doğum ihtimalini düşünmek lazım küvezler çok pahalı geceliği 1000-1500 tl arası değişiyo.

medical park -göztepe ssk lı fiatı 2200 sezeryan +550 2.bebek ücreti+350 gecelık kuvez ücreti ssk sız olsa nekadar olurdu bilemiyorum

jınemed - beşiktaş 3000 normal doğum +800 2.bebek aşıları +küvez 1000-1500arası

internatıonal hospital-yeşilköy sezaryan 5000

acıbadem kadıköy 10250 sezeryan 2.bebek dahil +küvez gcelik 1500

memeroıl 4550 sezeryan

biraz daha orta seviyeye hitap edecek hastaneler:

özkan hastanesi -pendık sezeyan 750+150 2.bebek +küvez 0 ssk

umut hastanesi-kartal sezeryan 450+100 2.bebek +küvez 0 ssk

sema hastanesi -kartal 3430+350 küvez (400-1500) küvez ssk geçerli değil

bölge hastanesi-maltepe kendi isteğinle sezeryan 900 dr.sezeryan isterse 400 +170 2.bebek +100 küvez sskgeçerli

kartal hospital 480 sezeryan +100 2.bebek fataterapi günlük 150+küvez 0 ssk

medipol ssklı 2500sezeryan +350 2.bebek+küvez 0 ssk karşılıyo sezeryanı dr.um dısardan old.için özel de yapılıyo ssklı o hastanenn dr.1500 tl sanrım bu şekilde kızlar son fiatlar ist.da Szler nereleri düşünüyosunuz ben medipolde yapıcam sanrım hem güvenli yeni doğan bakımını çok iyi duydum giden veya doğum yapanınız varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…