Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

Tülay24 merhaba, Medical Park'a küvöz için para ödendiğini iyi biliyor musun? Bende hamileliğimin başında oraya gidiyordum, eşim konuşmuştu fiyatları, küvöz için ssk anlaşması var, ücret ödemiyorsunuz demişlerdi sanki..
Sen bu rakamları telefonda aldın değil mi?

ewem kedici telefonla aldım fiatları bana ssk lı gecelık 350 dediler hatta sen sorunca not defterime baktım doğru yaklasık 15-20 gün önce aramıştım tüm hastaneleri

tülay acıbadem 10250 mi yazıyo benmi yanlış görüyorum?10 milyar 250 milyon yani?
yuh ya resmen soygunculuk bunlarınki...

aynen, kuvöz için ayrıca para ödeniyor. ssk anlaşması var evet, ama ödeme yapılıyor.

Çok enteresan, o zaman Medical Park, habire fiyatları değiştirip duruyor. mirmirmirmir

bu da aynen doğru. zırt pırt değişiyor.
20 gün önceki muayene fiyatları ile bugünki ayn değil.

hanımlar, yeni aldım aşağıdaki fiyatları.
ancak her ikisi de haziran-temmuz gibi zamlanacak sanırım.

Medical Park - Göztepe

Sezeyan sectio doğum
Ücretli için: 2.750 tl
SGKlı için: 2.200 tl
Dr. dışardan: 1.665 Tl

Normal doğum
Ücretli için: 1.900 tl
SGKlı için: 1.400 tl
Dr. dışardan: 1.050 tl

Epidural farkı: 650 tl
Suit oda farkı (günlük) : 450 tl

İsteğe bağlı sectio: 2.600 tl

Hisar İntercontinental Hospital (ümraniye)

aşağıdaki fiyatlar hiçbir sosyal güvence olmayan haller için alındı. ssk'lılara %30 indirim yapıyorlarmış.

Normal doğum : 3.055 tl
Dr dışardan gelirse: 1.843 tl

Epiduralli normal doğum: 3.386 tl
Dr dışardan: 2.174 tl

Sezeryan : 3.684 tl
Dr dışardan: 2.655 tl

Pca uygulaması: 110 tl
refakatçi için günlük: 100 tl
lansinoh krem: 45 tl
Açık suit farkı günlük: 114 tl
King size oda farkı günlük: 225 tl
özel giderler ekstradır.

evet doktorumla kendı hastanemın dogum fıyatlarını konustum sonunda

özel batı bahat hospıtal ikitellide

normal dogum ssk'lı 300
epıdural farkı 200 toplam 500 tl....

sezeryan ssk'lı 600 tl...

herhangı bı sorun oldugunda kuvez ucretı gunluk 1500-2000 tl arası
ama ssk'nız varsa 2 ay kalsa bıle 1000 tl ödemezsınız bıle dedı......

ayrıca normal dogumda doktorunuz mutlaka yanınızda oluyor ve müzik eşliginde doğuruyorsunuz

arkadaslar ben kucukkoy ozel duygu hastanesinde 5 ay önce dogum yaptım normal 110 sezeryan 220 dogum sonrası bebekte bi sorun olursa yogun bakım ucretide buna dahil cokkkk uygun ve cok kaliteli bir hastane cok memnunum

sadece doğum fiyatları mı zamlanmış dr kontrolleride mi..

benim oğlumun dr u orda bize fiyat farkı var gibi gelmedi..

özel sağlık sigortamız var ondan mı acaba çok mu yeni bi haber bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ilginç demek insanlara farklı farklı davranıyolar..

ben doğumumu orda yapmak için görüşmeye gitttiğimde bazı memnuniyetsizliklerimi dile getirmeye gittim halkla ilişkiler müdiresi handan hanımla görüştüm..

gayet ilgili ve saygılıydı o zaman..

çok ciddi konuşmuştum ama ben mesleğimi öğrenince daha bi saygılı davranmıştı etkisi varmı bilmem..

hmm evet aynı bayandan söz ediyoruz sanırım..

biz şikayetlerimizi bildirdiğimizde bize geri tel açıp sorunları gidermek için nasıl bi yol izlediklerini filan uzun uzun anlatmıştı..

ama aklıma şu geldi..eşim kendi mesleğinin haricinde aynı zamanda bi gazetede köşe yazarlığıda yapıyor ve bayan bunu biliyodu..
şimdi arada bu kadar dağlar kadar fark olunca kesin onun etkisidir diyorum..

hmm çoook ilginç allah ım neden böyle cinlikleri ben düşünemiyorum:))

hmm çoook ilginç allah ım neden böyle cinlikleri ben düşünemiyorum:))

ahahaha :) allah iyiliğini versin senin estel :)
düşün valla.

ben önce kendime, sonra eşime çok güveniyorum. hakikaten güveniyorum.
ama etrafa güven yok şekerim :) akılda tutmak lazım-düşünmek lazım bazı cinlikleri :)))

benim özel sağlık sigortam var ama doğum ve sünnet hariç..

onun için işe yaramadı doğumda..

merhabalar bende doğum fiyatlşarını yeni araştırmaya başladım bu gün tekirdağda özel bi hastaneyi aradım eşim memur ve fark olarak epidural sezeryan için benden 1 milyar istdiler :1shok: tabi ben şok oldum gerçekten fiyatlat böylemi batıda yoksa benle dalgamı geçtiker acep:1shok:

yok artık yuh yanı
benım doktorum epıdural farkını 200 tl dedıvereliniortak

arkadaslar bende trabzon özel imperial hastanesinde doğum yapıcam kısmet olursa.biz emekli sandığına bağlıyız.sezeryan olucam çift kişilik odlar 650 suit odalarda 750.ayın 19unda doktorumla randevum var bu ggittiğimde tam günümü alıp suit odayı ayarlatıcam.bundan önceki doğumumuda 18 ay önce kocaelide özel marmara hastanesinde olmustum onun içinde 750 vermiştim..spinal anestezi olmustum.burda bana fiyatlar uygun geldi

Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Doktorumun doğum için anlaşmalı olduğu bazı hastaneler var.Doğumu oralarda yapıyor. onun önerisi ile Kısmetse ıncirli Ethica hastanesinde doğum yapıcam. Normal 2.100 , sezeryan 2.500 muş. Hekim dahil fiyatı. Ancak küveze girerse yada sarılık olursa fototerapiye girerse onlar artı ücrete tabiymiş, ve bunları ssk karşılamıyormuş. Hee birde normal odaları fazla büyük değil. eğer suit oda istersen gecelik 150tl fark ödüyormuşsun. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar

ben ankara akay hastanesin de doğum yapacağım inşallah emekli sandığı normal 1850 sezeryan2250
gerçekten şehirler arasında çok fark var eğer küçük bir şehirde olsam bu kadar para verilmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…