Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba.. Nisan ortası doğum yapacağım. Adana'da doğum fotoğrafçısı tavsiyeniz var mı? Ben biraz araştırdım ama henüz kimseyle bir iletişimim olmadı. Önerebileceğiniz biri var mı?![]()
Temmuz ayında doğum yaptım...benim de doğum öncesi ve doğum anı fotoğraflarımı Tuğba Ölçer çekti çok memnun kaldım...albümü çok güzel fiyatı da çok uygun...resimler müthiş...yani hiç beklemiyordum bu kadarını ama çoookkk memnun kaldım, tawsiye ederim...
tşk. ederim ama burdan fiyat vermem doğru olmaz diye düşünüyorum...ben size sitesini wereyim Doum Fotorafs Tuba ler / Doum Fotoraflar / Adana, Mersin, Gaziantep.. burdan ulaşıp fiyat (çok uygun) ya da merak ettiğiniz herşeyi öğrenebileceğinizi umuyorum ki öle olacaktır...
Selam anne adayları ve müstakbel melek kokulular..
Ben Nergis..
Radyo tv mezunuyum.6yıldır fotoğraf ile uğraşıyorum son 2 senem profosyonel olarak geçmekte ve bu süreç içerisinde 9 aylık gibi bi süreçte "fotoğrafta hikaye" adı altında bir eğitim aldıım.
Bunun yanı sıra moda-reklam,grafik,düğün hikaye fotoğrafları çekiyorum.
İşimin karşılığında fix olarak 350-450 arası fiyat veriyorum.50 fotoğraf (cd halinde siyah-beyaz/normal),bir video,bir albüm(seçtikleri 20-30 fotoğraf), seçtikleri 3 fotoğrafı ise panoromik çerçeve ile teslim ediyorum. Dilerlersen,z doğumun gerçekleştiği gün seçtikleri kişilere e-mail yolu ile haber veriyorum.
Ulaşmak ve örnek görmek isteyenler için adresim: n.enginnergis@gmail.com
Telefon numaram: 0539-3104554
Şimdiden bütün annelere iyi doğum dileklerimle..:81:
Merhaba arkadaşlar benim doğum fotoğraflarımı adana medline hastanesinde fatma akyüz çekti gerçekten çok memnun kaldım. Önceleri tereddüt ettim ama bebişimin albümünü elime aldığımda anladım ki boşuna tereddüt etmişim :) fatma hanım işinde çok iyi bi bayan kesinlikle tavsiye ederim.