Doğum Fotoğrafları için doğum fotoğrafçısı öneriniz var mı (Adana)?

queen_bee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
9
0
36
Adana
Herkese merhaba.. Nisan ortası doğum yapacağım. Adana'da doğum fotoğrafçısı tavsiyeniz var mı? Ben biraz araştırdım ama henüz kimseyle bir iletişimim olmadı. Önerebileceğiniz biri var mı?:49:

Son düzenleme:
Herkese merhaba.. Nisan ortası doğum yapacağım. Adana'da doğum fotoğrafçısı tavsiyeniz var mı? Ben biraz araştırdım ama henüz kimseyle bir iletişimim olmadı. Önerebileceğiniz biri var mı?:49:

Kuzenim Kasım ayında doğum yaptı, fotoğrafları Tuğba Ölçer çekmişti. Hazırladığı albümü çok beğendim ben. İşini iyi yapan bir fotoğrafçı, tavsiye ederim.
Web sitesinde çektiği fotoğraflardan örnekler var, bir bakın isterseniz.
Doum Fotorafs Tuba ler / Doum Fotoraflar / Adana, Mersin, Gaziantep..

ayy bugun kızımı doktora goturdugumde dıkkatımıcektı metropark ta duvarda afıs vardı vıp oda susleme fotografcılık falan dıye....

Temmuz ayında doğum yaptım...benim de doğum öncesi ve doğum anı fotoğraflarımı Tuğba Ölçer çekti çok memnun kaldım...albümü çok güzel fiyatı da çok uygun...resimler müthiş...yani hiç beklemiyordum bu kadarını ama çoookkk memnun kaldım, tawsiye ederim...

Temmuz ayında doğum yaptım...benim de doğum öncesi ve doğum anı fotoğraflarımı Tuğba Ölçer çekti çok memnun kaldım...albümü çok güzel fiyatı da çok uygun...resimler müthiş...yani hiç beklemiyordum bu kadarını ama çoookkk memnun kaldım, tawsiye ederim...

Bebeğiniz hayırlı olsun... Fiyatı söyleyebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...

tşk. ederim ama burdan fiyat vermem doğru olmaz diye düşünüyorum...ben size sitesini wereyim Doum Fotorafs Tuba ler / Doum Fotoraflar / Adana, Mersin, Gaziantep.. burdan ulaşıp fiyat (çok uygun) ya da merak ettiğiniz herşeyi öğrenebileceğinizi umuyorum ki öle olacaktır...

Siteye baktım zaten ama fiyat bilgisi yoktu, kısmetse ekim ayında olacak benim doğumum... Özelden mesaj olarak yazabilir misiniz fiyatı ve içeriğini... Somut bir fikir sahibi olmak isterim sayenizde...:71:

özel msj hakkım olmadığı için burdan yazmak durumundayım...sitede zaten fiyat yazmaz siz mail atarak ya da telefonla arayarak fiyat alabilirsiniz...onun dışın da benim burdan size fiyat vermem inanın doğru olmaz...siz ona mail ya da tlf la ulaşırsanız istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz...şimdiki fiyatı farklıda olabilir bilemiyorum kusura bakmayın size başka türlü yardımcı olamıcam...

Selam :) Fotoğraflar için Tuğba Ölçer'le anlaştık. Hatta geçtiğimiz cumartesi de hamilelik çekimini yaptık. :49: Çok güzel fotoğraflarımız olacağına eminim çünkü gerçekten çok profesyonel biri. Ve de çok sıcak ve samimi bir insan. Doğumdan sonra görüşlerimi tekrar yazarım arkadaşlar. :3:

Selam anne adayları ve müstakbel melek kokulular..
Ben Nergis..
Radyo tv mezunuyum.6yıldır fotoğraf ile uğraşıyorum son 2 senem profosyonel olarak geçmekte ve bu süreç içerisinde 9 aylık gibi bi süreçte "fotoğrafta hikaye" adı altında bir eğitim aldıım.
Bunun yanı sıra moda-reklam,grafik,düğün hikaye fotoğrafları çekiyorum.

İşimin karşılığında fix olarak 350-450 arası fiyat veriyorum.50 fotoğraf (cd halinde siyah-beyaz/normal),bir video,bir albüm(seçtikleri 20-30 fotoğraf), seçtikleri 3 fotoğrafı ise panoromik çerçeve ile teslim ediyorum. Dilerlersen,z doğumun gerçekleştiği gün seçtikleri kişilere e-mail yolu ile haber veriyorum.

Ulaşmak ve örnek görmek isteyenler için adresim: n.enginnergis@gmail.com
Telefon numaram: 0539-3104554

Şimdiden bütün annelere iyi doğum dileklerimle..:81:

Arkadaşlar merhaba.. 7 nisanda bebeğime kavuştum :) Aslında 8 nisanda doğacaktı fakat 1 gün erken geldi sabırsız meleğim.. Hastaneye gittiğimizde sancılarımın sıklığı çok artmıştı, doktorumuz gelip kontrol edecekti o sırada aklımıza Tuğba Hanım geldi (doğum fotoğrafçısı) hemen aradı eşim ve 20 dk. sonra hastanedeydi Tuğba hanım. (doğumdan 1 ay önce de hamilelik fotoğraflarımı çekmişti zaten.) Doğumun ertesi günü de sabahtan tekrar geldi hastaneye ve çekimin devamını gerçekleştirdi. Sayesinde bakmaya doyamadığımız doğum fotoğraflarımız oldu. Adana'da doğum yapacak arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Yaptığı doğum albümünü görmenizi isterim. Çok düzgün çalışan, işini çok iyi yapan ve çok samimi, canayakın bir insan. Doğum fotoğrafçısı ile çalışma düşünceniz varsa kesinlikle Tuğba Ölçer diyorum. Şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Selam anne adayları ve müstakbel melek kokulular..
Ben Nergis..
Radyo tv mezunuyum.6yıldır fotoğraf ile uğraşıyorum son 2 senem profosyonel olarak geçmekte ve bu süreç içerisinde 9 aylık gibi bi süreçte "fotoğrafta hikaye" adı altında bir eğitim aldıım.
Bunun yanı sıra moda-reklam,grafik,düğün hikaye fotoğrafları çekiyorum.

İşimin karşılığında fix olarak 350-450 arası fiyat veriyorum.50 fotoğraf (cd halinde siyah-beyaz/normal),bir video,bir albüm(seçtikleri 20-30 fotoğraf), seçtikleri 3 fotoğrafı ise panoromik çerçeve ile teslim ediyorum. Dilerlersen,z doğumun gerçekleştiği gün seçtikleri kişilere e-mail yolu ile haber veriyorum.

Ulaşmak ve örnek görmek isteyenler için adresim: n.enginnergis@gmail.com
Telefon numaram: 0539-3104554

Şimdiden bütün annelere iyi doğum dileklerimle..:81:

iyi günler nergis hanım düğün konusundaki çalışmalarınız ve fiyatlarınız hakkında da bilgi verebilir misinz?şimdiden tesekkürler.

Dilek Eşiyok bir numaradır,tavsiye ederim :) Bizde düğün fotoğraflarımız için kendisiyle çalıştık

Merhaba arkadaşlar benim doğum fotoğraflarımı adana medline hastanesinde fatma akyüz çekti gerçekten çok memnun kaldım. Önceleri tereddüt ettim ama bebişimin albümünü elime aldığımda anladım ki boşuna tereddüt etmişim :) fatma hanım işinde çok iyi bi bayan kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar benim doğum fotoğraflarımı adana medline hastanesinde fatma akyüz çekti gerçekten çok memnun kaldım. Önceleri tereddüt ettim ama bebişimin albümünü elime aldığımda anladım ki boşuna tereddüt etmişim :) fatma hanım işinde çok iyi bi bayan kesinlikle tavsiye ederim.

peki telefon numarasını verebilir misinz? medline gidiyorum ama fiyatlar uçmuş o kadar para veremem o yüzden

Back
X