• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü davetli sorunsalı

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
İyi geceler hanımlar.
Fikirlerinize ihtiyacım var, yavrumun 1 ay sonra doğum günü var. Ve her anne gibi ben de çok heves ediyorum :21:
50 kişilik bi parti yapıcaz evimizde, eş dost, kardeşler falan. Şimdi sıkıntı şu; benim iki kuzenin çocukları çok aşırı derecede şımarıklar, çocuktur yapar eyvallah ama anne ve babaları hiç bişey demez oğlum yapma etme vs diye. Beni rahatsız eden de bu. Şimdi güzelce hazırlancam süsleyeceğim evi ve sırf onlardan korkuma (korkudan kastım bozmasınlar diye gözetleme) gözümde büyüyo doğum günü :( çağırmasam çok ayıp olcak iki ucu şeyli değnek hadi bana bi fikir verin kknın her soruna çözüm üreten zeki hatunları:KK66:

Verilebilecek bi fikir olacağını sanmıyorum.
Ya çağırıp katlanacaksın ya da cagirmayacaksın.
Ben senin yerinde olsam böyle şımarık çocuk ve ebeveynlerine katlanamadığım için zaten arama mesafe koymuştum .
Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene de:KK57:
Ve ertesi gün paso halı sildim ben

Tabikide cağırmaLIsın. Bu arada hayırlı yaslarınız olsun. Düşünsene senin bebeğinde büyüyünce çok yaramaz ve sen hep özel günlerde ayrılıyosun
Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için :KK36:
Gönlüm tabiki çağırmaktan yana amaaa bilmiyorum ben kızımın arkasında önündeyim devamlı ve gittiğim yere rahatsızlık veririm diye ödüm kopuyor ve eğer karşımdaki kişiye rahatsızlık veriyosa çocuğum ayrılayım sorun değil ona göre de evde terbiye etmek lazım

Kızım bu yaramazlık terbiye ile olmuyo inanki bide benim basımda var ama engelliyorum birşekilde hep arkasından önünden geziyorum.

Kızım bu yaramazlık terbiye ile olmuyo inanki bide benim basımda var ama engelliyorum birşekilde hep arkasından önünden geziyorum.
Terbiyeyle olmuyo evet çocuğun kendi içinden geliyo da çok mu zor yapma oğlum demek en azından yaptırmamaya çalışmak engel olmak falan.
Çocuk afedersin gelsin evimin dumanını attırsın annesi de buna kayıtsız kalsın bilmiyorum benim yapıma ters ya:KK20:

Acaba doğum gününden 1 gün önce mi arasam plan yaparlar gelmezler belkio_O
Hmm. Bak bu olabilir. :KK48: haftaicine denk geliyorsa kacisiniz olmaz gibi geliyor yalnız.

Ya bir günlugune katlanacaksiniz yada arayi bozmayı göze alıp hiç cagirmayacaksiniz.

Cagırmazsanız olmaz! Bunun szde farkındasınız. O gun gormeyın duymayın cocugunuzun yenı yasını kutlayın. Baska bır alternatıf gozukmuyor

O gune ozel evinizde kirilacak ne kadar obje varsa her birini ortadan kaldirmaniz daha uygun olabilir. Nice yaslari olsun.. :)

Hanımlar başka fikirlere açığım:KK54:
Çağırmanız gerek,çağırmazsanız duyacaktır doģumgünü kutlayıp çaģırmadıgınızı.
Ćocuk halıya birseyler dökerken siz ne yaptınız? O gülen anneye 2 cift laf etseydiniz keşke,böyle bir rahatlık olmaz. Benimde çocuğum var ki asla izinsiz karıştırmaz,kirip döken bir çocuk değil,ama peşinde dolanıyorum bir yere gidince,birşeye zarar vermesin vs diye. Bu rahatlığı anlamıyorum. Çocuktur yaramazlık yapar ama başkasının evine,eşyasına zarar veriyorsa anneside gülüyorsa orada bir sorun var.
Çaģırın,gözünüz üzerinde olsun,eşyalara zarar verdiģi an,annesine dönüp"Uyarırmısın oğlunu,bak ne yapıyor"diyin,kadını mütemadiyen rahatsız edin,anlasın.

çağırman gerekli...ama bu sefer doğum günü diye öyle biberona falan birşeyler koyma...zaten telaşın olacak..istediklerinde ilgilenme pek..hatta bir odaya sok onları orda oynasınlar..tabi durursalar :)
yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun minik kuşunun..:nazar:

konuyu çok anlamadım, çocuklar için bir doğumgünü düzenliyorsunuz ve ortalığın batmasından endişe ediyorsunuz.
Kendi doğumgününüz sandınız zaar.

gerçekten enteresan yorumlar da var, ilgiyle takip ediyorum.

İyi geceler hanımlar.
Fikirlerinize ihtiyacım var, yavrumun 1 ay sonra doğum günü var. Ve her anne gibi ben de çok heves ediyorum :21:
50 kişilik bi parti yapıcaz evimizde, eş dost, kardeşler falan. Şimdi sıkıntı şu; benim iki kuzenin çocukları çok aşırı derecede şımarıklar, çocuktur yapar eyvallah ama anne ve babaları hiç bişey demez oğlum yapma etme vs diye. Beni rahatsız eden de bu. Şimdi güzelce hazırlancam süsleyeceğim evi ve sırf onlardan korkuma (korkudan kastım bozmasınlar diye gözetleme) gözümde büyüyo doğum günü :KK43: çağırmasam çok ayıp olcak iki ucu şeyli değnek hadi bana bi fikir verin kknın her soruna çözüm üreten zeki hatunları:KK66:
valla benım kuzenlerım kardesım gıbıdır , canlarımdır cocukları da oyle nolcak dagıtıversınler zaten 50 kişilik kutlamayı evde yapmak pek mantıklı gelmedi bana, temızlıgı-hazırlıgı vs ..

evınde genıs olması sart o kadar mısafır agırlama ıcın, ben sıze alternatıf bır cozum olarak sunu soyleyebılırım dısarda ucuz mekanlar var bır ıkı saatlıgıne bır yer ayarlayın, sız yıne yıyecek menusunu kendınız hazırlarsınız, herkesı de cagırın boylelıkle ev kırlenmez, hızmet etmek gıbı bır durumunuz olmaz açık bufe olur, cocuklarda ıstedıklerı kadar dagıtır ortalıgı, arkasından toplamanız gerekmez, en guzel tarafı da sımdı cagırmasanız olmaz -cagırsanız sız bellıkı huzursuz olacaksınız ev ortamında bu gergınlık ortadan kalkar..

Back
X