ya bendede hemen bi suçluluk duygusu tavan yaptı hep böyle oluyoodun herif.
siz nasıl suçlu durumuna düşüyosunuz ya hayret bişey. atın tribinizi sonuna kadar.
evet bunları söyledi, bu kapıya çıkan şeyler söyledi yani ama bozuldum ben açıkçası bilmiyorum kiCanım siz sevgili değilsiniz
Açık açık söylemesi gayet doğal
Sonuçta para ödediniz
Eğer sadece yazdıklarınızı söylediyse
Üzülecek bir durum yok
Gidin ve değiştirin
Herşeyi takmayın kafaya bu kadar
Ya beğenmemesi normalevet bunları söyledi, bu kapıya çıkan şeyler söyledi yani ama bozuldum ben açıkçası bilmiyorum ki
Aklın yolu birbence de alınacak birşey yok.. evlisiniz sonuçta beğenmediği bir şeyi sırf gönlünüz olsun diye niye kullansın ki.. değiştirmek gibi bir alternatif varken..
bende eşimin bana aldığı bir hediyeyi değiştirdim yazık günah değilmi verilen paraya kullanmayacağım birşey için..
Bence bozulacak birşey yok. Beğenmemiş ve açıkça dile getirmiş. Gider değiştirirz peki hayatım deyip bir öpücük kondurun ve doğum gününün tadını çıkarın.evet bunları söyledi, bu kapıya çıkan şeyler söyledi yani ama bozuldum ben açıkçası bilmiyorum ki
hakkaten odunmuş yaherkese merhaba, uzun zamandır üye olmadan kk yı takip ediyorum. Bugün sormak istediğim birşey var hanımlar, eşime doğum günü için bir hediye aldım ne olduğu çokta önemli değil ama ihtiyacı olan birşeydi, insan bir süre sonra hediye almakta tıkanıyor, senelerdir birbirimize herşeyi aldık. Bende ihtiyacı olan birşey alayım en azından dedim. Beğenmedi! ben beğenmemesine takılmıyorum, tabiki beğenmeyebilir, bana en son aldığı hediyeyi bende beğenmedim ama teşekkür ettim ve kullandım, beğenmese neyse bir sürü de laf söyledi. Geri verelim başka bişey alalım dedi, keşke başka birşey alsaydın dedi. Kırıldım ben buna, abartıyor muyum? İster istemez yüzüm düştü. Şimdi de doğum gününde surat yapan kaprisli eş oldum. Ben ne dedim ne var bunda diyor? kızmış bana suçlu ben oldum?
ya bendede hemen bi suçluluk duygusu tavan yaptı hep böyle oluyodoğum gününü zehir ettim gibi hissediyorum keşke üzerinde durmasaydın buse diyorum ama haklıyım
ıyyy kazulet nolcakherkese merhaba, uzun zamandır üye olmadan kk yı takip ediyorum. Bugün sormak istediğim birşey var hanımlar, eşime doğum günü için bir hediye aldım ne olduğu çokta önemli değil ama ihtiyacı olan birşeydi, insan bir süre sonra hediye almakta tıkanıyor, senelerdir birbirimize herşeyi aldık. Bende ihtiyacı olan birşey alayım en azından dedim. Beğenmedi! ben beğenmemesine takılmıyorum, tabiki beğenmeyebilir, bana en son aldığı hediyeyi bende beğenmedim ama teşekkür ettim ve kullandım, beğenmese neyse bir sürü de laf söyledi. Geri verelim başka bişey alalım dedi, keşke başka birşey alsaydın dedi. Kırıldım ben buna, abartıyor muyum? İster istemez yüzüm düştü. Şimdi de doğum gününde surat yapan kaprisli eş oldum. Ben ne dedim ne var bunda diyor? kızmış bana suçlu ben oldum?
Sakayla karisik sen daha guzelini bana alana kadar en iyisi bence buydu bir dahakine hediye olayina girmeyiz sen secersin ben alirim ama surprizi kalmaz uymudur? Seklinde soruverin....ya bendede hemen bi suçluluk duygusu tavan yaptı hep böyle oluyodoğum gününü zehir ettim gibi hissediyorum keşke üzerinde durmasaydın buse diyorum ama haklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?