doğum günü hediyesini beğenmeyen eşim.

benim eşimde beğenmez öle çokta hediye almam ona ama yurt dışından bi parfüm almıuştım en son ne gerek vardan tutta o fiyata burda şunu alırdıumdan çıkta neler neler en sonundada oğluma deosunu verdi al kullan diye.öle çok parada vermedim uygunduda.

heh işte benimkide öyle dedi bu paraya şunu alırdık filan..

evet evlilikte yıllar içerisinde birbirinize alınacak hediye orjinalliği tükendiği gibi belli ki bazı kocalarda saygı da tükeniyor..
biz iyisini yapıp hiçbir kutlama ve hediye alma muhabbeti yapmıorz.. herkes kendine ne isterse onu alır.. siz de bundan sonra öyle yapın bir şey almayın nie almadın derse de sen beğenmiosn zaten git kendin al diyin..

Bence abartiyorsunuz evlisiniz neticede begenmiyebilir değiştirebilirsiniz söyleme tarzı önemli sadece

Geçen bunun kadın versiyonu vardı adam hediye almış kadın beğenmemiş

Kullan ne olur ki diyenler ya da değiştir diyenler vardı

Îki görüş de olabilir ben aldığım şeyleri değiştirilebilşr alıyorum bozulmam yani zira ben hiç beğenmem diye o bana bir şey almıyor meselaaaa

Usul adap vardir.ayip etmis esiniz.
Sevgiliyken esim bana hediye almisti 2 defa.begenmemistim.ama soylemedimde.onun hatri icin giydim.evlendik gecen dogum gunumde bi bluz almisti.aslinda fena degildi.ama acik acik dedim "hayatim siyah hirkaya cok ihtiyacim var.onunla degiselim mi kirilmazssan.daha sik giyerim hem" dedim.olur tabi dedi.gittik degistik.acik olmam cok hosuna gitti.
Keske esinizde biraz yapici olsaydi

Bence biraz alınganlık yapmışsın ama eşinin tutumu da çok iyi değil çünkü bengenmez ama kibar bir dille değiştirsem olur mu diye kibar bir dille söyleye bilir. Ben her hediye aldığımda begenmezsen gidelim değişelim derim ve cidden hoşlanmamışsa boynuma sarılıp güler bende anlarım durumu. Biraz birbirinize karşı anlayış ve empati gösterin o zaman inan hiç sorun çıkmıyor

Çok istediğim bir şey alınırsa hoşuma gider ama ihtiyacım olan bir şey alınırsa hoşuma gitmez.
Misal makyaj çıkarıcım bitmişse ihtiyaçtır ama hediye olarak asla memnun etmez.

Merak ettim ne aldınız,ihtiyaç deyince aklıma yün fanila filan geldi:)

geri verip başka birşey alalım demesinde ne var anlamadım. İlla ki hoşuna gidecek diye birşey yok. ha teşekkür etmemiş, o ayrı.Onun için kızabilirsin ama trip atma be şekerim. Çocukmuyuz.

Bende eşime bir hediye yaptirdim özel bişi hiiç kullanmadı

aslında hiç hediye falan almamak lazım. benim eşimde annenin aldığı t shirt daha güzeldi falan dedi. bende bir daha ki yaş gününe hediye çeki aldım. bu seferde boyner den ne alacakmış şimdi bu çekle diye söylendi pess artık dedim.

Öküz. Benim ki de oyle. Ama cokta kafaya takmamak lazim. Evlisiniz asmissiniz artik. Parasini vereyim kendin al-lara gectik level atladik biz

Aynisi tam tersi olarak 1 Mart ta başıma geldi. Isimli yüzük istiyodum ne zamandır. Resmini falan göstermiştim eşime bi kaç ay önce alalım diye. Doğumgünümde almış fakat beğendiğim yerden almamış ve baş harfi büyük ben küçük yazı olanı begenmistim. Ve ayrıntılara takilirim. Yazı stili de benzer ama birebir değil. Kargo gelip te kutuyu açınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Şimdi begendigimden alacak ama bi kere resmine sitesine kadar gösterdiğim halde dikkat etmemis ben ne yapayım? Zaten zor beğenen bi insanım. Alırken sorsaydin keşke dedim. Çünkü zevkime göre hediye almasından umudu keseli çok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…