Doğum günü kavgası

Sizin onun yanına gitmeniz gerekirdi.

Erkek arkadaşın haklı,senin gitmendi doğru olan.Senin davet etmen zaten uygun değil, adamın doğum günü,sen gitmeliydin.

Ben olsam o yarim saatlik yolu kendim giderdim. Sonuçta karsı tarafin dogum gunu. Sizin dogum gununuz olsada gelmese neyse. O zaman tribiniz biraz cekilir olur. Ama şu sekilde bence karşı taraf haklı.

Yarım saatlik yol diyorsunuz da küçük yerde yaşamaya alışmış kişiler için yarım saat ölüm gelir, benim kv de bizi ziyarete geldiğinde bir yere gitsek amma uzakmış derdi ki bizim yakın diye tercih ettiğimiz bir yer olurdu genelde.

sen niye koca insanları kendi yaşadığın yere çağırıyosun ki kaşrı tarafın doğum günü için? saçma burası.
ama karşında da bi odun var.

merhaba kızlar, erkek arkadaşımla yarım saatlik mesafede farklı şehirlerde yaşıyoruz. Annesi de farklı ve uzak bir şehirde yaşıyor ve tatil için oğlunun yanına geldi 10 günlüğüne. Cumartesi günü erkek arkadaşımın doğum günüydü, annesi de orda tabi. Akşam yemeğe çıkarız dedi, ben onları kendi yaşadığım yere çağırdım, hem ben de gelirim dedim tamam dedi, fakat ailesi ile konuşmuş ve ananesine yarım saatlik yol uzak geldiği için gelmediler, orada bir yere gittiler, ben yarın gelirim yarın görüşürüz biz dedi tamam dedim. Ve dün sabah aradığında, annesi ve teyzesi ile gezmek için istanbula gideceğini ve yine gelemeyeceğini söyledi, bende sesim bozuk bir şekilde, kısmet olursa gelirsin iyi gezmeler size dedim, o anladı tabi ve hemen ne bu trip şimdi manyak mısın sen, kadın yılda bir defa geliyor ne yapayım yani, sen beni çok görmek istiyorsan dün buraya gelirdin, zaten gelmemeni evdekiler de tuhaf karşıladı fln dedi. Ben de çok kızdım, ben sizi buraya davet ettim gelmediniz, yarım saatlik yolun uzak gelmesini de ben tuhaf karşıladım, sende benim için son sıralardasın bundan sonra fln dedim tartıştık ve konuşmadık dün sabahtan beri. Bu arada o 38 ben 33 yaşındayım 2 yıldır beraberiz, evlilik teklif etti, bu yaz birşeyler yapmayı düşünüyoruz nişan yada evlilik fln.
Normalde çok güvendiğim, aldatması , gezmesi tozması,alkolü olmayan bir insan, o yönden güvenim tam yani fakat biraz aksi ve en ufak bir tribi nazı kaprisi bile çekemiyor, hemen kızmaya başlıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum?

Aldatmasi, gezmesi tozmasi olmayan bir adam cumleniz bana tuhaf geldi.

Aldatmak icin artik gezmeye tozmaya gerek yok bir tik yeter.

Dogum gunuyse sizin gitmeniz gerekli. Annesinin planlari olabilir 10 gunluk tatil icin. Bunu size gore ayarlamak zorunda degiller. Ancak sizi de ist gezmeye davet edebilirdi.

Erkek arkadaşınız haklı ama ben evdekilerde gelmemene şaşırdı demişya ona takıldım. Daha şimdiden ağızlarına laf vermiş. Yakında çift olacaksınız. Birbirinize ne kadar kızsanızda idare etmeniz lazım başkalarına karşı.

Konuyu okurken 20 yaşında filansınız diye düşünmüştüm. Konunun sonu çok şaşırttı beni.

tamam daha iyi yerler var diye çağırmışsın da kadına uzak gelmiş e kalkıp sen gitseydin o zaman doğumgünü olan o süpriz yapsasaydınız gidip..

tamam daha iyi yerler var diye çağırmışsın da kadına uzak gelmiş e kalkıp sen gitseydin o zaman doğumgünü olan o süpriz yapsasaydınız gidip..
evet gidebilirdim ama bende istersen sen gel demeyip de, ben yarın oraya gelirim yarın görüşürüz biz dediği için gitmedim açıkçası, öyle oldu. Bu akşam gelecek konuşcaz bakalım

evet gidebilirdim ama bende istersen sen gel demeyip de, ben yarın oraya gelirim yarın görüşürüz biz dediği için gitmedim açıkçası, öyle oldu. Bu akşam gelecek konuşcaz bakalım

işte siz öyle dedi diye gitmemişsiniz ama o beklemiş ..
kaldı ki annesi de muhtemelen bende başka şehirden geldim ayağına mı gidicem onun gelmesi gerekirdi diye düşündüğü için bahane uydurmuş bence gelmemek için..
niyetiniz iyi olsa da ayıp etmiş gibi görünmüşsünüz bence..

Back
X