Doğum günü partisi için yardım :)

Mutluluk_dukkani

Mutlu et mutlu ol :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
715
292
358
Kızlar oğlum için doğum günü hazırlıyorum ve tek başımayım yardım edebilecek kimse yok...

Bunun için menüde hem kolay hem ilgi çekici bişeyler olmalı.

en az 7,8 çeşit bişeyler hazırlayacağım.

sizler neler önerirsiniz?

merkla bekliyorum

Şimdiden kolay gelsin... Ben boyle organizasyonlarda servisi kolay şeyler begeniyorum. Pogacalar küçük küçük olmalı mesela, birkaç çeşit salata muhakkak olmalı, kek yerine muffin olabilir hem onları koyduğunuz kağıtlar renkli olursa renk katar masaya... cerez koyabilirsiniz küçük tabaklara ya da kadehlere, sarma olabilir ( hem önceden yaparsınız zaman kazanırsınız) aklıma bunlar geldi simdilik mutlaka farkli fikirler cıkar ...

Arkadaşın dediği gibi renkli özellikle mavi :KK8:renk muffin kaplarında kek olabilir. Çikolata sosuna batırılmış marsmallowlar hem basit hemde göze hitap ediyor aynı şekilde sultan lokumu ya da pudingli toplar çikolata trufflar tam çocuklar için :KK72: Mercimek köftesi patates salatası gibi bir kaç çeşit salata yeterli olur önceden yaprak sarması yapar hazır tutarsınız iki çeşit börek peynirli-patatesli gibi oldu mu bence pastayla beraber yetecektir eğer gözünüze az gelirse bir çeşit de tuzlu kurabiye araya sıkıştırırsınız:KK73:

Kızlar oğlum için doğum günü hazırlıyorum ve tek başımayım yardım edebilecek kimse yok...

merkla bekliyorum
Kısır yada mercimek köftesi,makarna salatası,yaprak patates salatası sarma,börek,poğaça,kurabiye çeşitleri,çerez,ve kek.

bence brokoli salatası yapabilirsin çocuklar içinde hem lezzetli hem sağlıklı. milföy yapabilirsin. önceden kurabiye yapabilirsin. eğer sarma sana zor gelecekse biber dolması veya pilav üstü tavuk yapabilirsin(kaseye önce biraz tavuk sonra pilav koyup ters çevirerek) şu anlık aklıma gelenler bunlar kolay gelsin. oğlunun doğum günü kutlu olsun:)

merkla bekliyorum
Bebek lokumu yap hem kolay hem çok güzel oluyor ben misafirlere yatıp bayıldilar irmik yapılıyor kolay gelsin doğum gününü kutlu olsun

Back
X