Doğum günü=sevgililer günü

ysfkardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
122
60
28
35
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Eşimin doğum günü 14 şubat malum sevgililer günü. Bir aklım diyor ki tek başımıza kutlayalım evde sürpriz yapayım. Bir aklımda diyor arkadaşları da çağırayım sürpriz yapayım. Eşim arkadaşlarına düşkündür ve onlarla iyi eğlenir mutlu olur. Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz başbaşa mı kalabalık mı

Kalabalık tercih ederdim
Ama arkadaşlarının sevgililer gününde proğramı yoksa tabi
Başbaşa olmakta güzel ama vıc vıc romantizme gerek yok bence birazda gırgır şamata gerek

Başımı ağrıtmam tantanayı sevmem.
Kocişimle kutlar keyf yapardım
Ben olsaydım...

Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Eşimin doğum günü 14 şubat malum sevgililer günü. Bir aklım diyor ki tek başımıza kutlayalım evde sürpriz yapayım. Bir aklımda diyor arkadaşları da çağırayım sürpriz yapayım. Eşim arkadaşlarına düşkündür ve onlarla iyi eğlenir mutlu olur. Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz başbaşa mı kalabalık mı

evliler için evlilik yıldönümü var nasılsa,doğum günü arkadaşlarla daha eğlenceli olur.tabi gelecek arkadaşların sevgilileri eşleri bu günü başbaşa kutlamak isterlerse katılmayabilirlerde,siz teklif edin eğer gelirlerse kalabalık çoşkulu bir doğum günü kutlarsınız,gelemezlerse baş başa romantik bir gün geçirirsiniz.

Arkadaslarinida cagirirdim.. ki seviyormusta onlarla vakit gecirmeyi.. sohbet muhabbet guzel olur yani..

Çağıracağınız kişilerinde programı olabilir malum sevgililer günü. İnsanları ikilemde bırakmayın başbasa kutlayın bence

Ya birde üç buçuk aylık bebeğim var tek olsak bebiş rahat bırakmaz bizde birşey anlamayız kalabalık olsa daha iyi olacak sanırım

Gundjz arkadaslarla kutlayıp aksam yemeginde bi restoranta gidebilirsiniz ya da tam.tersi. gün sizin

Arkadaşlarımız samimi olduğumuz için eğer programları varsa açık açık söylerler zaten

Akşam yemeğinde başbaşa olun bebişi uyutursunuz.
Sonrasında arkadaşları gelsin ikinci süpriz olur.

Kış günü ağrısız başına dert mi alacaksın.Arkadaşlarını kuru kuru pastayla savamazsın,küçük çocuğunda var.Evini temizlemeyle,alışverişle,gelen gidenle uğraşmaya gözün kesiyorsa ne ala.Seneye çocuğun da büyür,daha iyi hazırlık yaparsın,seneye kutlarsın.Bence ikiniz kutlayın.

benim bebeğim küçükken ev temizliği yemek kuaför evde kutlayacağımız halde canım çıkıyordu 3 aylık bebekle misafir çok zor olmaz mı benim bebeğim gazlıydı çok ağlardı ben hiç öyle yemekli misafir alamadım yufkadan börek kek kısır yaptım bebek görmeye gelenlere onlarıda bebek uyurken yada komşu kızı oğlumu tutarken yaptım zorlama kendini bebekte perişan olur akşam o uyur siz başbaşa kutlarsınız biz hep öyle yaptık bebek arabasına koyardık evde masaya çekerdik yemek yerken, üçümüz dans ederdik falan çok güzel olurdu:)

Bence boyle zamanlar yalniz olmalisiniz. Zaten su hayat kosusturmasi hep insanlarlayiz ve esler birbirine kaliteli zaman ayiramadiklarindan muzdarip, boyle bigunude ikiniz kutlayin bence.

Back
X