Doğum günü

demetmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
25
6
38
39
Merhaba arkadaşlar yakında kızımın ve yigenimin doğum günü var ikisine de kırmızı başlıklı kız konsepti doğum günü yapıcaz dagitmalik hediye olarak küçük kavanozlarda çilek reçeli elma şekeri kitap ayracı düşündük başka ne olabilir değişik ve güzel

Merhaba... bende eylül annesiyim:-)
Oğlumun doğum günü 14 eylülde inşaAllah 1 yaşına girecek...
Bende birkaç gündür araştırma yapıyorum internetten birkaç yer bulup mağazalarına gidip baktım özellikle kız çocukları için envayi çeşit ürünler var bayıldım:-) ben görmeden bişey almayı sevmiyorum yakından görüp dokunmam lazım eğer istanbuldaysanız bi yer tavsiye edebilirim... ben çok fazla bişey almadım birkaç tane süs aldım toplam 70 lira ödedim pastayı inşallah kendim yapıcam.. dağıtmalık bişey henüz almadım kararsızım o konuda zaten aile arasında olacak birazda bütçem müsait değil ama ufak şeylerde çok tatlı görünüyor magnet düşünmüştüm ben klasik olsada bebeklere özel doğum günü magnetleri var veya kokulu sabun veya kokulu süs mesela küçük anahtarlıklar var dağıtmalık bide dağıtmalık bileklik görmüştüm çok tatlı görünüyolardı süslü püslü.... gidip bakmakda yarar var:-)

Teşekkür ederim maşallah daha uzun yaşları olsun sağlıkla insallin.ben Ankara'da oturuyorum.zaten bende kavanozları aldım çilek reçeli koyup susleyecegim kokulu taş yapıyorum ondan da kalıp bakıyorum varsa kırmızı başlıklı kız yoksa normal kız döküp boyayacagim başka ne yapsam dedim

Back
X