Doğum günü

kelebek4616

Huzur...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
108
45
98
32
Kızlar selam,
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum.Bugun benim doğum günüm dün kardesimin evindeydik gece geldik eve ben yeni yatmıştım eşimde bir tane tek kişilik pasta almış doğum günümü kutladı diyetteyim sağlık sorunlarımdan dolayı tatlı yiyemiyorum zaten tesekkür ettim oda diyette olmasaydın seni yemege cıkaracaktım bir daha ki dogum gününe ayarlarız dedi sonra yattım ben . Ve eşim bugun arkadaslarıyla denize gitti sabah 07.00 da çıktı evden daha önce zaten bunun için izin almıştı ama bi gün demişti bende tamam demiştim. Hatta dün kardeşime giderken hava cok kötüydü yağmur yağdı daha cok yagsın insallah dedim esimde yarın ben denize gideceğim diye mi söylüyorsun dedi bende o an sadece yok ne alaka diyebildim bugun gideceğini bile bilmiyordum şaka yapıyor sandım.sonucta evet dogum günü cok büyük birsey değil belki ama sonucta önemli değil mi yani yanımda olması gerekmezmiydi kızlar sizce ben mi alınganlık yapıyorm?

Sen de arkadaslarinla icmeli eglenmeli dansli muzikli bir parti yap nolursun.
Video ve fotograf da paylas gozune soka soka. Sonra o dusunsun dusuncesiz kalpsiz tuhaf esin.

bu kişiden kişiye değişir aslında ama değer veriyorsanız değer veriyorsunuzdur. üzüldüyseniz tabi ki haklısınız alıngan olduğunuzu düşünmüyorum. kesinlikle evde oturup gelmesini beklemeyin. böyle düşüncesiz insanlara gözüne soka soka göstermek lazım bazen:sinirli:

Sen de arkadaslarinla icmeli eglenmeli dansli muzikli bir parti yap nolursun.
Video ve fotograf da paylas gozune soka soka. Sonra o dusunsun dusuncesiz kalpsiz tuhaf esin.

Ah Can'ım suan tedavi sürecindeyim ve bir cok şey yasak yiyemiyorum aynı Zaman'da diyetteyim ve cok bitkinim eşim arabayla gitti ve evim sehir merkezinden oldukca uzak bu halimle arabasız da gidemem yoksa kesinlikle evde durmazdım ki daha 3 aylık evliyiz

Akşam birşeyler yaparsınız belki. Daha erken değil mi. Pasta da almış zaten en azından unutmamış. Çok alınganlık yapmayın bence.

18den sonraki dogum gunleri anlamini yitirdi bende.
18 e kadar dogum gunleri bayram gibiydi.
Ay simdi gelsinde istemiyorum.
Mutlu yillar.

Beklentinizi yukseltmeyin bence. Nikah masasina oturmadan once turlu turlu surprizler yapip hediyeler cicekler bocekler alan esim evliligimizdeki ilk 14 subatta şirkete eşantiyon gelen ajandalardan getirdi al diye. Hani zaten sevmem 14 subat da neymis ama bir tane gül bekledim ki dayisi enistesi falan eslerini tatile, konsere goturmus falan. Gelin cicegimden sonra aldigim ilk cicek 2. Yilimizdaki dogum gunumde oldu.
Yani basta dedigim gibi beklentinizi yukseltmeyin ha ama isteyin sakın anlamasını beklemeyin nitekim ben her dogum gunum oncesinde bana bir surpriz yapmazsan elini kolunu sallaya sallaya gelirsen bu gece arabada yatarsin diye gözdağı da veriyorum;)
Adamlarin geneli anlamazdan gelir eger sesini cikartmazsan isine gelir, yeri geldiginde carla surat yap ama onun dogum gununu de en guzel sekilde kutla ki pisman olsun :süslü:

Beklentinizi yukseltmeyin bence. Nikah masasina oturmadan once turlu turlu surprizler yapip hediyeler cicekler bocekler alan esim evliligimizdeki ilk 14 subatta şirkete eşantiyon gelen ajandalardan getirdi al diye. Hani zaten sevmem 14 subat da neymis ama bir tane gül bekledim ki dayisi enistesi falan eslerini tatile, konsere goturmus falan. Gelin cicegimden sonra aldigim ilk cicek 2. Yilimizdaki dogum gunumde oldu.
Yani basta dedigim gibi beklentinizi yukseltmeyin ha ama isteyin sakın anlamasını beklemeyin nitekim ben her dogum gunum oncesinde bana bir surpriz yapmazsan elini kolunu sallaya sallaya gelirsen bu gece arabada yatarsin diye gözdağı da veriyorum:KK66:
Adamlarin geneli anlamazdan gelir eger sesini cikartmazsan isine gelir, yeri geldiginde carla surat yap ama onun dogum gununu de en guzel sekilde kutla ki pisman olsun :süslü:

Aynen Cok haklisin seni Cok Iyi anliyorum bir kac gün oncesinde bana dogum gunun icin gidelim biseyler alalim ihtiyacin olan bisey varsa alalim dogum gununde veririm dedi bende istemem dedim gidip benim begenip alalim dedigim seyin bir degeri yok bugunde sabahtan arkadaslariyla Denize gitti oglen de aradi amcamlar kizi cocuklari ev gormeye gelecekmis bende yokum dedim ama olsun dediler haberin olsun dedi simdi temizlik yemek ugrasiyorum saka gibi bir dogum gunu :)

Benim için en önemli gündür doğum günü. Sizi gazlamak istemem ama Ben sahsen çok bozulurdum. Hediye kutlama olmasada olur ama birlikte vakit geçirilmesi gerekir bence. Hemde daha 3 aylık evlisiniz.Sizde onun doğum gününde size yaptığının aynısını yapın.

Valla bdv de oyle konular varki halina sukredersin en azindan pasta almis diyettesin olmasaydin yemege cikaracaktim demis bence gayet guzel aciklamalari filan sen alinganlik yapiosun ...

Benim için en önemli gündür doğum günü. Sizi gazlamak istemem ama Ben sahsen çok bozulurdum. Hediye kutlama olmasada olur ama birlikte vakit geçirilmesi gerekir bence. Hemde daha 3 aylık evlisiniz.Sizde onun doğum gününde size yaptığının aynısını yapın.

Aynen hediye kutlama onemli degil sinir oldugum bu onemli gunde yanimda olmamasi

Back
X