• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Kuafore agda icin gittim. Sac bas icin degil. Benim icimi acitan haketmiyorsun demesi. Elimden bu gelir deseydi.

elimden bu geliyor demesine fırsat bırakmamışsınız ki balonlara çocukmuyum falan kusura bakmayın ama çok doluysanız yanlış zamanda yanlış yerde patlamışsınız ne derseniz diyin sizi haklı çıkarmaz

Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.

bunların hangisi eşinin suçu ben geçmişte de suç göremedim eşinizde ailesi hatalıysa eşinizin suçu ne yanlış kişilere doluyorsunuz heralde dolunca

aslinda ben her seye dolmustum. Kac gundur o kadar gergin uzgundum ki. Dogum gunum bile aklimda degildi. Bsy olsa patlicak gibiydim. Ama esimde sen haketmiyosun demeseydi.

ama cidden bu durumda haketmemişsiniz ne deseydi ki bende yapsam benim eşimde der aynısını ama siz benim yaşadıklarımı yaşamadınız diyeceksiniz ki alayını yaşadım ailesi tarafından

Bu davranışlar hep filmlerden dizilerden dolayı oluyor. Ama asıl gerçek hayat öyle değil. Kaldıki evlenmeden öncesi ve sonrası diyede bir gerçek var. Erkeklerin çoğu böyle çiçek böcek kutlama işlwrinden hoşlanmazlar. Sende gençsin heveslenmişsin istemişsin ama önemli olan şimdiden sonraki davranışın. Üste çıkarak olayı daha berbat hallere sokma ama alttan da alıp ezik duruma düşme derim. Biraz oluruna bırak. Önemsemediğini artık belirt ama vurmasını herfırsatta yüzüne vurki birdaha yeltenmesin.

Bence hep bu diziler yüzünden :) açıkçası sizin beklentiniz yüksek olunca kapıda size o şekilde cümle kurması fena yıkmış.Mumlar güller falan beklerken üç beş balonla pjima vurgun olmuş.Yalnız hayat böyle birşey değil yahu insanın her doğum gününde konfetiler patlamaz yani.
Tamam güzel birşeyler beklemek özen istemek hakkınız ama biraz kırgınlık belirtip fırsat verseniz güzel bir gün olabilirmiş.Pasta atıp balonları patlatmak abartı olmuş.8 ayda bunları yapmayın ne kendinize ne eşinize.Evliliğin içinde nice günler var....Hem zorluğa yetecek hem güzelliğe yazık etmeyin bence..Yazık sizin o tepkinize elinize vurması falan elbetteki onaylanamaz ama durup düşünmek gerek.İnşaallah güzel bir yere bağlarsınız yaşananları.

Kusura bakma cnm ama sen haksizsin.
Esin o kadar hazırlık yapmış. Kim bilir o balonları ne heyecanla sisirdi. Üstünü değişip değişmemesi çokta önemli degil önemli olan dusunmesi madem evde olacak ikiniz de pijamalarinizi giyip kutlasaydiniz rahat rahat yumuşak yumuşak
Sana haketmiyorsun demesi aslında içinden geçen söz degildi gururu kırılmış olabilir ondan sert çıkmıştır

Çoook abartmışsın, ne istiyorsun evde smokin giyip kutlama yapmasını mı? Yaş kaç bakmadım ama akıl yaşı 18 i geçmemiş daha.

Ben hikayeyi anlatayim. hanım kızımız henüz 21 yaşında. Doğum günü olduğu için muhtemelen sık bi restoranta yemeğe gitmeyi bekliyordu. Beklediğini bulamayınca çocuk gibi akli sira evde kucuk capli bir kriz çıkarmış. Neden pastayı yere ya da duvara fırlatmak yerine tezgaha fırlatma gereği duydun? Cevap cok basit sonra temizlemesi kolay diye :-) kayınvalidene görümcene ofkeliysen kocanın ne suçu var? Git onlara kus ofkeni. Bu kadar zoruna gittiyse yaşadıkların evlenmeseydin o zaman. Sonuçta nikah masasindan dönenler var. Ayrılırdın biterdi. Bosu boşuna şımarıklık yapıp eski olayları pişirip pişirip adamın önüne koyma istersen. Kendine çeki düzen vermezsen eşinde bir süre sonra dayanamayıp bizi burada çileden çıkarttığın gibi cileden çıkar.

Kendi imkânlarımla kocama balon şişireceğim hediye alacağım pasta alacağım oda gelip küçümseyecek bir daha hayatta onun için birşeyler yapmam. Evlenmeyi bilmiyorsanız evlenmemeyi bilin. Ay resmen adama acıdım şuan
+ 1000

Herkes yanlış yaptığını yazınca “ aile “ konusunu attı ortaya ama bir de onları dinlesek acaba neler oldu da böyle oldu. Yazık adama da ailesine de çok üzüldüm. İnşallah bu kadar yazanın lafını dinleyip aklını başına alırsın konu sahibi.

Çoook abartmışsın, ne istiyorsun evde smokin giyip kutlama yapmasını mı? Yaş kaç bakmadım ama akıl yaşı 18 i geçmemiş daha.
Herkes hata yapar bnde hata yaptim. Sizse burda gelmis bana hakaret ediyorsunuz. Bilip bilmeden konu disindaki seylere saygisizca yorum yapiyorsunuz.

Back
X