Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakacı senii
Şaka dimi?![]()
Ya asil sizler saka mi yapiyorsunuz. Erkekler de hakli oluyor muydu
Konunun tamamini okumadim, konu sahibinin tepkisine hak vermedim ama kirilmakta hakli buldum. Ben de her dogumgununde kirilanlardanim da![]()
herşeyi çok takıyorsun ..;Gozum yukseklerde degik kesinlikle sadece kapida karsilamisna kizdim. Kapi acik ne caliyon demesi. O pijamlar falan. Haketmiyosun sozunu duyunca. Gecmis teki her sey gecti gozumun onunden. Patladim.
ayy ben deli oluyorum gerçekten ingtagram delisi olanlar. bol bol foto atip duranlar özendirenler..Ben de herkes gibi düşünüyorum. %100 siz hatalısınız.
Eşinizin vurması yanlış yine de.
"Pijama ile mi kutlayacağız?!" derken, "E ben instagrama nasıl fotoğraf atacağım" diye düşünüp buna canınız sıkıldı sanırım.
böle bi konuyu bekliyorum OKB hastasi olanlar yazarEvet gerçekten haketmiyorsunuz ve bir daha hiç kutlamaz muhtemelen.
Sonra daha 2 senelik evliyim bir pasta bile almamış diye konu açarsınız..
Eşiniz vurmamalıydı ama sizde abartmışsınız yani ne var kapı açık niye zile basıyon dediyse yada pijama giydiyse. Çok abartıp kendi kendinize gününüzü mahvetmişsiniz.Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum![]()
içim şişti bu ne şımarıklık bee... adam ne güzel hazırlık yapıyor, özellikle kapıyı açmış belliki sürpriz olsun diye üstünüde değiştirir ne oldu yani. demekki adama hep böyle davranıyorsun ki haketmediğin kanısına varmış.. bnm gözümde o balon şişirmesi bile bir incelik sen birde balon şişirmişsin diyorsun... sen otur kendi hareketlerini gözden geçir... başından sonuna sen hatalısın...Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum![]()
eee butün bunların acısını eşinizden mi çıkartıyorsunuz? ee onun ne suçu var?Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.
Kesinlikle en haklı yorum buydu. Adam bilerek kapıyı açık bırakmış ısrarla zili çalmak kapının açılmasını beklemesiylede haketmedigini söylemiş. Sizin eve gelişinizi görmemiş olabilir , giyinememiş olabilir , pastayı eline alıp mumlarla karşılayamamış olabilir yani kısacası yetiştirememiş olabilirrr. O da bozulmuş yanii durumların böyle gelişmesine. Konu sahibi fazla aşırıya kaçmışsınız. O kapıdan bir adım atıp ilerleseydiniz belki pasta ile karşılıcaktı sizi İnanın giyinik olmuş olmamış bundan ziyade elinden geldigince bişeyler yapmaya çalışması bile size verdigi değeri gösteriyor. Ya hiç umursamasaydı yokmuşsunuz gibi senin dogum gününden banane der gibi... Birbirinizin sabrını bu kadar tüketmeyinBence burda hatali olan sensin. Burda balon sisirmeyi gec , kutlamayan insanlar var. Pasta almis aklinca balon sisirmis kapiyi acik birakmis ki süpriz olsun. Bence esinin hevesi kursaginda kalmis.