• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

butun yorumlara katılıyorum fazlasıyla.dıyecek bişey bulamadım.

Ya asil sizler saka mi yapiyorsunuz. Erkekler de hakli oluyor muydu :lülülü:

Konunun tamamini okumadim, konu sahibinin tepkisine hak vermedim ama kirilmakta hakli buldum. Ben de her dogumgununde kirilanlardanim da:mapus:

Ya valla biz de anlamadık sanırım şebeke suyuna hormon katmışlar hepimiz kocaya üzüldük allaalla :KK64:

Ben doğumgünümde 1 sene mutlu 1 sene mutsuz durumundayım.
Ama en gıcığı yaptığım sürprizin beğenilmemesi ve eleştirilmesi. İşte o an konu sahibin verdiği tepkileri vermek istiyorum ama bir sakinlik geliyor. :ıslık:
Nitekim sonra çenemle dövüyorum..

Biz balon şişiririz burada üzülme sen. :KK19:

Heves nasıl kırılır ? İşte aynen böyle yaparak.
Şaka gibisiniz. Adam düşünebildiği kadarıyla emek verip hazırlık yapmış kendince,siz kalkıp pijamanı değiştirseydin,bu balonlar ne çocuk muyum vs der birde üstüne dolapta duran pastayı da fırlatırsanız, üzgünüm ama ben eşiniz olsam bir daha doğumgünü kutlamam.
Yani bu kadar büyütülecek ne vardı?
Neden hemen eleştri üzerine eleştri yaptınız adama anlamadım?
Haksızsınız kusura bakmayın.
Ben hazırlık yapsam eşim kapıdan girdiği an böyle eleştriler yapsa,balonları patlatıp pastayı fırlatsa değil doğum günü kutlamak bir daha affetmem bile içten içe onu. Sonuçta emek vermiş yapmışım.

Gozum yukseklerde degik kesinlikle sadece kapida karsilamisna kizdim. Kapi acik ne caliyon demesi. O pijamlar falan. Haketmiyosun sozunu duyunca. Gecmis teki her sey gecti gozumun onunden. Patladim.
herşeyi çok takıyorsun ..;
OKB mısın ?

ay bende kimse kutlamadı hatırlamadı sanmıştım, meğer durum başkaymış :işsiz:

Evet gerçekten haketmiyorsunuz ve bir daha hiç kutlamaz muhtemelen.
Sonra daha 2 senelik evliyim bir pasta bile almamış diye konu açarsınız..

Ben de herkes gibi düşünüyorum. %100 siz hatalısınız.
Eşinizin vurması yanlış yine de.
"Pijama ile mi kutlayacağız?!" derken, "E ben instagrama nasıl fotoğraf atacağım :KK43:" diye düşünüp buna canınız sıkıldı sanırım.
ayy ben deli oluyorum gerçekten ingtagram delisi olanlar. bol bol foto atip duranlar özendirenler..
hepsi yalan hayat kurgulu..
benim görümcem de instagram delisi foto çekip atiyo yenge beni çekermisinnnnnn.:)
instagram kullanmiyorum böle insanlar gördükçe iyice nefret etmeye başladim. tabi herkesin kendi hayati hiç de bakmiyorum...:)
eşim doğum gününde pijama ile kutlasam hiç takmam aileyi de de bakmazdim. en önemlisi eşimin bana yaptığı en güzel süprizdir.

benim için önemli olan kutlamak valla
gerisi hiç önemli değil çok çok haksızsınız hemde..

Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum:110:
Eşiniz vurmamalıydı ama sizde abartmışsınız yani ne var kapı açık niye zile basıyon dediyse yada pijama giydiyse. Çok abartıp kendi kendinize gününüzü mahvetmişsiniz.

8 aylık evli takım elbiseyi napcan guzel giyinmeyi ne yapcan.sana ozenmemis bi pasta bu balon gecistiriyo gibi gelmiş belli ki bozulabilirsin ama belli etmiçen öğren bunları yeni evli:)ay canim cok sagol ayy pastamda hazır sarilcan teşekkür etcen sonra üstten pijama da cikcak :)en onemlisi huzur.yanlış yerse patlamissin. Pastayı kv nin suratına atmış gibi balonları gorumcelerin gibi görmüşün belli haketmiyosun lafini duyunca .ee işte derler kadinlar kulağı yla erkekler gözleriyle sever.bize guzel konusun arkadas

Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum:110:
içim şişti bu ne şımarıklık bee... adam ne güzel hazırlık yapıyor, özellikle kapıyı açmış belliki sürpriz olsun diye üstünüde değiştirir ne oldu yani. demekki adama hep böyle davranıyorsun ki haketmediğin kanısına varmış.. bnm gözümde o balon şişirmesi bile bir incelik sen birde balon şişirmişsin diyorsun... sen otur kendi hareketlerini gözden geçir... başından sonuna sen hatalısın...

Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.
eee butün bunların acısını eşinizden mi çıkartıyorsunuz? ee onun ne suçu var?

Bence burda hatali olan sensin. Burda balon sisirmeyi gec , kutlamayan insanlar var. Pasta almis aklinca balon sisirmis kapiyi acik birakmis ki süpriz olsun. Bence esinin hevesi kursaginda kalmis.
Kesinlikle en haklı yorum buydu. Adam bilerek kapıyı açık bırakmış ısrarla zili çalmak kapının açılmasını beklemesiylede haketmedigini söylemiş. Sizin eve gelişinizi görmemiş olabilir , giyinememiş olabilir , pastayı eline alıp mumlarla karşılayamamış olabilir yani kısacası yetiştirememiş olabilirrr. O da bozulmuş yanii durumların böyle gelişmesine. Konu sahibi fazla aşırıya kaçmışsınız. O kapıdan bir adım atıp ilerleseydiniz belki pasta ile karşılıcaktı sizi İnanın giyinik olmuş olmamış bundan ziyade elinden geldigince bişeyler yapmaya çalışması bile size verdigi değeri gösteriyor. Ya hiç umursamasaydı yokmuşsunuz gibi senin dogum gününden banane der gibi... Birbirinizin sabrını bu kadar tüketmeyin

oha yani. adam elindne geleni yapmış laf etmişsiniz. ortalığı dağıtmışsınız bi de öpseydi yeterdi diyorsunuz e yetinmediğiniz için olmuş zaten tüm bunlar.

Acimasiz olmayayim diyorum da daha ne bekliyordun ki, bir erkek olarak senin kafanda kurdugun planlara yakin birsey yapmasini beklemen ztn hata, balon sisirmis pasta almis,opmus sarilmis, "neden pijamalisin" bunu sorguluyorsun, adamin suprizini bogazina dizmissin, yapilan emege karsilik gordugu muameleye gore hak etmiyorsun demesi o kadaar dogalki, eline vurmasi hata tabiki ama onu bunu firlatmakta simarikliktan baska ne acaba... ahh biraz insanlarda ego yerine super ego gelismis olsaydi nolurdu dimi freud amcaaa...

Ay ara mesajları hiç okumuyor musunuz ?
Kadın pişman oldu, hatasını anladı tamam yani olan olmuş.
Nedense Kk'da hep bu tarz konular sayfalarca uzuyor. Kaç sayfadır aynı şeyleri yazıyorsunuz yeter gari.
Kadını pişman ettik hep beraber görev tamamlandı, başka konulara haydin :KK51:

Back
X