doğum günüm hiç gelmese...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
20 aralik .. dogum gunum .. annemsiz gecircegim ilk dogum gunu . Onsuzluga alismaya başladım ama aklima gelincede o kadar kotu oluyorum ki .. eskisi gibi degilim ama korkularim var ben daha yeni yeni toparliyorum okuldaki notlarim bile yeni yeni
Duzelmeye basliyo.. ama ben cuma gunu tekrardan eskisi gibi olmakdan korkuyorum.. her dogum gunumde benim annem yanimdaoldu hatta bazen sadece o oldu.. onsuz hic bi dogum gunum gecmedi.. simdi o yok.. kuzenlerim teyzem var ama o yok .. eskiden teyzemler gelemediginde agliyodum simdi annem gelemiyo .. ozledim..

canim allah sabirlar versin sana anneciğinede rahmet eylesin
ilerde inşallah kendi evlatlarinla sevdiklerinle nice nice yaşgünleri kutlarsın
doğum günün kutlu,ömrün güzel ve uzun olsun canim ii geceler

Canım benim ya .
Geçenler de annemin öldüğünü gördüm rüyam da.
Aklıma direk sen geldin uyanınca .
Rabbim sana sabır versin .
Çok zor annenin yokluğu, çook .
Aklına getirmemeye çalış, başka şeylerle meşgul et kafanı .

tatlım benim Allah sana nice mutlu seneler nasip etsin umarım çok güzel bir hayat yaşarsın

Son düzenleme:
Kuzu buyuyo mu? :)) masallah kuzuma notlarda toparlaniyor demissin. Hic uzulme ama bak annende uzulur. Sen yaninda degil saniyorsun ama o hep yaninda sen uzulup boyle kendini kotu hissedersen annen cok uzulur. Allah sevdigi kullarini yanina erken alirmis. Hep boyle dusun. Bak yeni yasin neler getircek sana. Pozitif bak her seyin icindekilerde bi pozitiflik vardir. Sen nasil bakarsan sana oyle doner. Nasil sevindim sanki kendi kardesimin dogum gunuu :) heycan yaptim :) sana diyorum sen coook guclu bir kizsin. Ve cokta guzel kalbin var. Optum simdilik :) gul biraz gul bak uzulurum

canim allah sabirlar versin sana anneciğinede rahmet eylesin
ilerde inşallah kendi evlatlarinla sevdiklerinle nice nice yaşgünleri kutlarsın
doğum günün kutlu,ömrün güzel ve uzun olsun canim ii geceler
Amin.. tesekkur ederim ablacik..

Amin.. elikde degil ki .. hele yarin.. tesekur ederim♥..

Allah ım sabır versin anne bu özlenmezmi ya
Tesekkur ederim amin. .

tatlım benim Allah sana nice mutlu seneler nasip etsin umarım çok güzel bir hayat yaşarsın
Cok teskkur ederim ablacik..

Buyuyorum saniriim yanimda olsasa ben goremiyorum ki .. coooook tesekkur ederim ♥♥

bende 23ünde 30 olucam hiç bir doğum gunumu onunla kutlayamadım üzülme daha kötüsüde olabılıyor bu zamana kadar geçirdiğiniz güzel günleri hatırla en azından hatırlıycak bişiler var uzun hayırlı ömürler şimdiden

GÖrmemişim konunu geç oldu ama yinede kutlamak istedim.
İlerde anne olunca evlatlarınla kutlayacağın,sağlıklı,mutlu ,uzun ömürlü
nice doğum günlerin olsun.
Sevgilerimle ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…