- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
- #41
Kadından yardım istemişsiniz, kadına hayır ben kalırım dememişsiniz sonra da kadını suçluyorsunuz. 12 yaşında çocuk kendi hazırlanamaz mı, babası hazırlayamaz mı, anneannesi karşı dairede oturuyor o gönderemez mi diye habire kurgular kuruyorsunuz.
Siz yatağınızdan kalkıp gelmeye erinmişsiniz ama 12 yaşındaki çocuk için kurgular maşallah.
Hayır diyemiyorsanız bu sizin sorununuz. Kuzeninizin yerinde olsam ben size kırılırım. Hem sizden rica etmiş ama siz ona danışmadan teyzenizi de işe katmışsınız. Belki kızcağız istemiyordu teyzeyi.
Bence uzman desteği alın.
Bende kendime o yuzden kiziyorum hanimefendi orda kirilmasin diye direk hayir diyemedim diyorum bu sadece ornek diyorum. En ufak biseye hayir diyemedim diyorum. Siz beni 12 yasindaki cocugu sorgulamaktn bahsediyorsuunuz. 12 yasindaki cocuk pekala hazirlanabilir tek basina diyorum madem git dedi niye sabahin korunde bidaha cagriyor diyorum siz hala bana 12 yasindaki cocugu sorgulamissin diyorsunuz.