Ayni benzer şeyler yaşanmiş evet. Evet teyzem orda alinabilecegimi dusunmedi. Daha oncede ya pink size gelecem ama cocugum istemiyor hani senin cocugun yok ya skiliyor sizde dedi. O yuzden diger yigenlerime gidiyoruz orda cok egleniyoruz dedi. Belkide o yuzden zoruma gitti bilmiyorum. Evet hassasim ama birde söyle düsünün senelerdir umrumda olnayan seyler cocuk istedigim gunden bugune cok umrumda ve cok takmaya basladim. Bi eksiklik var ve tamamlayamiyorum. Bu şey degil ya herkesin arabasi var bizde alamadik.
Cocuk olunca eksik olan insan herseye alinabiliyormus. Ben cok icime attim ve cok inkar ettim ama seni beklerken diye bir kitap var. Orda da cocugu olmayan bir kadinin hikayesi var. Ve icinde resmen kendimi buldum. Butun hamile arkadaslarindan uzaklasmasi , hamile gormek istememesi falan filan. Ama ben o evrede degilim allaha sükür. Sadece istedigim sey beni burdan vurmasinlar. Çok içerleniyorum.
Ben olaya cok baska yonden baktik evet ama kuzenimde kirildigimi anladi. Cunku biliyorki her sartta yaninda kalacaktim.
Ben hayir demeyi bilmiyorum. Diyemiyorum insan kirmayi becrremiyorum. Soylesem rahatlayacagim seyi soyleyemiyorum icime atiyorum sonra cıg gibi büyuyor icimde. Bu yuzden bazen onemsiz gbi gorunen seylere takiyorum belkide. Ama bunun icinn yardim almam gereklimi alsam bana faydasi olurmu bilmiyorum. Cunku kendi kendimi teselli etme ve motive etme konusunda resmen uzmanlastim. O kisiyi icimde affediyorum diyorum ki bak oyle yapmak istememis aslinfa boyle yapmak istemis bosuna kizdm gereksiz yere kendimi yiprattim bundan sonra iyi olim ona karsi diyorum. Ilk firsatta birsey dha yapip moralimi bozuyor. Ama ilkinde bozulmusum soylemisim o da aciklama yapmis aynisini bidaha yapiyor.
Ablaniz size birsey demedimi peki. Gerci kalanda anneniz ama. Bnde mesela annem kalsin istemem. Kimle rahat edeceksem oo..
Konun öncesi varmış...
Eğer teyzeniz zaten size böyle bir cümleyi kurabildiyse gerçekten düşüncesiz bir kadın.
Çocuğum istemiyor hani senin yok ondan gelmiyoruz diğer evde çok mutlu ne demek!
Hadsizlik, densizlik bu!
Çok çok ayıp, o olay üzerine bu davranış sergilenmesi tabi ki sizi kırar ve insan olumlu düşünemez.
Teyzeniz çocuğu olumca level atlayanlardan herhalde, hemen bir öteleme...
Şöyle söyleyeyim, çok samimi görüştüğümüz bir çift var ve biz evlendiğimizden beri çocuk istiyorlar.
Onlar evleneli 6 sene oldu, ben istemezken 2 bebeğim oldu, 3 senelik evlilikte 2 çocuğum vardı.
Biliyorum, olmuyor ama bildiğimi bile öyle saklıyorum ki belki üzülür, gücenir diye.
Her görüşmemizde sakın ha çocuk falan düşünüp de harekete geçmeyin gençliğinizi yaşayın, anın kıymetini bilin, biz ettik siz etmeyin aha sonuç bu, biz bittik diyorum.
Çocuk yapalım derseniz gelin bize 1 saat sevin vazgeçersiniz diyorum hep.
Aslında tedavi de görüyorlar biliyorum ama sanki istemiyorlarmış gibi davranıyorum, hayatlarının ne kadar güzel olduğunu, onlara imrendiğimi söylüyorum.
Ben ki arkadaşıma bu hassasiyeti gösteriyorum, teyzeniz size hadsizlik ediyor.
Ayıp ya!